22.7.10

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Χατζάρας: Ευχή, ένας κορμός με Κατερινιώτες.

Ο Γιώργος Χατζάρας, μιλώντας με τον Δημήτρη Δερμίση, αναφέρθηκε για την πρώτη εβδομάδα του βασικού σταδίου της προετοιμασίας και τις εντυπώσεις του από τους ποδοσφαιριστές του.

"Βαδίζουμε όπως ακριβώς έχουμε προγραμματίσει και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα. Πραγματοποιούμε δύο προπονήσεις καθημερινά. Την πρωινή στις 10.00 και δουλεύουμε στην βελτίωση της φυσικής κατάστασης με μπάλα και χωρίς, ενώ το απόγευμα το "βάρος" πέφτει σε φυσικο - τακτικές ασκήσεις. Γίνεται σκληρή δουλειά η οποία θα φανεί στη συνέχεια της διαδρομής της σαιζόν, όμως είναι εντυπωσιακή η διάθεση και ο ζήλος που δείχνουν όλα τα παιδιά. Χρειάζεται όμως υπομονή από όλους. Πρέπει να στηρίξουμε την ομάδα, γιατί είναι μια νέα ομάδα".

Ψάχνουμε "κάτι καλό" για την μεσαία γραμμή

Η συζήτηση με τον Γιώργο Χατζάρα συνεχίστηκε με την αναφορά για το ρόστερ του Πιερικού και για το τι ακόμη περιμένουμε μέχρι την συμπλήρωσή του.

"Αποκτήσαμε ποδοσφαιριστές που το ζητούμενό τους είναι να έχουν την δίψα να διακριθούν και να φτάσουν στα ψηλά σκαλοπάτια της κλίμακας του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Είμαστε καλά. Ψάχνουμε όμως κάτι καλό για τον χώρο της μεσαίας γραμμής όσον αφορά στο ανασταλτικό κομμάτι και την αμυντική λειτουργία. Υπάρχουν κάποια παιδιά που βρίσκονται εδώ μαζί μας, τα οποία θα αξιολογηθούν κατά τη διάρκεια της παραμονής μας στο Ελατοχώρι, όμως να ξέρετε ότι όταν φτάσουμε στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας θα "δουλέψουμε" με 26 - 27 ποδοσφαιριστές".

Είναι δύσκολο να δημιουργείς...

Η συζήτηση με το νέο προπονητή του Πιερικού έκλεισε με μια γενική τοποθέτηση για το ποδόσφαιρο και τις ομάδες της επαρχίας.

"Οι ομάδες της επαρχίας, όταν και όσες φορές πρωταγωνίστησαν είχαν ένα δικό τους κορμό και μεγαλούργησαν με κάποιες ουσιαστικές προσθήκες αξίας 3 - 4 καλών ποδοσφαιριστών. Ευχής έργον θα είναι σε βάθος χρόνου, δύο - τριών ετών περίπου, να δημιουργήσουμε έναν κορμό από παιδιά της περιοχής, ώστε όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή με τρεις - τέσσερις επιλογές πρώτης κλάσης να κάνουμε την υπέρβαση. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι".

πηγή: mikriliga.com

23 σχόλια:

  1. KAI AMA ΠΕΣΟΥΜΕ....
    ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ....

    ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΕΣΟΥΜΕ....
    ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.ΠΩΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΕΔΩ, ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΕΩΝ; ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΠΟΠΕΜΠΕΤΑΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΝΕΩΝ ΧΩΡΙς ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ΚΑΤΙ ΕΠΙΣΗΜΑ.ΤΙ ΜΥΣΤΙΚΟΠΑΘΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ;ΠΟΙΟΙ ΚΙΝΟυΝ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ;
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ;ΟΙ ΦΙΛΑΘΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΦΕΤΟΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ Η ΟΜΑΔΑ ΝΕΩΝ ΠΕΤΟΥΣΕ.. ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ;Η ΠΑΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ; ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ Η ΓΩΝΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙ;ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΦΕΤΟς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΕ ΑΥΤΑ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΚΟΥΩ ΔΙΑΦΟΡΑ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩς ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΣΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΟΡΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΦΗΜΕΣ;ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ;ΕΔΙΩΞΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΝΕΩΝ;ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ;ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΕΙΔΑ ΜΠΑΛΛΑ, ΕΙΔΑ ΟΜΑΔΑ...ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά τα λέει ο Χατζάρας, αλλά μαθαίνουμε ότι τα ταλέντα της Πιερίας και φέτος όπου φύγει φύγει μακριά απο τον Πιερικό, γιατί;Τί κάνουν εκεί στον Ερασιτέχνη κοιμούνται;Κ Παπαδόπουλε όχι μόνο φωτογραφίες.Εχετε και υποχρεώσεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επειδή τυγχάνει να γνωρίζω, θα σας ενημερώσω εγώ κύριοι. Ειδικά αυτό το κομμάτι με ενδιαφέρει πολύ. Ίσως περισσότερο απο αυτό της πρώτης ομάδας γιατί θέλω να βλέπω μακριά και όχι το εφήμερο. Δε σας κρύβω ότι ήθελα και διοικητικά να βοηθήσω στην ομάδα Νέων, με την οποία έκανα πέρσι και κάποιες αποστολές εκτός έδρας. Τα πράγματα πλέον ΚΑΙ εκεί, είναι τραγικά. Δεν ενδιαφέρεται κανένας. Ο Κώστας ο Μυστακίδης διώχθηκε επειδή δεν έκανε τα κεφάκια του ¨πολύπειρου¨ ποδοσφαιρικά προέδρου του. Ο οποίος εμφανίστηκε στα ποδοσφαιρικά δρώμενα, με την εμφάνιση του Ντούμου. Όπως βέβαια και οι περισσότεροι που εμφανίστηκαν στους κύκλους της ομάδας μας, πλην ελάχιστων εξαιρέσεων π.χ. Γκοτζαμανίδης, Πατόζας κ.λ.π. Είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει φέτος. Ότι πηγαίνει καλά και έχει μέλλον, το καταστρέφουν. Σα να μη θέλουν την επόμενη ημέρα. Σα να μη τους ενδιαφέρει η προοπτική και το μέλλον. Έμεινε η ομάδα Νέων με 8-9 παιδιά και αντί να έχουν ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία, αυτοί ψάχνουν τώρα να πάρουν παιδιά ΛΕΕΙ, απο την περιοχή. Θαρρείς και όλοι τρώμε κουτόχορτο απο τους ¨πονηρούς¨ παράγοντες. Τα πράγματα είναι τραγικά. Και μένω εκεί για να παρακολουθήσω τη συνέχεια. Και θα επανέλθω με περισσότερα. Τελειώνοντας προς το παρόν να σας πώ ότι δε τους ενδιαφέρει τίποτα άλλο εκτός την προβολή. Μαζεύτηκαν στις εκλογές στον ερασιτέχνη και άν τους ξαναείδατε εσείς, τους είδα κι εγώ. Απαράδεκτοι, επιεικώς. Και οι γονείς πληρώνουν κανονικά τις συνδρομές τους, και περιμένουν να δούν τα παιδιά τους να παίξουν πρώτα στα τμήματα του ερασιτέχνη,στην ομάδα Νεων του Πιερικού που κινείται σύμφωνα με τις ευλογίες των βουλευτών και των πολιτικών της περιοχής μας, και μετά στην πρώτη ομάδα που , ειλικρινά, εγώ προσωπικά δεν έχω καταλάβει ακόμα τι θέλει να κάνει... Ντροπή τους, μόνο αυτό θα πώ, ντροπή τους...
    Μπάμπης Πεϊδης
    Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής
    Αθλητικογράφος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. pesta babi. ise o monos poy de fovase na ta pis. se vlepo ke se akouo panta les thn alithia. distixos teliosan ki afto to elpidoforo komati, prin kan arxisei. apisteftoi oi typoi, po-po ti allo tha doume.
    ****Hatzara ase to piima. kormos me kateriniotes me ola ta pedia danika dexia-aristera de ginete.
    K.N.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπράβο στον κ.Πειδη.Εχει το θάρρος και λέει ανοιχτά και επώνυμα την γνώμη του.

    Ο Πιερικός και το Πιερικό ποδόσφαιρο βρίσκονται σε μεγάλη παρακμή.Το μόνο που ενδιαφέρει τους διοικούντες είναι να μην χάσουν χρήματα,και να ρεφάρουν τα χαμένα απο την περσινή χρονιά.ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

    Μόλις μαζέψουν κάποια απο τα χαμένα,θα εξαφανιστούν,καταγγέλοντας δήθεν εμάς που τους τα λέμε και τα γράφουμε,οτι τους πολεμάμε κ.τ.λ.Τα γνωστά δηλαδή.

    Ολοι πλεον γνωρίζουν οτι ο Πιερικός χρωστάει χρήματα σε ανθρώπους που δουλέψαν για τον Πιερικό,αλλα είτε δεν πληρωθήκαν ποτέ,είτε τους προτάθηκαν εξεφτελιστικοί συμβιβασμοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Moνο στο www.PierikosFC.forumgreek.com
    ολη η αναλυτικη λιστα με το μεχρι στιγμης ''μεταγραφικο παζαρι'' του Πιερικου.
    Ολα τα φιλικα και οι ημερομηνιες τους και οι τιμες των εισητηριων διαρκειας.
    Μεσα στο φορουμ ολες οι υπολοιπες λεπτομερειες και τα ''μικρα-μικρα'' & παρασκηνια γυρω απο την ομαδα και την πολη.

    www.PierikosFc.forumgreek.com
    ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ!
    ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΩΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΛΛΟΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΧΕΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΚΡΥΦΟ ΚΑΜΑΡΙ!!ΑΣΧΕΤΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣΧΕΤΙΣΤΕΣ ΣΤΟΝ ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟ.15 ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΠΟΝΤΕΣ.ΜΟΝΟ ΤΡΕΙΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ!! ΑΥΤΟΣ Ο ΝΑΡΙΝΟΓΛΟΥ, Ο ΚΑΛΑΙΤΖΗΣ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΝΕΩΝ.ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΠΑΘΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΡΑΞΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ.ΟΣΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ.ΠΗΓΑ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗς ΝΕΑΣ ΕΦΕΣΣΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΟΛΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΥς ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΤΜΗΜΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ.ΑΚΟΥΣ ΕΚΕΙ ΤΡΕΙΣ ΩΡΕΣ Η ΚΑΘΕ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ.ΜΗΠΩΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΏ.ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΦΕΤΟΣ ΣΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ.ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑ ΟΤΙ ΔΙΩΞΑΝΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΝΕΩΝ.ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗΣΗ.ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΜΑΣ ΦΛΟΜΩΣΑΤΕ ΣΤΑ ΠΑΙΝΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΩΝ,ΝΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΙΩΧΝΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.ΝΤΟΥΜΟ ΠΑΛΙ ΣΕ ΛΟΥΜΠΕΣ ΕΠΕΣΕΣ.ΠΑΛΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΔΕΙ Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ, ΒΑΛΕ ΑΛΛΟΥΣ ΣΤΟΝ ΣΦΚ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΜΠΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΛΟΒΙΤΟΥΡΕΣ ΚΑΙ ΚΟΓΞΕΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Α βρέ άσχετοι. μόνο την πάρτυ σας κοιτάτε.τίποτε για τα παιδια της Πιερίας.δουλεύετε κάποιο μονο για δημοσιεσ σχέσεις.Ουτε Ομάδα Νέων σας νοιάζει ούτε ο Πιερικός.αλλιώς δέν εξηγίται διαφορετικά.Μπράβο στον Πείδη που τε λέει χοντρά και ξέρει τι του γίνεται.Δέν ειναι προπονητής με κλειστά μάτια αλλά με ανοικτά.Ξεκίνησε ένα τμήμα στον ερασιτέχνη και μοναδικός σκοπος του ήταν αδύνατα παιδιά να τα βοηθήσει και να το σπρώξει στην άλλη ομάδα της ηλικιας τους που είχε πολύ προχωρημένα παιδιά για να βγάλουν παίκτες για τον πιερικό.Το κατάλαβε κανένας απο αυτούς, όχι.Δέν τον ένοιαζε τί θα λένε οι αλλοι.Αυτό το ξέρω γιατί είχε το παιδί μου στο τμήμα του.ΑΛλά άμα καταλάβαινανα όλοι τι σημαίνει να έχεις στόχο να βγάλεις παιδιά για το πιερικό, θάταν και αλλιώς.
    ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΑΜΠΗ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ
    ΠΑΤΕΡΑΣ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ke ego tha elega oti den me ksafniazi afta pou ginonte ston pieriko, distihos afta ehoume stin ellada ke giafto den vlepoume aspri mera, se olo to megalio tou. Ine afta pou kategrapsa os pateras podosferisti, i diikisis Ton omadon den sevonte kanena , kitatoune mono tin parti tous ke tipota alo, ke emis ta koroida tous pistevoume . Efhome fetos i podosferistes na plirononte ke na min tous kratane aplirotous gia mines, Kari pou den pistevo, Bravo ston kirio pidi gia afta pou grafi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΥΡΙΟΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ ΕΦΥΓΕ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΩΝ. ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΟΝ ΛΟΓΟ.
    ΕΝΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΜΕ ΤΑΛΕΝΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΟΘΗΣΕ ΣΤΗΝ ΠΑΕ,ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΤΙ ΩΡΑΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ , ΕΙΝΕ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΕΡΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. OTAN ENAS PROEDROS TOY SFK DEN PATAEI STO GIPEDO NA DI TA TMHMATA IPODOMHS DEN ASXOLITE KATHOLOU
    AS ROTHSOUME ENA PEDI NA MAS PEI EAN TON GNORIZEI
    EAN TON EXEI DEI TI LOGIOS INE .
    TO MONO POU TON ENDIAFERI NA INE ME TON KYRIO NTOYMO TON KYRIO ELEFTHERIADI KAI NA KANI MOSTRA NA TO PEZI PROEDROS.
    EGO LEO OTAN ENAS ANALANBANI MIA DOULIA KAI DEN MPORI NA THN KANI SOSTA - PARETITE -
    APO EDO PAN KI ALLOI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΤΗ ΓΙΝΕΤΕ ΕΔΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΕΦΤΗ ΠΟΛΥ ΚΡΑΞΙΜΟ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ,ΚΑΙ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ.ΤΗ ΕΓΙΝΕ ΜΗΠΩΣ ΑΡΧΙΣΕ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΑΘΟΓΕΝΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.ΜΕ ΦΕΝΕΤΕ ΟΤΙ ΧΑΣΑΝ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΣΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ ΚΑΠΟΙΟΙ.ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΑ ΛΕΜΕ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΕ ΦΕΤΟΣ ΑΛΛΗ ΚΟΡΟΙΔΙΑ,ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΠΑΙΞΕΙ ΜΠΑΛΑ,ΚΑΙ ΔΩ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ,ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΡΑΞΙΜΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΙΣΤΑ.ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΕΝΑ ΞΕΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ,ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ Ο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΧΥΡΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΥΡΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΚΑΛΥΝΗΧΤΑ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Χαλαρώστε μάγκες το θέμα δεν είναι αν έφυγε ο Μυστακίδης που κατ ε με είναι ένας προπονητής καλός μεν αλλά της σειράς, το θέμα είναι να μην φεύγουνε τα ταλέντα του νομού μας δεξιά κι αριστερά, ούτως η άλως η θέση του Μυστακίδης θα καλυφθεί από κάποιον άλλο ''ικανό'' προπονητή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΤΙ ΜΑΘΑΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ- ΠΡΟΗΓΑΓΑΝ ΤΟΝ ΓΥΜΝΑΣΤΗ ΤΗΣ ΝΕΩΝ ΣΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΝΕΩΝ;Ε ΡΕ ΓΕΛΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΦΕΤΟΣ.ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ;ΚΑ;ΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ;ΡΕ ΞΑΝΑΕΙΔΑΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΠΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΩΝ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ;ΟΥΣΤ ΑΣΧΕΤΟΙ.. ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΞΑΛΛΟΣ Ο ΝΤΟΥΜΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ.ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΡΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ Η ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΥ ΣΑΣ;ΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΠΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ.ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΤΑΛΕΝΤΑ.ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ.ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΟΡΝΤΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΠΑΙΚΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΚΟ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. PAPADOOYLE TO PODOSFAIRO DEN EINAI POLITIKI GIA PRASINOFROYROYS.AN EISAI ASXETOS PARIATHSOU. POY HSOYNA KRYMMENOS OLI TI XRONIA,AN DEN XEREIS APO TMIMATA YPODOMIS KAI DEN SE NOIAZEI NA SOU TIMISO OTI SE AYTO EISIA PROEDROS, ADEIAZE MAS TH GONIA. ANTE NA TELIVNOYME,ARKETA ME TIW INTRIGKES.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. STO PODOSFAIRO PREPI NA KANIS DIMOSIES SXESIS KAI NA MIN EISE APOLITOS KAI APSOGOS STIN DOULIA SOY.
    OSOI ASXOLOUNTE DIIKITIKA ASXOLOYNTE MONO GIA PROSOPIKOYS LOGOYS KAI MPAS KAI KANOYN TON GIO TOYS EPAGELMATIA PODOSFAIRISTI..PARETITHITE REEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE. GIATI AN THAS ROTISOYN TI EXI I MPALA MESA DEN GNORIZETE. AKSIOKRATIA TIN GNORIZETE AYTI TIN LEKSI. AFISTE AYTOYS TOUS PROPONITESW POU DOULEUOUN GIA TO KALO TON DIKON MAS PAIDION KAI AGAPAN AYTO POY KANOY ESTO KAI ME MISTHO KSEFTILA NA ERGASTOYN KIA TON PIERIKO. TO MELON TOY PIERIKOY KIRIOI METOXI EINE AYTA TA PAIDIA KAI OXI TO STIXIMAAAAAAAAAA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΤΙ ΖΗΜΙΑ ΣΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ!!!! ΑΝΤΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΝΕΑ ΤΑΛΕΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΕΝΤΑΞΕΤΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΕΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ Ο "ΠΡΟΕΔΡΟΣ" ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΑΝΑΛΩΘΗΚΑΤΕ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΑΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΤΕ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑΣΤΗΝ ΙΝΤΡΙΓΚΑ ΗΡΘΕ ΣΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΥΤΟΣ Κ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΑΦΟΥ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΒΑΤΑΝ ΕΦΕΡΑΝ Κ ΤΟΝ ΕΦΟΡΟ ΤΟΥΣ Κ ΓΙΝΑΝΕ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΜΕΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ.ΤΟΥΣ ΔΟΘΗΚΕ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ Κ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΩΣΑΝ. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΗ Η ΑΠΟΠΟΜΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ ΠΑΡΑΣΠΑΝΩ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΤΑΝ - ΕΙΜΑΙ ΠΑΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ.ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗ ΜΕΓΛΑΗ ΟΜΑΔΑ ΤΑΔΙΩΧΝΑΝ ΜΕ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΑΡΙΑΤΗΤΘΗΚΕ Ο ΚΑΛΑΙΤΖΗΣ.ΜΕΤΑ ΕΚΛΕΧΤΗΚΕ ΣΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΠΟΡΠΟΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥς ΠΗΡΑΝΕ.ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΠΗΓΑΝΕ 7 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ.ΕΚΕΙ ΕΙΧΑΝΕ 100 ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;ΕΞΑΛΛΟΥ ΤΑ 7 ΠΑΙΔΙΑ ΗΤΑΝ ΑΛΛΑ ΣΥΓΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΩΝ ΠΟΟΡΠΟΝΗΤΩΝ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΕΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΟΡΠΟΝΗΤΗ.ΠΟΥ ΕΙΝΑ ΤΟ ΚΑΚΟ; ΠΟΙΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΑΔΙΑΣΑΝ.ΠΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΗΚΑΝ.ΞΕΡΕΙΣ ΠΩς ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ;ΔΝΕ ΠΕΙΡΑΖΕ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ.ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΤΑΝΙΑΚΟ.ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΚΑΙ Ο ΕΦΟΡΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΙΟ ΑΛΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΠΑΝΤΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΝΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΤΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΡΩΤΗΣΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΓΙΝΕ ΦΕΤΟΣ ΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΙΣΜΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Accuweather Forecast