16.7.10

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟΥ ΜΙΛΟΣΚΟΒΙΤΣ.

Μέχρι την Κυριακή αναμένεται να τελειώσει το θέμα της απόκτησης του Στάνιμιρ Μιλόσκοβιτς από τον Πιερικό. Ο 26χρονος Σέρβος αναμένεται στην Κατερίνη για να ολοκληρωθεί με αίσιο τρόπο το "σίριαλ" της μεταγραφής τους στους "μελανολεύκους" κι αν δεν υπάρξει απρόοπτο θα ακολουθήσει την ομάδα στο Ελατοχώρι όπου από τη Δευτέρα θα ξεκινήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.
Ο Γιώργος Χατζάρας, μετά το τέλος της αυριανής απογευματινής προπόνησης που είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 7.30, θα ανακοινώσει ποιοι παίκτες θα μεταβούν στο προπονητικό κέντρο της ορεινής Πιερίας καθώς υπάρχει ενδεχόμενο, κάποιοι από τους ποδοσφαιριστές να συνεχίσουν να γυμνάζονται στην Κατερίνη λόγω του πολυάριθμου ρόστερ. Ο Βεροιώτης τεχνικός, που σήμερα δοκίμασε και τον Θανάση Παπαγεωργίου, δεξιό αμυντικό, 22 ετών που έμεινε ελεύθερος από τον Ατρόμητο, περιμένει να δει και την έκβαση του θέματος Πέντα, ο οποίος θα συνεχίσει την προετοιμασία με την ομάδα μέχρι να κλείσει θετικά ή αρνητικά το θέμα του.
Δικαίωση katerinisport για Γκόνι.
Παράλληλα, μέχρι την Τρίτη αναμένεται να αφιχθεί στην Κατερίνη ο Αργεντινός Αγκουστίν Γκόνι με σκοπό να "τσεκαριστεί" από τον Χατζάρα, δικαιώνοντας το katerinisport που αποκάλυψε από τις 10 Ιουλίου ότι ο παίκτης βρισκόταν στο "στόχαστρο" της ομάδας. Παράλληλα, οι ιθύνοντες της πιερικής ΠΑΕ εξετάζουν και δυο περιπτώσεις Σέρβων ποδοσφαιριστών, ο ένας εκ των οποίων αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού μέσου.
Οι παίκτες του Πιερικού θα προπονηθούν και το πρωί στις 8.30 ενώ την Κυριακή θα απολαύσουν το ρεπό τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Accuweather Forecast