30.7.10

ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΤΑΠ.

Στον "αέρα" βρίσκεται από σήμερα η επίσημη ιστοσελίδα του ΤΑΠ ΑΕ Ποντίων στη διεύθυνση http://www.aepontion.gr. Οι νεοφώτιστοι παρουσίασαν τον διαδικτυακό τους τόπο στους εκπροσώπους των ΜΜΕ, σε εκδήλωση που έγινε στο cafe match 2 match. Υπεύθυνοι για την παρουσίαση ήταν ο διευθύνων σύμβουλος, και υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του ΤΑΠ Γιώργος Μπέζας, καθώς και ο Κωνσταντίνος Μελίστας που βοήθησε στην κατασκευή της. Οπωσδήποτε η σελίδα της ομάδας έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης, ωστόσο είναι πραγματικά αξιέπαινη η προσπάθεια των διοικούντων τον κατερινιώτικο σύλλογο, οι οποίοι, αν και λίγους μόλις μήνες στις επαγγελματικές κατηγορίες, κινούνται με τρόπο που θα ζήλευαν πολλοί σύλλογοι.
Το katerinisport, που έχει βάλει τη δική του "σφραγίδα" στα διαδικτυακά αθλητικά...μονοπάτια της Πιερίας, χαιρετίζει την έναρξη λειτουργίας της επίσημης ιστοσελίδας του ΤΑΠ ΑΕ Ποντίων, με την ευχή οι ευχάριστες αναρτήσεις να είναι πολύ περισσότερες από τις δυσάρεστες.

3 σχόλια:

  1. πολυ ερασιτεχνικη δουλεια, αν και εχει αρκετα πραγματα...απο του Πιερικου παντως καλυτερη ειναι...α, ρε που καταντησαμε...

    ΠΙΕΡΙΚΕ ΚΑΨΟΥΡΑ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΗ........~Θ.5~

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλη ειναι για ποντιακη σελιδα χα χα ενταξη κανω πλακα μην παρερηξηγηθη και κανενας ποντιος φιλος μου.σελιδες κανουν ανεβηκαν Γ καλα καναν.τη να κανουμε μια ειναι η ομαδα ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ.

    Μια Ζωη Πιερικος κολημενος στα καγκελα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ Η ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΩΣ ΕΔΡΑ ΤΟ ΠΙΕΡΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ, ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 45 ΧΡΟΝΙΑ. ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΚΙΟΛΑΣ. ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ. ΑΠΛΟ ΕΙΝΑΙ. ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΨΗΛΛΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΡΙΘΗΚΕ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ, ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ...ΕΛΕΟΣ...ΔΗΜΑΡΧΕ ΒΡΕΣ ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ...

    ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ!
    ΚΑΡΦΩΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΣΥΡΜΑΤΑ ΤΗΣ 5!(που φετος στους αγωνες της ΑΕΠ θα γινει ερμαιο του καθε φιλοξενουμενου...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Accuweather Forecast