5.7.10

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΠΕΝΤΑ;

Αποτελεί τον κορυφαίο, κατά πολλούς ποδοσφαιριστή του Πιερικού κατά την προηγούμενη σεζόν, που πρόσφερε και ουσία αλλά και θέαμα στον κόσμο, σε μια χρονιά από την οποία θα είναι ένα από τα λιγοστά θετικά που θα μπορεί να θυμάται κάποιος μετά από πολύ καιρό. Ο λόγος για τον Μαρσέλο Πέντα, ο οποίος αποκτήθηκε το προηγούμενο καλοκαίρι και αγωνιζόμενος ουσιαστικά χωρίς διακοπές (το αργεντίνικο πρωτάθλημα βρισκόταν σε εξέλιξη) ήλθε και φόρεσε τη φανέλα του Πιερικού, θέλγοντας με την απόδοσή του. Ο Αργεντινός χαφ βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην πατρίδα του και απολαμβάνει τις διακοπές του και αναμένεται στην Κατερίνη τις επόμενες ημέρες, εν όψει της έναρξης της προετοιμασίας της ομάδας. Ωστόσο η παραμονή του στο "μελανόλευκο" "στρατόπεδο" τίθεται εν αμφιβόλω, παρά το γεγονός ότι στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΠΑΕ, εμφανίζεται να έχει συμβόλαιο μέχρι τις 30-6-2011. Ο λόγος είναι ότι σύμφωνα με πληροφορίες του katerinisport, αλλά και φήμες, οι οποίες ουδέποτε διαψεύστηκαν από "χείλη" της ΠΑΕ Πιερικός, απαιτείται η ΠΑΕ Πιερικός να καταβάλει χρηματικό αντίτιμο στην Νιούελς Ολντ Μπόις, ομάδα από την οποία αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι ο Πέντα, ως δανεικός προκειμένου να αγοράσει τα δικαιώματά του. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο ότι το ποσό που απαιτείται ανέρχεται στις 75.000 ευρώ. Οι ιθύνοντες της ΠΑΕ Πιερικός εμφανίζονται προβληματισμένοι με το ύψος της ρήτρας και δεν αποκλείεται ο Αργεντινός άσος να μη συνεχίσει στην ομάδα.
Δυστυχώς στην πρόσφατη τηλεοπτική συνέντευξή του, ο Γιάννης Ντούμος δεν ερωτήθηκε σχετικά κι έτσι χάθηκε η ευκαιρία να ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με το ιδιοκτησιακό καθεστώς του Αρτγεντινού και γενικά να μάθουν από τα πλέον αρμόδια χείλη οι οπαδοί του Πιερικού, πως σκέφτονται οι διοικούντες για το θέμα-Πέντα.
Το katerinisport θεωρεί πάντως, ότι η ΠΑΕ Πιερικός οφείλει να διαπραγματευτεί με τη Νιούελς Ολντ Μπόις προκειμένου να εξασφαλίσει τα δικαιώματα του Πέντα, με την καλύτερη δυνατή τιμή ή στη χειρότερη περίπτωση να καταβάλει τη ρήτρα και να κάνει δικό της τον ποδοσφαιριστή, ακόμη κι αν αυτή θεωρείται μεγάλη, ειδικά εν μέσω της οικονομικής κρίσης. Εξάλλου, ένας παίκτης της αξίας του Μαρσέλο Πέντα, εύκολα θα μπορέσει να πωληθεί ακόμη και την επόμενη ημέρα, σε τιμή πολλαπλάσια της αξίας του.
"Σύμμαχος" πάντως σε αυτή την προσπάθεια, μπορεί να είναι και ο ίδιος ο Πέντα, ο οποίος σε επικοινωνία που είχε με το katerinisport.gr δήλωσε ότι νιώθει καλά στην Κατερίνη και τον Πιερικό και θέλει να συνεχίσει στο σύλλογο.
Περισσότερες εξελίξεις αναμένονται τις επόμενες ημέρες.

14 σχόλια:

  1. Γενικό ξεπούλημα.......Αντε διώξτε και τον Πέντα.Ετσι και αλλιώς η ομάδα είναι ήδη στην Γ Εθνική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΠΕΝΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝΕΙ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΗ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΜΑΡΣΕΛΟ ΝΑ ΦΥΓΗ.ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΑΞΙΑ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.

    ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΘΥΡΑ 5 ΚΟΛΗΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Π Α Ι Κ Τ Ρ Α Σ τι να λέμε τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Toso kserete apo podosfero ke milate ke lete oti ine pehtaras o pentas, ti prosfere ke ti podosfero ehi peksi gia na grafete tetia, apla kala lefta eperne ke opos kseroume plirononte ke kalitera apo ellibes ke as ine kaliteri i ellines. Ke gia na min paraksigitho, den ime kata Ton ksenon pehton, alla min trelathoume kiolas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Πέντα να μου το θυμηθείτε θα κάνει μεγάλη καριέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προσωπικά σαν οπαδός του Πιερικού και φίλος της Ισορίας του, δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Πέντα, είτε μείνει στον Πιερικό μας, είτε δεν μείνει στη ομάδα.
    Ειλικρινά εκτιμώ αφάνταστα τις ικανότητές του και πιστεύω ότι είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής που έπαιξε στην σύγχρονη ιστορία της ομάδας μας.
    Άλλα στο σύγχρονο "δουλεμπόριο" του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, δεν μετρά η θέληση του παίκτη και του Πιερικού, για να μείνει στην ομάδα, αλλά πιστεύω ότι υπάρχουν κι άλλοι παράγοντες ή εμπόδια που πρέπει να ξεπεραστούν για να συμβεί αυτό.
    Ο νέος σχεδιασμός του Πιερικού, δεν αφήνει περιθώρια στην ομάδα μας, για τέτοιου είδους διλήμματα!
    Το "μοναστήρι" νά 'ναι καλά κι από "καλογέρους"...
    Ανήκω στην κατηγορία των οπαδών του Πιερικού, που ναι μεν εκτιμούν την ποιότητα ενός παίκτη, είτε είναι Έλληνας, είτε ξένος, αλλά ψηφίζω την αυθεντικότητα της ομάδας μας, που θα προέλθει από την ανάδειξη νέων και κυρίως ντόπιων ποδοσφαιριστών, καθώς και των παλιών που θέλουν να μείνουν στην ομάδα.
    Μου αρκεί η διοίκηση του Πιερικού να πιστεύει πραγματικά στο ΟΡΑΜΑ αυτό κι όχι να την έχουν κάνει οι συγκυρίες να το πιστεύει!
    1961-2011: ΠΕΝΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΕΡΙΚΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. esy anonyme 3.55 mallon eisai apo ta papagalakia tis dioikisis pou tha vgaloun axristo ton penta gia na dikaiologisoun to gegonos oti tha fygei. sas mathame ki esas tosa xronia kai sas sixathikame.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και το ξεβράκωμα της ομάδας συνεχίζεται......Γτάσαν μέχρι σώβρακο και συνεχίζουν

    Μην κατεβάζετε την ομάδα στο πρωτάθλημα.Θα ξεφτελίσετε την ιστορία της.Παιξτε το τρελίτσα,άλλωστε αυτό δεν κάνετε με αυτά που δηλώνετε στα κανάλια.

    Πρωτάθλημα με τους έμπειρους,Κώστα Χαντζή,Γιάννη Σαμαρά,Ευθύμη Γουσούλη και τον λοιπό θίασο του καλοκαιριού.Απο την Πέμπτη 15.07.2010 πρεμιέρα και στην πόλη μας.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. File afto pou ipes gia papagalakia tis diikisis, ise lathos para ma para poli, epidis den simfono gia Ton penta, Ego apantisa se afta pou graftikan to oti ine pehtaras ke eki diafono ke katatheto oti den prosfere , o frape etsi opos zo katethese simfono, distihos emis i ellines kanoune tous ksenous pehtarades ke As ine apli pehtes pou se alla krati den tha pezane ute stin defteri omada. Krima afti i agenia stous ellines podosferistes.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φιλε απο εσυ που γραφεις οχι στουσ ξενους κλπ.Ολες οι ομαδες εχουν και ενα καλο ξενο,και εμεις εχουμε εναν απο τους καλυτερους και υπαρχη κολλημα ξερουμε με τα λεφτα οκ το σεβομαστε,αλλα οχι και να τον βγαλουμε και αχριστο για να το καταπιουν οι φιλαθλοι του Πιερικου.Να ξερεις οτι ειμαι υπερ τον ελληνων περισσοτερο απο το καθενα,αλλα οταν οι αλλοι εχουν καποιον που κανει την διαφορα,αναγακαστικα πρεπει να εχεις και εσυ,για να πουλησεις και κανενα διαρκεις,να εχεις και λιγο prestige σαν ομαδα.Οταν οι αλλοι εχουν πυρινηκα οπλα εσυ θα τους αντομετοπισεις με οτι εχεις,ε αυτο δεν γινετε με τιποτα.Ασ τελειωση η καραμελα με οτι μπορει και να μην ηταν αυτος που ειδαμε στο DVD περισυ γιατι το ακουσα και αυτο,γί'αυτο ενας απο επανω σε ειπε παπαγαλακη,δεν τρωμε χορτο,ουτε το καπνιζουμε και ειμαστε κοντα στον Πιερικο 30 χρονια,Αυτα που μπορει να λεει ο καθε διοικητικος που ειναι κοντα στον Πρεοδρο,για να τον πει μετα ο Προεδρος μπραβο με εριξες το μπατζετ οκ,το εριξε αλλα τη ομαδα θα εχουμε ολη την χρονια.Ο εν λογο κυριος να ξερει οτι θα πεση βαρια η σκια στο ονομα του.Και να ξερει εμεις στηριζουμε τον προεδρο και οχι αυτον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. file eimai ego pou eipa gia papagalakia. syggnomi apo sena prosopika zitao. alla einai kai o ekneurismos genika giati vlepo oti i omada apodynamothike poli. oloi oi filathloi nomizo oti theloume to kalo tis omadas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το κουμάντο στην ομάδα το έχει πάλι ο Λαγδάρης με αυτόν μιλάνε οι παίκτες. Πάλι προβλέπω να γίνεται μπάχαλο η ομάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Katarhas file den gnorizo gia DVD ke oti dipote alo opos ke den katalava ti theli na pis gia to DVD, opios ke na to ide, afti to kseroune opou ine konta stin diikisi, etsi to katalaveno, ke gia na ksekathariso Kati, den Leo oti ine ashimos podosferistis, monaha omos min zrelathoume ke me afta pou grafonte, ke epimeno oti den ine toso kalos ke o podosferistis pou ekane tin diafora. Ola ta ala ine logia tis halimas pou grafonde ke legonte. An kapios den ehi Kati me tin diikisi totes aftos ime Ego, oute tous ksero oute tha ithela na tous ksero, me Liga logia oute me endiaferoune afti i anthropi, dioti to mono pou den ine aksioprepis opos prospathoune na diksoune. Pistevete oti thelete gia afton Ton pehti, ine dikeomasas. Naste kala

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Accuweather Forecast