26.7.10

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΔΙΠΛΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ.

Επέστρεψαν στον κανονικό ρυθμό προπονήσεων οι παίκτες του Πιερικού μετά το χθεσινό ρεπό που τους έδωσε μετά την πρωινή εκγύμναση ο Γιώργος Χατζάρας. Οι ποδοσφαιριστές των "μελανολεύκων" συνεχίζουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους στο Ελατοχώρι χύνωντας καθημερινά πολύ ιδρώτα δουλεύοντας κυρίως στον τομέα της φυσικής κατάστασης, χωρίς να αμελούν φυσικά τεχνική και τακτική.
Όσον αφορά στο θέμα της παραμονής ή μη του Μαρσέλο Πέντα, ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός δεν έχει απαντήσει ακόμη στην πρόταση με μειωμένες αποδοχές που έχει δεχτεί από τους διοικούντες την ΠΑΕ Πιερικός. Κάτι τέτοιο αναμένεται να συμβεί με την άφιξη του ατζέντη του που είναι προγραμματισμένη για τις 3 Αυγούστου. Μέχρι τότε ο λατινοαμερικανός άσος θα εξακολουθήσει να γυμνάζεται κανονικά με τον Πιερικό, δείγμα του ότι για αυτό προτεραιότητά είναι η παραμονή στην Κατερίνη παρά το ενδιαφέρον ουκ ολίγων συλλόγων προς το πρόσωπό του.
Μαζί με τον Πέντα εξακολουθούν να γυμνάζονται οι Μάουρο Σιμαλντόνι και Αγκουστίν Γκόνι για τους οποίους ακόμη δεν έχει υπάρξει απόφαση από τον Γιώργο Χατζάρα. Δεν αποκλείεται "κριτήριο" για την παραμονή τους να αποτελέσει το προσεχές φιλικό της ομάδας με την Παναχαϊκή, στο Ελατοχώρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Accuweather Forecast