20.7.10

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΩΝ ΓΚΟΝΙ ΚΑΙ...ΠΕΝΤΑ.

Αύριο αναμένεται να μεταβεί στο Ελατοχώρι ο Αγκουστίν Γκόνι, (για το ενδιαφέρον στο πρόσωπο του οποίου σας ενημέρωσε πρώτο το katerinisport) με σκοπό να περάσει από το "μικροσκόπιο" του Γιώργου Χατζάρα. Οι συστάσεις που συνοδεύουν τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό είναι πολύ καλές, ωστόσο θα πρέπει να πείσει με την αξία του τον Βεροίωτη τεχνικό της ομάδας, για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας.
Σε αντίθεση με τον Γκόνι, η αξία του Πέντα είναι δεδομένη, ωστόσο δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη αν θα παραμείνει στο δυναμικό της ομάδας και τη νέα σεζόν. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να αφιχθεί ο μάνατζέρ του για να συζητήσει με τους διοικούντες τον σύλλογο, την προοπτική παραμονής με μειωμένες αποδοχές. Το θετικό είναι ότι ο βιρτουόζος ποδοσφαιριστής θέλει να συνεχίσει στον Πιερικό.
Από κει και πέρα, συνεχίζεται η προετοιμασία των "μελανολεύκων" με διπλές προπονήσεις, στις οποίες μετέχει και ο 20χρονος Ουρουγουανός Μαουρίτσιο Σιμαλντόνι. Ο νεαρός αμυντικός χαφ εξακολουθεί να δοκιμάζεται από το τεχνικό επιτελείο, και τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν εξελίξεις με την περίπτωσή του, θετικές η αρνητικές. Το σίγουρο είναι πάντως ότι μετά το "ναυάγιο" με Κόλμαν, οι Κατερινιώτες εξετάζουν κι άλλες περιπτώσεις στη θέση του αμυντικού μέσου, ενώ τους απασχολεί και η θέση του σέντερ φορ.
Αύριο, μεταξύ άλλων, αναμένεται να επιστρέψει στο Ελατοχώρι και ο Γιάννης Μητσέας, που μετά τη συμφωνία του με τον Πιερικό, έλαβε άδεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Accuweather Forecast