5.7.10

ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ: "ΠΡΩΤΗ" ΜΕ ΤΣΙΜΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΝΑΣΗ!-ΣΤΟΥΣ ΠΟΝΤΙΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΝΕΑΡΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ.

Δυο νέα πρόσωπα εντάχθηκαν στην "οικογένεια" της ΑΕ Ποντίων, κατά τη σημερινή πρώτη ημέρα της προετοιμασίας των νεοφωτίστων στη Γ' Εθνική. Ο λόγος γίνεται για τον αμυντικό Ηλία Τσιμόπουλο και τον προπονητή τερματοφυλάκων Παναγιώτη Νάση που συμφώνησαν να συνεχίσουν την καριέρα τους στην ομάδα της Νέας Ζωής. O Τσιμόπουλος, παίκτης με μεγάλη εμπειρία στις επαγγελματικές κατηγορίες, ανήκε μέχρι πρότινος στο δυναμικό του Εθνικού Κατερίνης ενώ έχει να επιδείξει σημαντική καριέρα στους Πιερικό, Πανιώνιο, Ποσειδώνα Νέων Πόρων. Ο έμπειρος στόπερ θα ενισχύσει τα μετόπισθεν της νέας του ομάδας για τα επόμενα δυο χρόνια.
Ο προπονητής τερματοφυλάκων Παναγιώτης Νάσης, μετά τη λύση της, ομολογουμένως επιτυχημένης συνεργασίας του με τον Πιερικό, θα αναλάβει την εκγύμναση των "πορτιέρο" της ΑΕ Ποντίων.
Υπό τις οδηγίες του Νάση, θα προπονείται και ο νεαρός τερματοφύλακας Στέφανος Παπανικολάου που είναι γεννημένος το 1992 και απέκτησαν οι Πόντιοι από την Ελπίδα Ανδρομάχης, με συμβόλαιο 2+1 ετών.
Από κει και πέρα, αύριο αναμένεται να ανακοινωθεί η προσθήκη ενός ακόμη ποδοσφαιριστή, ενώ από μέρα σε μέρα, σύμφωνα με πληροφορίες του katerinisport επίκειται η συμφωνία με παίκτη, το όνομα του οποίου θα προκαλέσει αίσθηση.
Οι προπονήσεις, υπό τις οδηγίες του Γιώργου Καμπερίδη θα συνεχιστούν στο γήπεδο της Νέας Ζωής μέχρι και την προσεχή Κυριακή. Τη Δευτέρα οι παίκτες θα περάσουν από εργομετρικές εξετάσεις και την Τρίτη θα μεταβούν στο Ελατοχώρι για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους μέχρι και τις 25 του μήνα. Για τότε μάλιστα είναι προγραμματισμένο και φιλικό παιχνίδι με την Δόξα Κατωκοπιάς, ομάδα Α' Εθνικής Κύπρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Accuweather Forecast