29.7.10

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: ΦΙΛΙΚΗ ΙΣΟΠΑΛΙΑ, 1-1 ΜΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ.

Ισόπαλοι 1-1 αναδείχτηκαν Πιερικός και Παναχαϊκή στον πρώτο φιλικό αγώνα προετοιμασίας των "μελανολεύκων" εν όψει της νέας σεζόν. Οι Κατερινιώτες μπροστά σε 500 περίπου φίλους τους, άνοιξαν το σκορ στο 38' με πέναλτι του Πουρτουλίδη ενώ οι Πατρινοί που προετοιμάζονται στο Ελατοχώρι (και θα δώσουν φιλικό και με την ΑΕ Ποντίων) ισοφάρισαν με τον ίδιο τρόπο, με σκόρερ τον Ουρτάδο.

Διετήτευσε ο κ. Καζάς με βοηθούς τους Ι. Νταμπώση και Χαραλαμπίδη.

ΤΟ "ΦΙΛΜ" ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.

Στο 34' ο Δρακόπουλος μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια το σουτ του Γκουγκουλιά έξω από την περιοχή.
Στο 38' ο Πουρτουλίδης ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Ντίνα. Το πέναλτι μετέτρεψε σε γκολ ο ίδιος κάνοντας το 1-0.
Στο 43' ο Καραγιάννης κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του από τον Κοντέονα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Χρυσάφης ο οποίος ευστόχησε ισοφαρίζοντας για την Παναχαϊκή.
Στο 51' ο Ι. Λαζαρίδης σούταρε και ο Δρακόπουλος απέκρουσε.
Στο 54' ο Προβατίδης επιχείρησε το σουτ αλλά ο Καρακούτσης απέκρουσε.
Στο 84' ο Καρακούτσης "πήρε τη μπουκιά από το στόμα" του Προβατίδη.
Στο 88' ο Σεχολάρι σέντραρε από τα αριστερά και ο προωθημένος Νίκου από το ύψος του πέναλτι σούταρε στέλνοντας τη μπάλα άουτ.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Πιερικός (Γιώργος Χατζάρας): Γουμάγιας (46' Καρακούτσης), Παπαγεωργίου (46' Ι. Λαζαρίδης 85' Κόιτς), Γουσούλης (73' Νίκου), Τασίδης (46' Δήμου), Κοντέων (67' Δημητρίου), Τόσκας (46' Γκάβριτς), Χατζής (60' Παυλίδης), Γκουγκουλιάς (60' Κ. Λαζαρίδης), Πουρτουλίδης (46' Μήτρου), Μιλόσκοβιτς (67' Σεχολάρι), Γκόνι (46' Κωνσταντινίδης).
Παναχαϊκή (Γιώργος Μαραντάς): Δρακόπουλος, Πάνου, Κορδονούρης, Ακπαρίδης, Ντίνας, Τζιβίλογλου, Καραγιάννης, Τόμασιτς, Ουρτάδο, Χρυσάφης, Δαμιανίδης.
Στο β' μέρος έπαιξαν και οι Κύργιος, Γαλακτερός, Λουμπαρδέας, Λαμπρόπουλος, Αποστολίδης, Δημογιάννης, Γενιτσαρίδης, Κουσκουνάς, Ζαχαράτος, Προβατίδης, Μαγκαφάς και Χάχαλης.

18 σχόλια:

  1. απαραδεκτη η ολη σταση των Μελανολευκων χθες που σπηλωνουν το ονομα του Πιερικου και το οπαδικο κινημα της ιστορικης θυρας 5 απο ενεκαθεν. ειναι 10 ατομα μετρημενα και νομιζουν οτι ξεχωριζουν...ξεχωριζουν βεβαια, αλλα με την κακη εννοια και διαθεση ολων των φιλαθλων του Πιερικου...μονο αυτο.

    απο την αλλη θετικα τα πρωτα δειγματα του φετινου Πιερικου, που χθες δεν εκανε ουτε μια γιομα σε ολο το ματς. μονο πασες χαμηλα και σεντρες απο τα πλαγια. ισως επρεπε να γινουν περισσοτερα σουτ.

    ενας απλος και διαρκης φιλαθλος της ομαδας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΕΛΛΑΝΟΛΕΥΚΟΙ ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΗΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟ.ΣΤΗΝ ΘΥΡΑ 5 ΧΩΡΑΣΑΝ ΟΛΟΙ ΕΠΙ 50 ΧΡΟΝΙΑ,ΠΙΟΣ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΩΡΑΤΕ ΕΣΕΙΣ.

    ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΘΥΡΑ 5 ΚΟΛΗΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε παιδιά 10 άτομα ειναι ολοι και ολοι οι Μελανολευκοι.

    Μπορειτε να τους πείτε : Ρε Τάκη,ρε Βασίλη,ρε Γιώργο,ρε Γιάννη,ρε Κώστα,ρε Μάκη,ρε Αποστόλη,ρε Βρασίδα,ρε Μανώλη,ρε Αλέκο,ρε Δημήτρη.

    Εγραψα 11 μήπως τυχόν ξεχασα και κανένα.

    ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ!!!!!!!!!ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. oi melanoleukoi einai 10 isos kai 11(gia sena pou nomizeis pos eisai eksipnos...!palio teneke...!)filika to leo...alla exoun arxidia gia ekato...floroi tou SOP agnoi filoi tis omadas ithela na po siggnomi...!toulaxiston autoi einai mono pierikoi esto kai 10...o SOP einai 20 kai oi 19 forane mplouzes tou olympiakou paok ari panathinaiko irakli....ena mpourdesto eisaste re oloi... etsi giati goustaro pieriko...!
    ANTI-GLEIFTEIS kai agnos filathlos panta..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εσυ απο πανω μιλας με υπογραφη σαν μελος του club η εισαι γενικως κριτης των παντων,τοτε ειναι δικαιωμα σου να κρινης χωρις να βριζεις.γιατι κανεις δεν βριζει αν προσεξες πιο πανω.σε παρακαλω απαντησε μου αν ειδες κανεναν πιο πανω να βριζει κανεναν αλλο.και εσυ θελεις να βαλεις διχωνια στους οργανωμενους του Πιερικου εισαι βαθια νυχτωμενος και σε αφηνουμε στον κοσμο σου.κοιταξε φιλαρακο να βαζεις μια οποιαδιποτε υπογραφη αν θελεις να εκφερεις μια αποψη αλλα και η υπογραφη ανωνημος ειναι κατι.δηλαδη οτι εισαι καποιος που θελει να φερει αναταραχη διχονια αναμπουμπουλα προβοκατορας ανυπαρκτος.αλλα επειδη σαν ανωνημος εκρινες τον συνδεσμο της θυρας 5.για να μιλησεις εσυ ανωνυμε για τον συνδεσμο πρεπει να παψεις να κατουρας της πανες σου,μεταφορικα, απο τον συνσεσμο περασαν γενειες και γενειες φιλαθλων ο συνδεσμος εχει δωσει αγωνες τοσα χρονια για την μεγαλειο και την υπαρξειτου Πιερικου στο ποδοσφαιρικο στερεομα φιλαρακο, εισαι πολυ μικρος ερμε που θα κρινεις το συνδεσμο ανωνημε ανυππαρκτε.τη να λεμε τζαμπα γραφω για εναν ανωνημω που θελει να προκαταβαλει τα παιδια απο το club και προβοκαρει τα παιδια απο το club.ανωνημε οσο και αν βριζεις και προκαλεις και λες ανυποαστα πραγματα οπως για μπλουζες κλπ.ανωνυμε τα παιδια απο το club ειναι φιλοι μας αδερφια μας στον Πιερικο και οτι και αν πεις εσυ δεν σε καταλαβενω ανωνυμε.μιλας ακομα για γλιφτες ποιος γλιφη πιον και γιατι?

    Μια Ζωη Πιερικος Θυρα 5 Κολημενος στα καγκελα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Eσυ που γραφεις πιο πανω με greeklish απλα δεν ξερεις τι σου γινεται...Αποκλειεται να εισαι Μελανολευκος, γιατι οι Μελανολευκοι ειναι αδερφια μας στην κερκιδα, οσο και αν καποιες ενεργειες τους δεν αρεσουν...ΑΚου εκει, λεει οτι τα παιδια της θυρας 5(φτανει πια αυτο το σκετο ΣΟΠ, πολυ σικ)φορανε μπλουζες αλλων ομαδων...Ποτε ρε? Ονειροπαρμενε?Τα τελευταια 5 χρονια που ξαναλειτουργει ο συνδεσμος της θυρας 5, ουτε ενα μελος του δεν ηρθε ποτε στο γηπεδο με μπλουζα αλλης ομαδας...100%. Αυτοι που τυχον ερχονται με τετοιες μπλουζες ειναι συνηθως πιτσιρικαδες, οι οποιοι φυσικα δεν ειναι μελη του συνδεσμου, ή καποιοι αλλοθρησκοι που ερχονται στον Πιερικο για βολτα και μονο.Οσο για το γλυφτες, αστο καλυτερα, παλιο το κολπο, δεν ποιανει πλεον...το βαρεθηκαμε ολοι...λετε κατι χωρις να ξερετε να το στηριξετε....Και τελος σε ενημερωνω οτι η Θυρα 5 αριθμει αυτην την στιγμη περιπου 100 μελη, οχι μονο στην Κατερινη, αλλα και σε αλλες πολεις οπως Θεσ/νικη,Πειραια,Αττικη,Καβαλα κ.α.

    ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ!
    ΚΑΡΦΩΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΣΥΡΜΑΤΑ ΤΗΣ 5!(και οχι της 6 οπως καποιοι...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. para poloi einai oi melanoleykoi apla den erxontai oloi sto gipedo xipniste reeee PIERIKOS MELANOLEYKOI GATE -6- PIERIKOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ετσι οπως το πας εσυ φιλε ο καθενας οπου καθετε θα γραφει πχ Βαγγελης Πιερικαρα θυρα 7 κλπ ε δεν εινια σοβαρα αυτα τα πραγματα.προσβαλουμε τον Πιερικο και την ιστορια του κια οσους περασαν πριν απο εμας απο την θυρα 5.αν προσεξες σε ολη την Ελλαδα σε ολες τις ομαδες ασχετα που καθονται οι φιλαθλοι παντου γρφου πχ θυρα 7 θυρα 4 θυρα 3 κλπ.αυτα το ξαναλεω δεν ειναι σοβαρα και δειχνουν νοοτροπια μη σεβασμου στην ομαδα στους οργανωμενους που τιμησαν 50 χρονια την συγκεκριμενη θυρα 5 κλπ.οσο το αν ειναι πολλοι οι λιγοι τα παιδια απο το club αυτο ειναι το λιγοτερο και δεν μπαινω στην λογικη αυτη καποιον αλλον που εγραψαν ποσοι ειναι κλπ.το ξαναλεω για τελευταια φορα για εσενα φιλε που υπογρφεις θυρα 6 κλπ,αυτο που κανεις ειναι αυτοανερεση αν σε λει τιποτα η λεξη.το εγραψα και παραπανω την μια χρονια γραφουμε παντου θυρα 5 την αλλη θυρα 6 την αλλη θυρα 8 κλπ.ε ετσι αδερφε δεν θα μας παρει κανεις σοβαρα και θα γελανε ολοι μαζι μας.το θεμα κλεινη εδω δεν ξαναγρφω τιποτα οποιος καταλαβε καταλαβε οποις δεν καταλαβε τη να πω παιδιαριζουμε και δεν αξιζει να γραφουμε αλλο επι του θεματος.

    Μια Ζωη Πιερικος Θυρα 5 κολημενος στα καγκελα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. εγω 8ελω να μου πει καποιος..γιατι ειμαι απο χωριο..με πιο τροπο σπηλωνουν το ονομα του πιερικου οι μελανολευκοι?????απειδη κα8ισαν στην 6??ενα σοβαρο λογο 8ελω να ακουσω που κανει τους μελανολευκους λιγοτερο πιερικους απο τους αλλους....οπος λενε ολοι εδο μεσα πως 8ελουμε το κακο του πιερικου...



    club melanoleukoi...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Astous na lene oti theloun re, aftoi mallon protimoun na kathonte stin thira 6 oi filoksenoumenoi,para oi melanoleukoi,mallon tha niothoun pio aneta ama dn einai oi melanoleukoi ekei konta,kai meionektika ama oi melanoleukoi dn kathonte stin thira 5!! O Noon Noeito!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. den ebrisa kanenan katarxas...!tenekes einai ena adio siderenio kouti pou mallon auto einai o pio pano pou egrapse apo emena(autos pou elege gia kapoion taki basili ktl...)mallon tha les kai gia to floroi...alla den mporo na katalabo ti se peirakse...floroi einai kati oreotata poulakia...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. και αμα πεσουμε θα γινει της πουτανας και αμα πεσουμε θα γινει της πουτανας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. παιδια σταματηστε να γραφετε δεν βγαζει πουθενα μια ανουσια αντιπαραθεση μεταξυ Πιερικων και μαλιστα των πιο φανατικων μαλιστα.ασ κλειση εδω το θεμα και τελος.

    Μια Ζωη Πιερικος θυρα 5 κολημενος στα καγκελα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Λοιπόν για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα...το σύνθημα στα ντουβάρια της 6 γράφτηκε ''καθαρά'' για το θέμα φιλοξενούμενων...
    Όλοι γνωρίζουμε ότι έρχοντα δυνατά φιλικά...και συνήθως η ΠΑΕ σε τέτοιες περιπτώσεις δεν δίνει απλά την 6 αλλά ολόκληρη την απένταντι...
    Με λίγα λόγια ήταν ακόμα μια διαμαρτυρία γιοα το θέμα της 6...
    Οπότε σταματήστε τις παπαριές ΟΛΟΙ...
    Η διαφορά του ΣΟΠ με εμάς είναι ΜΙΑ και μοναδική....ότι εμείς αντιδρούμε...(δεν λέω οτι ο ΣΟΠ δεν αντεδρασε στο θέμα της 6...γενικά μιλάω)...
    Ετοιμαστείτε όλοι γιατί η καινούργια χρονιά θα είνια γεμάτη εκπλήξεις...

    ΥΓ Αν θα πέσουμε θα γίνει της ΠΟΥΤΑΝΑΣ...


    CLUB ΜΕΛΑΝΟΛΕΥΚΟΙ est.2007
    Support Your Local Team

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Re: GATE 5
    << ΟΧΙ ΟΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΘΥΡΑ 5 >>

    Ο Σύνδεσμος Οπαδών Πιερικού ΘΥΡΑ 5 εκφράζει την αντίθεσή του, στο να συνυπάρχουν στην ιστορική ΘΥΡΑ 5 του Πιερικού οι φιλοξενούμενοι φίλαθλοι, διότι είναι φύση αδύνατον να μην δημιουργηθούν επεισόδια που οι οργανωμένοι της ΘΥΡΑΣ 5 ποτέ δεν δημιούργησαν και πάντα προστατεύουν την ομάδα και την έδρα μας από κάθε είδους τιμωρία.

    ΄΄ Η ΘΥΡΑ 5 ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΄΄

    Με τιμή
    Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του
    Σ.Ο.Π. ΘΥΡΑ 5

    Νοέμβριος 23rd, 2009, 11:49

    Αυτη η δημοσιευση ειναι απο το συνδεσμο και αναρτηθηκε παντου side εφημεριδες.Επισης επισημα ο συνδεσμο εθεσε τις αντηρησεις του στην διοικηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. και πανο αναρτηθηκε για το θεμα σε 2 αγωνες πρωταθληματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. den pate kala moy fainetai,pio pano leei o anthropos se parenthesi oti den leei oti o sop den diamartyrithike tespa de asxoloumai allo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Accuweather Forecast