13.7.10

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ.

Καλή αρχή κόουτς!
Ο Γιώργος Χατζάρας παρακολουθεί την προθέρμανση. Δίπλα του ο Κόιτς.
Οι πιστοί ήταν εκεί!
Δεν έλειψαν οι πυρσοί!
Το πανό του ΣΟΠ-Θύρα 5.
Ο Γιάννης Ντούμος παρακολουθεί την προπόνηση συνομιλώντας με τον Βαγγέλη Λαγδάρη.
Ο γενικός αρχηγός Π. Κωνσταντινίδης και ο έφορος Α. Ιωακειμίδης.

Ο Ηλίας Αμπατζίδης δίνει εντολές ύπο το βλέμμα του Γιώργου Χατζάρα.
Η...μοναξιά των πορτιέρο.
Λίγο νερό και πάλι πίσω...
Οδηγίες του Γιώργου Χατζάρα.
Και οι καλαθοσφαιριστές του Πιερικού Αρχελάου στο γήπεδο!
Ο Γιάννης Ντούμος ενημερώνεται για τη λειτουργία του νέου μηχανήματος της ΠΑΕ.
Τέλος τα βάσανα. Αύριο πάλι!

26 σχόλια:

  1. Σαν προπόνηση του Σβορώνου μοιάζει.Σβορωνάρα ολέ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. mpravo katerinisport gia tis foto!
    poly kalli douleia...
    oso gia esena apo pano, vres allon tropo na pikareis.Ayto pou eipes den einai epityximeno...Vres kati kalutero...

    PIERIKARA......................PANTOU MAZI !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εσυ μαλακα που λες για Σβορονο κλπ,μαλον δεν εισαι Πιερικος μαλακα.εχεις μπερδεψει την βουρτσα με την πουρτσα.εμεις ειμαστε κοντα στο Πιερικο παντα,δεν συκονουμε ειρωνειες μαλακα ε μαλακα,και στα καλα και στα κακα ειμαστε Πιερικος μαλακα,εσυ εισαι ειρωνας μαλακα ε μαλακα.για εμας που ειμασταν εκει πανω απο ολες τις ομαδεσς μαλακα ειναι ο Πιερικος μαλακα.

    Μια Ζωη Πιερικος ΘΥΡΑ 5 κολημενος στα καγκελα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μια ζωή βλάκας και θύμα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με IQ περιστερίου μια ζωή κολλημένος σε κάποια κάγκελα θα είσαι,αφού δεν εχεις και κάτι καλύτερο να κάνεις στην ζωή σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πιερικος και τα μυαλα μας στον φουρνο.....!!!!!13 Ιουλίου 2010 στις 10:17 μ.μ.

    βρε αντε στο καλο παληκαρι μου...
    οποιος δεν γουσταρει τον Πιερικο, πολυ απλα να μην ερθει ποτε στο γηπεδο και να μην ασχοληθει ποτε μαζι του πλεον.
    ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ ΕΙΝΑΙ!
    Εμεις που ποναμε την ομαδα θα ειμαστε παντα διπλα της, ειτε παιζουμε Α" Εθνικη, ειτε παιζουμε Γ' Τοπικο.
    ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ;;;

    Μια ζωη Πιερικος,
    Δυο ζωες Πιερικαρα !

    Καπου στην ακρη της θυρας-5, να κανω παρεα στο παληκαρι που ειναι στα καγκελα....

    Οτι κι αν λενε, δεν μ'ενδιαφερει...
    Εσυ μου εχεις παρει το μυαλο, και δεν μπορω να κοιμηθω!!!

    ~θ.5~

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οταν δεν μπορείς να δείς κατι που το βλέπουνε ολοι οι άλλοι,τότε και κολλημένος σε κάγκελα θα είσαι,και θα βρίζεις,και θα γράφεις καθε λογής κουταμάρα,και τρείς και ο κούκος θα είσαι,και θα νομίζεις οτι έχεις κερκίδα,και θα νομίζεις οτι εχεις και ομάδα με ολα τα φθηνά μαζώματα της Γ &Δ Εθνικής.Και για να δεις πόσο βλάκας είσαι,ενω ξέρεις οτι θα πέσεις κατηγορία και θα πάς Γ ,δηλώνεις κολλημένος στα κάγκελα.Μουτζαχεστίν της βλακείας.
    Αντε βρές καμμιά δουλειά να κάνεις,να βγάλεις κανένα φράγκο,γιατί ο Ντούμος δεν θα σου δώσει λεφτά.Ακόμη δεν το κατάλαβες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπράβο στον Γιώργο Χατζάρα προπονηταρά με τα όλα του! Μπράβο στους παιχταράδες μας που τον ακούνε με προσοχή! Ελπίζω φέτος να πάμε καλύτερα τώρα που έχουμε κατ' εμέ ικανοποιητικό ρόστερ σίγουρα με έμπειρους παίχτες και φυσικά περιμένω ακόμη πιο δυνατή έκπληξη από την διοίκηση με το επιτελείο της, πχ να φέρουν τον καλύτερο σέντερ φορ του ΝΟΜΟΥ μας, που σίγουρα θα είναι μεγάλη καραμπινάτη μεταγραφή! Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ μας γενικά πρέπει να στηρίζεται από παιχταράδες του ΝΟΜΟΥ μας! Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ είναι ΙΔΕΑ και πρέπει όλοι εμείς που αγαπάμε πραγματικά την ΟΜΑΔΑΡΑ μας, να είμαστε ΠΑΝΤΑ κοντά τους ακόμη και στις ΑΣΧΗΜΕΣ στιγμές!!! ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΙΕΡΙΚΟΣ & ΘΥΡΑ 5!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το να απαξιώνεις μια ομάδα πριν ακόμα ξεκινήσει την προετοιμασία πρόκειται για μεγάλη εμπάθεια και εμπαθής αυτός που τα γράφει. Εμείς ήμασταν κοντά στην ομάδα στα δύσκολα, τώρα που πάιζουμε στα σαλόνια θα απέχουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Παιδιά λίγο υπομονή. Και ενότητα πάνω απο όλα. Όταν ξεκινάει κάτι καινούργιο θέλει στήριξη και υπομονή. Το δεδομένο είναι ότι το μπάτζετ χαμηλώνει. Όσο κι αν δεν αρέσει ή αρέσει σε κάποιους απο εμάς αυτό, είναι το μόνο σίγουρο. Δε χάνουμε τίποτα να περιμένουμε να δούμε τη συνέχεια και να είμαστε καλοπροαίρετοι για αυτά που θα δούμε μελλοντικά. Εγώ και μόνο που βλέπω 11 νεαρούς επαγγελματίες στην προετοιμασία και 5 παιδιά απο τη Νέων μαζί, είμαι αισιόδοξος για το μέλλον. Με την εμπειρία των υπόλοιπων έτοιμων 15 ποδοσφαιριστών βέβαια. Ειδικά όταν ο νέος προπονητής δήλωσε ότι απο πλευράς οργάνωσης είμαστε καληνύχτα, δείχνωντας ότι βρήκε το ευαίσθητο σημείο της όλης ιστορίας...Υπομονή λοιπόν. Εδώ θα είμαστε να δούμε μαζί τη συνέχεια. Καλοπροαίρετα και με ενότητα. Μείναμε 300, αν χωριστούμε κι εμείς, θα μείνουν τα πλαστικά καθίσματα στο γήπεδο...

    Μπάμπης Πεϊδης
    Αθλητικογράφος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. πεστα ρε μπαμπη γιατι καποιοι νομιζουν οτι ειαμστε βλακες οσοι υποστριζουμε την ομαδα μας.αυτοι οι ιδιοι που λεγαν για τα δικα μας παιδια το γυρισαν το παραμυθη και λενε οτι παμε φουλ για Γ ΚΛΠ.ασ αποφασησουν τη θελουν τελος παντων.

    υγ για τον μαλακα που ειπε να βρω αλλη δουλεια και οχι τον Πιερικο και ντουμο και κατι αλλες παπαριες,για μουτζαχεντιν κλπ.τον λεω οτι να ξερει οτι ξερω τη μου γινετε και οτι οταν αγαπαω κατι δεν κανω εκπτωσεις.και δεν περιμενω απο τον ντουμο νε με δωσει λεφτα και τις μαλακιες που εγραψε ο παραπανω κυριος,"μαλλον εξ ιδιων κρινει τα αλοτρια"
    υγ αγορι μου αν δεν σε αρεση ο Πιερικος καλα κανεις,αλλα μην μας πρηζεις και τα αρχιδια.μην ερθεις και στο γηπεδο για να μας το παιξεις ειδημονας,χορτασαμε απο αυτους.
    υγ και τα καλα βλεπουμε και τα λαθος,και υπομονη εχουμε και μηλαμε οταν πρεπει,εσυ τη κανεις μιλας μιλας μιλας και στο τελος το βουλωνεις οταν δεν σε βγαινουν οτι ειχες προβλεψει σαν καλη πυθια.

    Μια Ζωη Πιερικος ΘΥΡΑ 5 κολημενος στα καγκελα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αφου δεν μπορεις να δεις πέρα απο αυτό που βλέπεις,κολημένος στα κάγκελα θα είσαι.Σας δουλευουνε ψιλό γαζί,και αντι να τα χώνετε στην διοικηση,τους λέτε,βαράτε και αλλο.Φαααπ,δώσε και αλλη mister....

    Ειχανε ολο τον χρονο απληρωτους τους παικτες.Δεν πληρωνανε,γιατρους,φροντιστές,μασέρ και αντι να βγει να πει κάποιος καμμια κουβεντα,βριζατε τον Κοταρα.Οταν σας ελεγε ο Κοταρας οτι ειμαστε ανοργάνωτοι τον βριζατε και τον απειλουσατε.Τωρα που σας το λεει φατσα καρτα ο καράφλας,σας αρεσει.Τον θεωρειτε και αντικειμενικό.

    Προτεινανε εξεφτελιστικους μισθους και αμοιβες στους κατερινιωτες παικτες,και βγαινουν μετα και λενε οτι δεν πονανε τον τοπο τους.Θελουν μαλακες στον Πιερικο.Θελουν να δινουν ψιχουλα επειδη περσι χασανε τα λεφτα τους.

    Και την οργανωση θα τι φερει ο Χαντζαρας?Δεν εχει καταλαβει με ποιους εχει μπλεξει ο Χαντζαρας.Θα φυγει νύχτα,μονος του,οταν θα καταλάβει,και οταν θα εχει παρει τα λεφτα που του λοιπουν.

    Οσο για την κερκιδα και μια ζωη και τετοια,γνωριζεις οτι ειστε τρεις και ο κουκος.Ποιο πολυ ρεζιλι κανετε την ομαδα παρα καλό.Γελανε σε ολη την Ελλαδα με την κερκιδα του Πιερικου.αποτελειται απο 30 πιτσιρικια κατω των 14 χρονων,10 μαντραχαλους και 20 πανω.

    Ο ΣΟΠ εχει ιστορια,κοσμο,και πραγματικους φιλαθλους που ξερουν απο μπαλα.Ο Πιερικος εχει ιστορια εχει παρελθόν,αλλα δυσκολο μελον.

    Κατι τυποι σαν εσενα που νομιζοντας οτι με το να βριζουν και να γραφουν 20 φορες την λεξη μαλάκας,κατι κανουν καταστρεφουν την ομαδα.Μαζι σου γελανε και θα γελανε οχι με εμενα.
    Σβορωνάρα ολεεεεεε..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. αδερφε πολλα μας τα ειπες.αμα θελεις κανε μας την χαρη να μην ξανασχοληθεις μαζιμας και ουτε ειρωννειες θελουμε,γιατι θα το φας το βρισιμο.ασε μας να κανουμε οτι θελουμε.εμεις ειμασταν και στη Α' και στην Β' και στην Γ' και στην Δ΄. εσυ που εισουν α ξερω ολα σε φταιγαν παντα.ωραια γιατι δεν πας να τα διορθωσεις αφου τα ξερεις ολα.αλλα καλυτερη ειναι η κριτικη ανεξοδη παντα και να κατηγορουμε τους παντες διοικησεις συνδεσμους κλπ.εγω αδερφε οταν κατι δεν με αρεσει προσπαθω να το κανω καλυτερο με την συμετοχη μου.καταλαβες πια ειναι η αποψη μου και γιατι σε εβρισα και θα το ξανακανω,γιατι δεν ειμαι ουτε ανιστοριτος ουτε χαζος ουτε δεν ξερω τι μου γινετε αδερφε που βαζεις στο στομα σου τα παιδια του συνδεσμου που ειναι στις επαλξεις καθε Κυριακη και τρεχουν παντου για το Πιερικο,ντροπη σου που αναφερθηκες με απαξιωτικους χαρακτηρισμους για τα παιδια.σε αφηνω στην χλευη της ιστοριας που δεν θα γραψει ποτε για εσενα,αλλα με μεγαλα γραμματα θα γραφη για τον συνδεσμο.οσο για τα αλλα που γραφεις,αφου τα ξεριες ολα γιατι δεν παιρνεις εσυ τον Πιερικο να κρινουμε εσενα ολοι μας,και ποιος σε ειπε εσενα οτι υπαρχη διοικηση αλανθαστη,αν το ξεριες ειμαστε στην Β εθνικη,μαλλον ξεχασες που ειμασταν πριν 5 χρονια με την σημερινη διοικηση,και που τωρα.

    υγ εσυ προκαλης την αιδια και το γελιο γιατι απλα δεν εισαι Πιερικος αλλα εισαι μονο κριτικος απεναντι στο Πιερικος.

    Μια Ζωη Πιερικος θυρα 5 κολημενος στα καγκελα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ρε φίλε μας τα έπρηξες με τις χαζομάρες σου.Αντε πάρε τα κουβαδάκια σου κα μπρος στον Σβορώνο. Μόνο δεν μας ΄λες αν είσαι ΓΑΣ ή Αναγέννηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. να μας πει για να κανουμε και εμεις κριτικη στο Σβορωνο,οπως αυτος κανει στον Πιερικο στον κοσμο του σε ολους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΥΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ο Σβορώνου ΝΑ ΜΙΝ ΛΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΩΝ ΠΙΕΡΙΚΟ ΜΑΣ..ΜΠΡΑΒΟ KATERINISPORT ΠΟΥ ΒΑΛΑΤΕ ΦΟΤΟ ..ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΩΝΟΥ Α ΕΘΝΙΚΗ ΘΕΛΩ


    ΔΥΟ ΖΩΕΣ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΕΩΣ ΣΤΟΝ ΤΑΦΩ.. ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΙΕΡΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Για να μην πέσει φέτος ο Πιερικός,προτείνω,να ενωθεί με τον Σβορώνο.Το μοντέλο που θα ακολουθήσει θα είναι: Οργάνωση (Σβορωνος)Έμψυχο Δυναμικό (Πιερικός)
    Και τα δύο μοιάζουν τόσο πολύ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αντε ρε κοροιδευετε τον Πιερικό για την ορ΄γανωση του.Μεχρι και τα κιλά των παικτών αναφέρονται στο επίσημο site.

    ΜΑΡΤΙΝΕΖ DIEGO ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ 16/11/1978 14 1,83 82
    2 FREDERICKS STANTON ΜΕΣΟΕΠΙΘ/ΚΟΣ 13/06/197 77 1,74 70
    OLGUIN LUCIANO ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ 9/3/1982 99 1,89 85
    ΕΞΟΥΖΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ ΚΕΝΤΡ. ΑΜΥΝΤ. 4/12/1981 3 1,93 85
    ΘΑΝΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ 10/4/1984 24 1,79 83
    ΜΑΚΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΕΣΟΣ 15/11/1984 54 1,84 83
    14 ΠΑΝΤΕΛΙΑΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΠΑΚ 6/9/1987 5 1,85 81
    ΠΑΣΤΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΕΝΤΡ. ΑΜΥΝΤ. 15/8/1978 4 1,9 89
    ΧΑΤΖΗΖΗΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΠΑΚ 4/6/1978 2 1,74 74

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τί φααπ και φουπ ρε πλάκα με κάνεις?Τον Άρη Καρπερού και τον Γιδά τους ξεχνάς που σου πέφτει τώρα βαρύ το μπαράζ για την Α?Ότι να'ναι αυτή η πόλη μέσα στην υπερβολή,πολυτέλεια για την Κατερίνη ο Πιερικός σήμερα στη Β.Αυτή η πόλη είναι για Δ,γκρίνιαζε κανένας τότε?ΚΑΝΕΝΑΣ.Μια χαρά ήταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Εμείς αυτή την ομάδα έχουμε και αυτή θα στηρίζουμε. Εσένα εξάλλου τι σε νοιάζει για τον Πιερικό αφού υποστηρίζεις το Σβορώνο. Αν είσαι πράγματι από το Σβορώνο τότε θα ξέρεις ότι οι πιο φανατικοί φίλαθλοι του Πιερικού προέρχονται από το Σβορώνο. Κρύψου καλά πίσω από την ανωνυμία σου ποντίκι γιατί αυτοί βαράνε κιόλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. κρυβετε στην ανωνυμια των side κλπ.σκουικς σκουικς ποντικακι θα το φας στο Σβορωνο το μπερντακι,θα σε τσουκτσι και το κωλαρακι χα χα χα χα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Θα μου κλασεις το μαντράκι,μπαμπουινακι μπαμπουινακι .................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ποιο side??? Αγράμματος?Τυχαίο,δεν νομίζω.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. εισαι και αμασητος ποντικακι,Θρασύδειλο.πρεπει να εισαι ο ιδιος που τον ειχα σουρι εδω στο katerinisport περιπου στον αγωνα με Κερκυρα και μετα τα εξαμαξης.εισαι ρε ποντικακι μιλα.γιατι αν εισαι ο ιδιος.μαλλον εισαι αδερφη και θελεις να μας τσατισεις μπας και σε μαμησουμε ολοι μαζι χα χα χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Πρεπει να είσαι δυνατό αγόρι πάντως.Και σε φοβάμαι δεν το κρύβω.Πρεπει να είσαι αυτο που λέμε ''ο γορίλας της παρέας''.Εισαι σκληρός και αδίστακτος.Πρεπει να δέρνεις πολύ εσύ.Παπαπαπα λεβέντης είσαι.Σκληρό αγόρι...........

    Στο είπα και παραπάνω.Κοίτα να βρείς καμμιά δουλειά και μην ελπίζεις στον Ντούμο.Ο Ντούμος είναι έξυπνος και κάτι βλήματα με μυαλό κοτόπουλου σαν εσένα τα έχει για πρωινό.Σας δουλευει ψιλό γαζί,και εσεις ασχολείστε με κάγκελα,μια ζωή G5 και τέτοιες παπαριές.Εαν δεν υπηρχαν τα θύματα οπως εσυ στις κοινωνίες,δεν θα κανανε μπίζνες οι μάγκες σαν τον Ντούμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. δηλαδη ρε αδερφε απο οτι καταλαβα τα εχεις με τον ντουμο κλπ.τη να σε πω εγω ειμαι Πιερικος οπως καποιοι αλλη ειναι Παοκ Αρης,Σβορωνος κλπ.αρα κατα την δικη σου γνωμη μας δουλευουν ολους ψιλο γαζι και δεν το καταλαβαμε και ευτηχως που εισαι εσυ και μας το ειπες,θελεις πανω κατω να μας πεις.OΚ θα το λαβουμε σοβαρα υποψιν στην επομενη συνεδριαση τον κοτοπουλον θα το συζητησουμε και θα δωσουμε την απαντηση γραπτη.ποτε δεν ημουν θυμα και ουτε αισθανωμε,οκ.ειμαστε Πιερικος αδερφε και καλα που ειναι και καποιοι και βαζουν καποια λεφτα.δεν καταλαβατε καποιοι οπως εσυ οτι εμεις δεν υποστιριζουμε κανεναν,ειτε γιατι τον γουσταρουμε η εχουμε ιδιον οφελος.αγαπαμε την ομαδα μας και τελος.να ξερεις οτι αν κποιος παει να κανει κατι στις πλατες αλλων.αυτο αποκαλυπτετε γρηγορα.αδερφε δεν ειμαστα ουε κοτες ουτε γκα γκα.αδερφε βαλε εσυ τα λεφτα στην ομαδα και εμεις παλη Πιερικος θα λεμε και μαζι σου.αντε τελος να παει καλα η ομαδα και ολα τα αλλα εποντε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Accuweather Forecast