24.1.10

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΠΙΕΡΙΚΟΣ: 1-1 ΤΕΛΙΚΟ. LIVE ΑΠΟ ΤΟ KATERINISPORT!

ΑΞΙΖΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ "Χ" Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ. ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ 1-1 ΑΦΗΝΕΙ ΜΙΑ ΠΙΚΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΕΡΙΝΙΩΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ "ΔΙΠΛΟ". ΚΑΤΑ ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΑΓΡΙΝΙΩΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ, Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΗΤΑΝ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ. ΗΤΑΝ Η 5Η ΦΟΡΑ ΦΕΤΟΣ ΠΟΥ Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΙΧΤΗΚΕ ΙΣΟΠΑΛΟΣ 1-1! ΚΟΜΒΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ Η ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΙΣΟΦΑΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ, ΓΚΟΛ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΩΤΑ ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΕΠΟΠΤΗ ΓΙΑ ΟΦΣΑΙΝΤ (ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ ΦΑΣΗ) ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΝΤΟΝΟΤΑΤΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΟΥΧΩΝ ΚΑΤΑΚΥΡΩΘΗΚΕ. Η ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΓΚΟΛ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ. ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΡΟ, ΕΙΤΕ ΑΚΥΡΟ. ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ KATERINISPORT ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΟ ΚΑΘΩΣ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗ ΦΑΣΗ, ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ. ΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΑΡΑΓΕ ΣΕ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΦΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΑΝ Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕ ΤΕΡΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤ' ΑΡΧΗΝ ΑΚΥΡΩΝΟΤΑΝ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ; ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΗ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ...

ΤΟ KATERINISPORT ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ.
LIVE Η ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟ KATERINISPORT.
ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΠΑΙΤΕΙ ΣΥΝΕΧΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ (REFRESH) ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1-1

45'+ Θεοδωρίδης-41' Ολγκίν

Γύρω στους 3000-3500 φίλους του Παναιτωλικού στο γήπεδο.

ΕΝΑΡΞΗ ΑΓΩΝΑ:

Να "χτυπήσει" το παιχνίδι μπήκε ο Πιερικός που ξεκίνησε πιο δυνατά τον αγώνα.

Ντεπούτο για τον Γουμάγια κάτω από τα δοκάρια του Πιερικού. Δεξιά ο Χατζηζήσης, αριστερά ο Γιαζιτζόγλου, στο κέντρο της άμυνας οι Τασίδης-Παστός. Δίδυμο αμυντικών μέσων οι Κοντέων-Μακρής. Στη δεξιά πλευρά του κέντρου ο Πέντα, αριστερά ο Παντελιάδης, και στην επιθεσή οι Θάνος (πιο πίσω) και Ολγκίν (κορυφή), στο κλασικό 4-5-1 του Σούλη Παπαδόπουλου.

  • 10' Αντεπίθεση Πιερικού, σουτ του Πέντα έξω από την περιοχή, η μπάλα στα χέρια του Μπαμπανιώτη.
  • 16' Κίτρινη στον Ζουρούδη.
  • 18' Σουτ του Μουμίν έξω από την περιοχή, η μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Γουμάγια.
Ανοιχτό ποδόσφαιρο από τον Πιερικό σε ένα παιχνίδι με δυνατές μονομαχίες κυρίως στο χώρο του κέντρου.
  • 23' Σέντρα Μπαϊκαρά, κεφαλιά Ζουρούδη, η μπάλα άουτ.
  • 24' Σέντρα Πέντα, κεφαλιά Μακρή, η μπάλα ψηλά, άουτ.
  • 29' Κίτρινη στον Μακρή.
  • 30' Ο Αναστασιάδης τροφοδοτεί τον Θεοδωρίδη, αυτός κάνει το δυνατό ευθύβολο σουτ έξω από την περιοχή, ο Γουμάγιας με τις γροθιές απομακρύνει.
  • 35' Φάουλ του Παστού από μακριά, η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μπαμπανιώτη.
Δυσκολίες στη ανάπτυξη έχει ο Παναιτωλικός οι παίκτες του οποίου προσπαθούν με βαθιές μπαλιές να μεταφέρουν το παιχνίδι στα καρέ του Πιερικού. Χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία οι Κατερινιώτες κρατάνε το "0" στην άμυνα και δείχνουν διάθεση να ψάξουν το γκολ σε κάποια από τις οργανωμένες αντεπιθέσεις τους.
  • 37' Σουτ του Πέντα από το ημικύκλιο της περιοχής, η μπάλα πάνω από την εστία του Παναιτωλικού.
  • 38' Ωραία προσπάθεια του Δημούτσου από ταα δεξιά, ο Παστός σωτήρια με προβολή παραχωρεί κόρνερ.
  • 41' ΓΚΟΛ! 0-1: Ο Ολγκίν έκλεψε τη μπάλα, άλλαξε ωραία με τον Γιαζιτζόγλου ο οποίος τον έβγαλε τετ-α-τετ με τον Μπαμπανιώτη κι ο Αργεντινός φορ με ψύχραιμο πλασέ από το ύψος του πέναλτι άνοιξε το σκορ για τον Πιερικό.
  • 44' Απευθείας φάουλ του Δημούτσου, δεν αιφνιδιάζεται ο Γουμάγιας που αποκρούει.
  • 45' ΓΚΟΛ! 1-1: Σουτ Θεοδωρίδη από τα δεξιά προς το τέρμα, ο Γκούρμα σκύβει, η μπάλα περνάει από πάνω του και καταλήγει στα δίχτυα, ο διαιτητής Κεμεντζετζίδης ακυρώνει το γκολ καθώς ο Αλβανός φορ συμμετέχει στη βάση, όμως μετά από έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων κατακυρώνει το γκολ για τον Παναιτωλικό πράγμα που προκαλεί εύλογα τις έντονες διαμαρτυρίες από πλευράς Πιερικού.
  • 45'+ Κίτρινη στον Παστό.
ΤΕΛΟΣ Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ.
Οι διαμαρτυρίες στη φάση της ισοφάρισης του Παναιτωλικού είχαν σαν αποτέλεσμα να αποβληθούν από τους πάγκους τους οι Γιάννης Νταλακούρας και Σούλης Παπαδόπουλος. Χρέη προπονητή για τον Πιερικό εκτελεί πλέον ο Παναγιώτης Νάσης, προπονητής τερματοφυλάκων, ενώ για τους γηπεδούχους ο Λάκης Παπαχρήστος. Ο Παπαδόπουλος παρακολουθεί τον αγώνα από τη φυσούνα των αποδυτηρίων. Ο Πιερικός πάντως, σύμφωνα με την εικόνα των δυο ομάδων μέχρι τώρα, μπορεί να αισθάνεται αδικημένος από το 1-1.


Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ:
Πιο κινητικός ο Παναιτωλικός στο ξεκίνημα του β' ημιχρόνου.
  • 49' Ο Χατζηζήσης πάνω στη γραμμή απομακρύνει με το κεφάλι την κεφαλιά του Γκούρμα.
Ισορρόπησε ο Πιερικός μετά το πρώτο δυναμικό πεντάλεπτο των γηπεδούχων στην επανάληψη.
  • 53' Αποβολή με 2η κίτρινη κάρτα για τον Ζουρούδη για αγκωνιά στον Παστό
  • 54' Προσωρινή διακοπή και συστάσεις του Κεμεντζετζίδη για να πάψουν οι οπαδοί των γηπεδούχων να πετάνε αντικείμενα στο αγωνιστικό χώρο.

  • 62' Σωτήρια πέφτει στη δεξιά γωνιά του και αποκρούει σε κόρνερ ο Γουμάγιας το γυριστό συρτό σουτ του Θεοδωρίδη από το ύψος του πέναλτι.
  • 63' Κίτρινη στον Ολγκίν.
  • 64' Κεφαλιά Θεοδωρίδη από σέντρα Μπακάκη, η μπάλα άουτ.
  • 66' Κόρνερ Πέντα, η μπάλα καταλήγει στον Παστό, αυτός κάνει το συρτό και δυνατό σουτ, αποκρούει ο Μπαμπανιώτης και στη συνέχεια υποδεικνύεται, σωστά, φάουλ του Θάνου στον τερματοφύλακα και τελειώνει η φάση.
  • 68' Ο Φρέντερικς περνάει στον αγώνα στη θέση του Τασίδη για τον Πιερικό. Ο Κοντέων πέρασε πιο πίσω, παρτενέρ του Παστού. Ο Φρέντερικς πήγε στο δεξί άκρο του κέντρου, ο Πέντα στην αριστερή πλευρά και ο Παντελιάδης δίπλα στον Μακρή.
  • 69' Ο Παλαιολόγος στη θέση του Μπαϊκαρά, για λογαριασμό του Παναιτωλικού.
  • 72' Ο Παντελιάδης βγάζει τη σέντρα από δεξιά, ο Ολγκίν μάχεται, κάνει την προβολή αλλά ο Μπαμπανιώτης λέει "όχι".
Εδώ και λίγα λεπτά ο Πιερικός πιέζει τον Παναιτωλικό.
  • 78' Βλακώδης αντίδραση του Ολγκίν που κλωτσάει τη μπάλα σε υπόδειξη φάουλ εις βάρος του και δέχεται την 2η κίτρινη κάρτα (κόκκινη) του Κεμεντζετζίδη.
Και οι δυο ομάδες κυνηγάνε τη νίκη. Ο Τάσος Θάνος συγκεντρώνει τα "πυρά" του κόσμου των "καναρινιών" γιατί πρωταγωνίστησε στις διαμαρτυρίες για το γκολ του Παναιτωλικού.
  • 83' Ωραίο σουτ του Μακρή έξω από την περιοχή αναγκάζει τον Μπαμπανιώτη να...απογειωθεί και να διώξει σε κόρνερ γυρνώντας τις καρδιές των Αγρινιωτών...στη θέση τους.
  • 86' Μακρινό φάουλ του Παστού, από παρόμοια θέση με το δοκάρι στο ΟΑΚΑ, η μπάλα λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι του Μπαμπανιώτη.
  • 86' Αλλαγή για τον Παναιτωλικό με τον Μπελεβώνη να περνάει στη θέση του Γκούρμα. Χωρίς κλασικό φορ τώρα οι Αγρινιώτες.
  • 89' Δυνατό σουτ του Δημούτσου από μακριά, ο Γουμάγιας πρώτα αποκρούει και με δεύτερη προσπάθεια μπλοκάρει τη μπάλα.
  • 90' +2' Ο Τσιτλακίδης στη θέση του Πέντα για τον Πιερικό.
  • 90' +3' Ο Μαρτελότο στη θέση του Δημούτσου για τον Παναιτωλικό.
ΤΕΛΟΣ ΑΓΩΝΑ.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ:

Παναιτωλικός (Γιάννης Νταλακούρας): Μπαμπανιώτης, Μπακάκης, Αναστασιάδης, Μόρετς, Γκόλιας, Μουμίν, Μπαϊκαρά (69' Παλαιολόγος), Θεοδωρίδης, Δημούτσος (90'+ Μαρτελότο), Ζουρούδης, Γκούρμα (86' Μπελεβώνης).

Πιερικός (Σούλης Παπαδόπουλος): Γουμάγιας, Χατζηζήσης, Παστός, Γιαζιτζόγλου, Τασίδης (68' Φρέντερικς), Παντελιάδης, Πέντα (90'+ Τσιτλακίδης), Κοντέων, Μακρής, Θάνος, Ολγκίν.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κεμεντσετσίδης ΕΠΣ Κιλκίς
ΒΟΗΘΟΙ: Λέζος ΕΠΣ Κέρκυρας, Αρμενιάκος ΕΠΣ Κέρκυρας
4ος ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Πρωτοψάλτης ΕΠΣ Κέρκυρας.
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ζουρούδης-Μακρής, Παστός, Ολγκίν.
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Ζουρούδης 53' (2η κίτρινη)-Ολγκίν 78' (2η κίτρινη)

4 σχόλια:

  1. mpravo re pierikara...elpizw na to kratisoume to skor ayti tin fora

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. diskoli fasi to goal to panetolikou, an kai o paiktis pou pige na parei tin kefalia itan off-side kai epireaze tin fasi. www.youtube.com/watch?v=238xk23rGcU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΦΣΑΙΝΤ ΡΕ! ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ! ΚΑΘΑΡΟ! ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΤΕΡΙΝΙΣΠΟΡ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣΑΤΕ. ΗΤΑΝ ΟΦΣΑΙΝΤΑΡΑ. ΝΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΟΛΑ. ΜΑΣ ΣΦΑΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ.ΠΑΝΤΩς ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΙΒ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Accuweather Forecast