23.7.10

ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΦΙΛΙΚΩΝ.

1) 24-7-2010 με Δόξα Κατωκοπιάς στις 18.30 στο γήπεδο της Νέας Ζωής.
2) 31-7-2010 με Εθνικό Σοχού στις 18.30 στο γήπεδο της Νέας Ζωής.
3) 1-8-2010 με Παναχαϊκή στις 20.00 στο Α' ΔΑΚ Κατερίνης.
4) 4-8-2010 με Διαγόρα Ρόδου στις 20.00 στο Α' ΔΑΚ Κατερίνης.
5) 7-8-2010 με Διγενή Μόρφου στις 18.30 στο γήπεδο της Νέας Ζωής.
6) 11-8-2010 με Λεπτοκαρυά στις 18.30 στο γήπεδο της Νέας Ζωής.

5 σχόλια:

  1. Eξω η Αε Ποντιων απο το Πιερικό Σταδιο!
    Το σταδιο ανηκει στην οικογενεια του Πιερικου!
    Εκει μεσα ζησαμε σπουδαιες στιγμες.
    Με την ιδια λογικη μπορουμε κι εμεις αν ειναι να χρησιμοποιουμε το γηπεδο της Νεας Ζωης (δημοτικο) για να κανουμε προπονησεις ή φιλικα.
    Δημαρχε, βρες την λυση!
    Φτιαξε τωρα το γηπεδο στο Β' ΔΑΚ (κλειστο).
    Ο χορτοταπητας του Πιερικου Σταδιου δεν αντεχει καθε βδομαδα αγωνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ,ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΜΙΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΤΑΕΙ Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ.ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ.ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΟΠΟΥ ΤΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΛΥΣΗ,ΟΤΑΝ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΘΑ ΓΙΝΗ ΧΩΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΧΗΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ.ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΑΝΕΒΗΚΕ Η ΑΕ ΠΟΝΙΩΝ.ΠΡΟΤΗΝΩ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΚΑΜΙΑ 10ΑΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΠΑΚΕΤΟ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ Ε ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΥΤΑ,ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΗ 2 ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΡΟΥΜΕ ΚΑΠΟΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ.ΕΧΟΥΝ ΞΕΣΑΛΩΣΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΖΟΥΡΑ ΞΕΡΕΙΣ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΜΕ ΥΦΟΣ ΧΙΛΙΩΝ ΚΑΡΔΙΝΑΛΙΩΝ.ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΠΙΕΡΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ.ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΗ ΤΗ ΝΑ ΠΩ ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κανετε λαθος το σταδιο ειναι ΔΗΜΟΤΙΚΟ δεν το ξερα μηπως το αγορασε κ ολας ο πιερικος; χαχαχαχα τι αλλο θα ακουσουμε!Αν εχει προβλημα ας αγορασει ενα γηπεδο δικο του να το χει να το χαιρεται!Ακου ειναι του πιερικου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ειναι δημοτικο, αλλα δεν νομιζω ο δημος να ειναι διαθετιμενος καθε μηνα να βαζει νεο χλοροταπητα. και της νεας ζωης ομως δημοτικο ειναι. πηγε ποτε ο Πιερικος ή ο καθε Πιερικος να μοιρασετι το γηπεδο με την αε ποντιων ;;; ΟΧΙ. αντε τωρα, μην λεμε οτι θελουμε..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Δήμος Κατερίνης κατασκεύασε 3 βοηθητικα γήπεδα για την ομάδα του Πιερικού για προπόνηση και σιγουρα αν χρειαστεί όλες οι ομαδες της Κατερίνης είναι διατεθημένες να παραχωρήσουν το γηπεδό τους για τον Πιερικό και πιστεύω και η ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Accuweather Forecast