22.7.10

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ: Δείπνο στη θυγατρικής ομάδα ΣΦΚ Κατερίνη 2008 από τον προπονητή Αλέκο Κασσομενάκη.

Την άνοδό τους στην Α΄ κατηγορία ανδρών της ΕΚΑΣΚΕΜ γιόρτασαν οι καλαθοσφαιριστές της θυγατρικής ομάδας του Πιερικού Αρχελάου ΣΦΚ «ΚΑΤΕΡΙΝΗ 2008», κατά τη διάρκεια του δείπνου που παρέθεσε ο προπονητής της ομάδας Αλέκος Κασσομενάκης.

Όλοι οι αθλητές, χαλαροί πλέον και από τις μαθητικές …σκοτούρες, είχαν την ευκαιρία να περάσουν μια όμορφη βραδιά, τόσο από την ωραία παρέα, όσο και από τα νόστιμα εδέσματα που προσφέρθηκαν με αφθονία στην καταπράσινη και δροσερή αυλή της οικίας του εφόρου Λάκη Χαρακλιά, στην Περίσταση Πιερίας.

Σε πολλούς από τους καλαθοσφαιριστές η χαρά ήταν πιο μεγάλη, αφού η επιτυχία τους στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα ήταν δεδομένη. Εμφανής ήταν και η συγκίνηση, μιας και το μπασκετικό τους μέλλον που πλέον διαφοροποιείται και θα είναι σε ομάδες που θα εδρεύουν στην περιοχή της πανεπιστημιακής τους σχολής.

Στην εκδήλωσε παραβρέθηκε και ο γενικός γραμματέας του Πιερικού Αρχελάου Μάκης Γιαλένιος, ο οποίος εξέφρασε τα συγχαρητήρια του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου, ευχόμενος παράλληλα καλή επιτυχία στη νέα κατηγορία όπου θα αγωνίζεται φέτος η ΚΑΤΕΡΙΝΗ 2008.

Όλοι μαζί έθεσαν τους στόχους τους για τη νέα χρονιά και αυτοί από ότι φαίνεται δεν θα είναι και δύσκολοι, αφού η αγάπη τους για το μπάσκετ και το πείσμα που τους διακρίνει, είναι στοιχεία που συμβάλουν αποτελεσματικά στην πραγματοποίηση τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Accuweather Forecast