17.1.10

ΝΕΟΙ ΠΙΕΡΙΚΟΥ-ΝΕΟΙ ΚΕΡΚΥΡΑΣ 4-0.

Χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες η ομάδα νέων του Πιερικού επιβλήθηκε με 4-0 της αντίστοιχης ομάδας της Κέρκυρας στο Αθλητικό Κέντρο Βροντούς, μπροστά σε περίπου 100 θεατές. Οι απουσίες λόγω καρτών των Μίγκου, Κωτσιόπουλου και Σεχολάρι, αλλά και του τραυματία Πανανού δε φάνηκαν και οι αντικαταστάτες τους αντεπεξήλθαν με τον καλύτερο τρόπο στις απαιτήσεις της αναμέτρησης.
Το πρώτο ημίχρονο του αγώνα παρακολούθησε και ο τεχνικός του Πιερικού Σούλης Παπαδόπουλος.

Το 1-0 έκανε για τους Νέους ο Σ. Παπαδόπουλος με σουτ στο 20'. Τα τέρματα του Πιερικού διπλασίασε ο Κόιτς με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 30' ενώ το 3-0 "έγραψε" ο Ντόσης με ωραίο πλασέ στο 85'. Το σκορ για τους "μελανολεύκους" που θα μπορούσαν να πετύχουν κι άλλα τέρματα, έκλεισε ο Παναγιωτίδης στο 90' με δυνατό κοντινό σουτ.

Η σύνθεση του Πιερικού:
(Μυστακίδης): Τσιντώτας, Καραγκούνης, Ντόσης, Κραγιόπουλος, Μάρκογλού, Μπαρέκας, Μετενίδης, Τσικαδέρης, Καμπερίδης (Παναγιωτίδης), Κόιτς (Μυστακίδης Ι.), Σ. Παπαδόπουλος (74' Πουτσίκης). Στο β' ημίχρονο έπαιξαν και οι Μυστακίδης Ι., Παναγιωτίδης και Πουτσίκης.
Η σύνθεση της Κέρκυρας:
Ευθυμίου, Μυρίλας, Κασαράς, Κουλούρης, Βας (52' Σταύρος), Βλάχος, Μπράτος, Μιάρης (44' Κουλούρης), Χότζας, Ρομαντζάς, Πατηνιώτης, Ζώτος.

Σε βίντεο το γκολ-φάουλ του Κόιτς.

1 σχόλιο:

Accuweather Forecast