18.1.10

ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΚΕΡΚΥΡΑ 1-2: ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ.

Έγινε ένα πάρα πολύ δυνατό παιχνίδι, υπήρχε πολύ μεγάλο πάθος και από τις δυο ομάδες, από μας για να κλείσουμε το γύρο όπως ακριβώς πήγαμε μέχρι τώρα και από τον Πιερικό για να καταφέρει να μπει στα play off. Σταθήκαμε πάρα πολύ καλά, με πολύ καλή κυκλοφορία, είχαμε και φάσεις που θα μπορούσαμε να κερδίσουμε ακόμα πιο εύκολα. Ο Πιερικός ήταν πάρα πολύ δυνατός στο ξεκίνημα, μας δυσκόλεψε αφάνταστα σε όλες τις στημένες φάσεις. Είναι ψηλή και δυνατή ομάδα και έφερνε τη μπάλα στην περιοχή μας όπου ήταν το πλεονέκτημά του, κι εμείς προσπαθούσαμε βάζοντας τη μπάλα κάτω να βγούμε με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή. Βάλαμε δυο καθαρότατα γκολ. Υπάρχουν δυο περιπτώσεις πέναλτι, μια υπέρ μας και μια εις βάρος μας, πρέπει να τις δω στην τηλεόραση για να εκφέρω γνώμη. Κλείνουμε το γύρο με 40 βαθμούς, μια πολύ σημαντική συγκομιδή και βέβαια έχουμε ένα πολύ μεγάλο ντέρμπι τη Δευτέρα με το Βόλο όπου πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί και πειθαρχημένοι για το καλύτερο. Εύχομαι στο φίλο Σούλη και στον Πιερικό να πετύχουν τους στόχους τους. Συγχαρητήρια στους παίκτες της Κέρκυρας για την πολύ μεγάλη προσπάθεια και νίκη που πέτυχαν μέσα σε μια πάρα πολύ δυνατή έδρα.

Διευκρινιστική απάντηση Τεννέ για τα πέναλτι: Είμαι σίγουρος ότι δεν υπάρχει πέναλτι στη φάση του Ολγκίν, ήμουν κοντά. Δεν είδα τη φάση του Γκουγκουλιά ήμουν μακριά. Δε μπορώ να ξέρω αν υπάρχει χέρι σε σουτ δικό μας (αναφέρεται σε φάση του 1').
Σούλης Παπαδόπουλος (τεχνικός Πιερικού): Συγχαρητήρια στην Κέρκυρα γιατί για μένα έχει ήδη ανέβει στη Super League, γιατί έχει και καλό προπονητή και καλή ομάδα αλλά έχει και όλα τα άλλα που χρειάζεται μια ομάδα Β' Εθνικής για να ανεβεί. Όσο για το παιχνίδι, νομίζω ότι στο α' μέρος ήμασταν πάρα πολύ καλοί, καλύτεροι από την Κέρκυρα, θα μπορούσαμε να προηγούμαστε με 2 και 3 γκολ. Έγινε καθαρό πέναλτι στο 46' στον Ολγκίν, και στις καθυστερήσεις, στον Γκουγκουλιά, αλλά αυτό δεν έχει σημασία. Σημασία έχει ότι ο διαιτητής έκανε ό,τι έπρεπε για να κερδίσει η Κέρκυρα. Έτσι είναι η Β' Εθνική. Το είπα και με τον Παναθηναϊκό απαντώντας πως ο Πιερικός δεν είναι εκεί ψηλά. Τι να κάνουμε; Αυτό είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο. Μπορεί να με καλέσουν τώρα που τα λέω, αλλά έτσι είναι. Ο ίδιος διαιτητής με είχε παίξει και με το Αιγάλεω και το 2-0 το έκανε 2-2. Δε θέλω να μειώσω καθόλου τον κ. Τεννέ που πιστεύω ότι είναι καλός και αξιόλογος προπονητής. Μακάρι να έπαιρνα κι εγώ αυτά τα σφυρίγματα. Τώρα θα παλέψουμε για να ξεφύγουμε από την κάτω ζώνη. Είναι κρίμα για τον Πιερικό και για τους παίκτες, και για τον προπονητή και για τον Πρόεδρο και Ανιπρόεδρο και για τον κόσμο του Πιερικού.

(Σχόλιο δημοσιογράφου: "Βγάζετε μια πικρία")
Απάντηση Παπαδόπουλου: Τι να κάνω εγώ; Να μπω να σφυρίζω εγώ; Το πέναλτι τι έγινε που δε μας το έδωσε; Μπορεί και να μην το είδε. Όλοι κάνουμε λάθη. Το πρώτο σφύριγμα που πήραμε στο 2ο ημίχρονο ήταν στο 70'. Το πρώτο γκολ της Κέρκυρας, ωραίο γκολ, με κάθετη πάσα, είναι φάουλ στον Ολγκίν. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με την Κέρκυρα. Μακάρι να μπορούσαμε να κάνουμε τα ίδια κι εμείς. Δε μπορούμε, το βλέπετε κι εσείς. Θέλει μεγάλη προσπάθεια γιατί αν απογοητευτούμε θα έχουμε πρόβλημα. Θέλαμε να κλείσουμε με 25 πόντους τον α' γύρο. Είμαι στα 11 παιχνίδια με τα παιδιά. Γιατί να μη μαζεύαμε 32-33 στο β' γύρο και να ήμασταν στην εξάδα με πολύ καλό πλασάρισμα. Τώρα θα πρέπει να προσπαθήσουμε πάρα πολύ.

50 σχόλια:

  1. Ελα Σουλη Μπανάνα! Σουπερ Λιγκα ερχομαστε! ΚΕΡΚΥΡΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε σουλη μια ζωη γραφικος, μια ζωη με τη διαιτησια καθε χρονο τα ιδια, και με τη προοδευτικη τα ιδια φαντασματα εβλεπες, ολο να σε αδικουνε, φανταζομαι να σου ακυρωνε κανονικο γκολ οπως εμας στον παναιτωλικο, εισαι ικανος αλλα εισαι πολυ γραφικος σαν τον αλεφαντο και εσυ χαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΔΩ ΡΕ ΠΑΓΑΝΕΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΜΟΥΡΙ ΚΑΙ ΜΗΛΑΤΕ ΓΙΑ ΣΟΥΛΗ ΚΛΠ.ΜΟΝΟ ΟΙ ΤΥΦΛΟΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΣΜΠΡΟΞΙΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ.ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΓΑΡΓΑΡΑ ΚΑΙ ΜΟΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΓΛΩΣΣΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΛΟΓΙΑΝΑΚΙΑ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΘΥΡΑ 5

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανύπαρκτοι;;;; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Eγω σε καταλαβαινω Σουλη αλλα δε φταιει η διαιτησια,ουτε η τυχη σου....

    Αυτος ο κωλοαυστραλος φταιει.....
    Δυο γκολ το κωλοπαιδο αληθεια κι αληθεια να σας χαλασει το παρτυ ετσι!....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Α...μη ΣΜΠΡΩΧΝΕΤΑΙ στη θυρα 5......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΜΠΡΩΧΝΩ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΠΡΩΧΝΩ?
    ΑΧΑΧΑΧΑ, ΕΛΑ ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΙΤΣΑ ΕΧΕΤΕ, ΘΑ ΣΩΘΕΙΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρε μ.....ς κερκυραιοι τι μιλατε και που θα ανεβειτε στην σουπερ λινγκ πρωτη απο το τελος θα βγειτε, καλυτερα να το κλησετε το μαγαζακι ανυπαρκτοι!!!Ποτε δεν θα καταφερεται να φτασεται την ιστορια και το ονομα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. kala epa8a sok apo tin kauti atmosfaira tou gipedou sas... re koitaxte na sw8eite klapsiarides pou vgalate k glwssitsa... ante mazeuteite ligo... k tou xronou 8a einai wraia pou den 8a'maste parea... VOURLIGANS - ONLY KERKYRA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ela gatakia ela...hremia fagate k eseis thn pswlia sas k kante to gargara... mia zwh sthn B kai sthn G 8a eiste...mas ta priksate pou vgalate k glwssa ka8hste ekei me ton ageladomouri sas pou mia zwh tis idies PIPES leei mas exetai skothsei thn panagia me ton malaka ..




    Bishop --- vourligans---- Ao Kerkura

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ρε μια τριχα απο τα αρχ..μας ειστε δεν υπαρχει στον ποδοσφαιρικο χαρτι ομαδα με το ονομα κερκυρα.Θα μας πειτε και για κοσμο 10 ατομα ειστε ολοι κι ολοι,αντε χαριται λιγα χρονια ακομη μεχρι να το διαλυσεται το μαγαζακι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. re gataki mn milas re gia ton kosmo ths kerkuras re..papari pou 8a peis gia ton kosmo mas katse ekei agorina mou sto mpourdelo sou p 8es na legetai k omada ..A e8nikh oute me kualia dn vlepeis ... swse thn xronia fetos me thn paramoni k vlepoume tou xronou..



    Aok vourligans Salonica Club

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΕΡΚΥΡΑΙΟΙ ΧΕΖΩ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΣΑΣ. ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ. ΔΙΠΛΟ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΕΟ. ΖΩΑ. ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Με 300 ατομα στις κερκίδες στην Σούπερ λίγκ θα γελαει ολη η Ελλάδα μαζί σας του χρόνου.Τρείς και οι κώλοι σας είστε στην Κέρκυρα.Φερτε μεταγραφες Αλβανούς στις κερκίδες για να γεμίσετε το γήπεδο.......Δίπλα σας τους εχετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Απο την Κατερίνη περάσαν και καλύτερες ομάδες φέτος.Απλα δεν ειχαν ΜΗΤΣΙΟ.....

    Καταλάβαμε καλα γιατι είστε πρωτοι φετος.....

    ΥΓ.Το οτι ειστε κωλορατσα εσεις οι Κερκυραίοι ειναι γνωστο σε ολη την Ελλαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Βρε ποιος Μπερνς και κουραφέξαλα ο καλύτερος επιθετικός είναι ο ΜΗΤΣΙΟΣ η καλύτερη μεταγραφή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΕ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΕΡΚΥΡΑΙΟΥΣ. ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΔΕ ΧΘΕΣ ΠΩΣ ΚΕΡΔΙΣΕ Η ΚΕΡΚΥΡΑ. ΑΥΤΟΙ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΚΑΘΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΚΑΤ'ΕΥΘΕΙΑΝ. ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΗΤΣΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ. ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΝ ΣΟΥΛΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ. ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ (ΔΗΜΗΤΡΗΣ - ΣΟΠ ΘΥΡΑ 5)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. για το ποιοι ειναι οι κερκυραιοι το ξερει ολη η ελλαδα τι κο...παιδα ειναι θα μας μιλισεται για κατερινη και για πιερικο χαφιεδες να πλενεται το στομα σας και μετα θα μιλατε για ΠΙΕΡΙΚΟ ενταξη κουραδομαγκες μαλακες δεν ξανασχολουμε με αυτην τη ομαδα σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Tou σουλη του τη φυλλαμε τελευταια αγωνιστικη που θα μπουμε ολοι μεσα, τωρα για σας καντε πρωτα καμια εκδρομη, οχι μονο μεχρι τη βεροια γιατι στο νησι δεν εχει πατησει ανθρωπος απο σας και μετα πειτε για κοσμο ανυπαρκτοι, εμεις ηρθαμε οσοι ηρθαμε δευτεριατικα, ναι ρε ειδε ολη η ελλαδα ποσο γραφικοι ειστε κλαπς κλαπς, ενω εμεις με πραγματικη αδικια στο αγρινιο δεν μιλησαμε γιατι εχουμε ομαδα, αντε προσπαθειστε να απαλυνετε το τσουξιμο απο την ητα με τη δηθεν εισ βαρος σας διαιτησια σουληδες ολοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αντε βρε χωριατη που θα μιλησεις για τον κοσμο του ΠΙΕΡΙΚΟΥ οταν εμεις παιζαμε στην Α'Εθνικη μαζευαμε 10.000 κοσμο και οχι 100 ατομα οπως εσεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Re papares exete perasei pote tin igoumenitsa poy tha vgalete kai glwssa? To nisi mono apo fwtografia malakes

    Gia na doume tin kyriaki sto agrinio ton lao (xaxaxa) tou pierikou... egw deutera kai katevasa 200 atoma. Klaste mas ta arxidia loipon.

    VOURLIGANS CLUB - AOK TILL DEATH.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Χωριατες μαλακα φαινοντε ποιοι ειναι απο το πως γραφεται,δες πιο πανω, αλλα τοσα ξερεις τοσα λες, εμεις περσι μαλακα που ειμασταν λιγο πανω απο τον υποβιβασμο πηγαιναμε 2500 κοσμο στο γηπεδο και οχι 500 που πατε εσεις, τωρα λεγε και αλλες ανακριβειες να απαλυνεις τη πουτσα που εφαγες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Κολορατσα και χωριατες μαλακα ειναι ολη η ελλαδα εκτος απο τα επτανησα, βλεπετε κλεφτες και αμαρτωλοι πηρατε πολλα απο τα χούγια των τουρκαλαδων που τους ειχατε 400 χρονια στο προσκεφαλο σας.
    REPUBLICA SPETINSULARIS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΛΟΙΠΟΝ ΚΕΡΚΥΡΑΙΟΙ ΑΝΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ BLOCKS ΜΑΣ. ΒΑΛΤΕ ΣΤΟΝ ΜΗΤΣΟΠΑΓΟΥΡΑ ΣΑΣ ΚΑΜΙΑ ΣΤΟΛΗ ΣΑΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ 11 ΜΕ 14 ΚΑΙ ΜΑΘΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΝΤΕΝΕ-ΚΕ ΣΑΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΕΡΠΛΕΪ. ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΕ ΔΙΧΝΕΙ ΤΗ ΒΛΑΧΙΑ ΤΟΥ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. καλα φευγουμε μας εκανες block out :D, αλλα εσυ ξεκινησες να προκαλεις προπηλακιζοντας το προεδρο μας, τους φιλοξενουμενους παραγοντες δεν τους αγγιζεις οτι και αν πιστευεις οτι σου κανανε, ειναι ανανδρο!! Απαντησε ο καλογιαννης ενω τον βριζατε σε ολο τον αγωνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. 18 pontoi diafora einai kala? 18 pontoi itan k i pswli pou fagate... ante klapste twra ligo akoma k tou xronou oloi NET, SKAI k NOVA na mas vlepete xwriates... Vourligans Athens Club

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Pipa kwlo sas peirame kateriniwtes. H psoli tis KERKYRAS einai megali kai varvati. Pisw stis trypes sas kai stin mizeria sas twra

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Τι να βλεπουμε ρε vourligans του χρονου στην ΝΕΤ στο ΣΚΑΙ και στο ΝΟVA τις πιπες που θα κανεται η τα 100 ατομα που πατε στο γηπεδο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. re malakes ma8ete prwta ellinika pou ta or8ografika sas mas vgalane ta matia k meta milate... ante gamw tin notia makedonia...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ftanei telos, sas perimenoume an exete thn istoria kai ton kosmo tha erthete kapoioi apo sas sth kerkyra (ti lew twra e??) giati tha to xreiazeste ton agwna tha exei endiaferon ekei sto telos ginetai maxh, emeis pantws den sygxwroume edw mesa, oxi 2, tessera tha fate,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. kante gargara re kateriniwtes!! sas vlepame sthn tv 15 se mia gwnia kai den kserate ti tragoudagate!! me soulh antipodosfairo mia zwh patoi tha eiste?? parte mati apo kerkida thn deutera pou tha gamame mpeo!! tha thelate na eimaste 300 opws lete alla dysthxws gia esas den einai etsi...rwthste kai tous panaitwlikous pou gemisame to klouvaki tous gia plaka deuteriatika!! anyparktoi pou oute sta diplana xwria den kanete ekdromes!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ftanei twra oi empatheies, egine h malakia me to proedro kai anapsan ta aimata apla, kalo tha einai omws oi topikoi dimosiografoi na mhn einai monofthalmoi, kai grafikoi proponites na ginoun sovaroi, ola einai kanonismena, na anevei h kerkyra kai h malakia paei syneffo ston ellina, ekei na dwsei ston malaka ton opado na akousei auto pou goustarei, mia fora na akousw auto to proponhth na mh klaftei gia th diathsia, autokritiki kamia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. re teleiwmenoi!!!!!!!!!!
    koitaxte na sw8eite prwta kai meta milhste!!!
    posa xronia htan o pierikos sthn A' pou 8a peite kai gia istoria??????????
    xaxaxaxxaxaxaaxaxxaxaxaxa !!!!!!
    koitaxte na piasete filies mazi mas giati sas paizoume teleutaia agwnistikh entos....... mono na mhn xreiazeste tous va8mous. eite gia ta play-out eite gia ta play-off....... mougka kai kalh synexeia. filakia k kalh kardia!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. re malakes Kateriniwtes an den htan o Mhtsios extes tha paizate me 9 paixtes apo to 30'. O Gkougkoulias o vouthxths poy den xerei na pei to onoma tou nomizei oti einai akoma ston panseraiko pou epairne ta penaltakia etsi??? Ante malakes poy milate gia diaithsia.. Mia zwh sas dinoyme ta mats kai sas sozoyme kai tolmate na milate .. Thymaste to propersino dwraki. Katse mh thele pali vathmous teleytaia agvnistikh kai parakalate pali..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Η ιατορία έγραψε Πιερικός - Μήτσιος 1-2.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ο Μήτσιος διακιούται το χρυσό κλειδί της πόλης της Κέρκυρας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. kala kala me 9 tha paizate malakeeeeeessss... ena panteliadhs kai enas makrhs den eprepe na paizoun mpala.. xylokopoi eprepe na ginoyn ta kreatakia!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Για οσους δεν γνωριζουν την ιστορια του ελληνικου ποδοσφαιρου ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ εχει 16 συμμετοχες στην Α'Εθνικη απο τις οποιες δυο φορες εχει παρει την πεμπτη θεση και επισης εχουμαι συμμετοχη σε τελικο κυπελου ελλαδος!!!Οποτε μη μιλατε για ιστορια ανυπαρκτοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. sta @@ voulgarako oi 16 symmetoxes!!! De milhsame emeis gia istoria!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Μακεδονοβλαχοι μπουγατσοκιμαδες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Οταν σαν γαμάνε στην Κέρκυρα οι Αλβανοί,ετσι τραγουδιστά μιλάτε????
    Με Ελλάδα δεν εχετε σχέση.Ιταλάκια είσασταν και μετά που γαμούσαν οι ΑΛβανοί του Αλή Πασά τις γιαγιάδες σας γίνατε ΤουρκοΕυρωπαίοι....

    Οσο για το Βούλγαροι κ.τ.λ αυτα ειναι παλιά και τα ξέρουμε.Τίποτα αλλο δεν λετε αυτα τα βαρετα που λενε και οι Αθηναίοι.Γραφικοι γίνεστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Μην ανοίγετε κόντρα,γιατι την επόμενη φορά που θα έρθετε στην Κατερίνη θα φάτε ξύλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Re mpougatses tourkosporoi piete ligo ksidaki gia na iremisete kai fate kai mia fasolada na mas klasete ta arxidia.

    Ki esy re malaka pou les gia to ksilo giati den erxesai stin kerkyra na mas to rikseis? Exeis perasei pote tin igoumenitsa mori fragokota?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. KERKYRAIOI GAMIESTE OLOI! SAS GAMO KAI XYNO,LES NA PAXYNO?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Παιδιά δε θέλω να το παίξω πονηρός ούτε να σας βάλω μυαλό και μη το δείτε έτσι. Πέφτετε στη λούμπα της μιζέριας και αλληλοβρίζεστε χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος γι αυτό. Η Κέρκυρα πλέον γράφει τη δική της ιστορία και προστατεύει τα δικά της συμφέροντα όπως κάνει η κάθε υγιής και ισχυρή ΠΑΕ. Κι αν καταφέρνει να παίρνει τα σφυρίγματα, είναι κι αυτό μαγκιά της γιατί δε μπορούν αυτό να το κάνουν όλοι. Και δε νομίζω οτι θα μας στεναχωρούσε καθόλου αν τα παίρναμε κι εμείς. Απο εκεί και πέρα θα πρέπει να παραδεχτούμε οτι στο 2ο ημίχρονο εμείς είμασταν κυριολεκτικά σε άλλο γήπεδο. Και μοιραία παραδοθήκαμε απέναντι σε μια καλύτερη ομάδα. Όσο για τον Καλογιάννη, είναι ένας πανέξυπνος και εμπειρότατος πρόεδρος που προστατεύει τα λεφτά που ρίχνει στην ομάδα του. Έχω παίξει μέσα στην Κέρκυρα σε όλες τις κατηγορίες και ο κόσμος εκεί ξέρει να βλέπει ποδόσφαιρο. όπως κι εμείς εδώ έχουμε τη δική μας ιστορία και τη δική μας ποδοσφαιρική κουλτούρα. Όλα τα παραπάνω δικαιολογούν κάποιους πονηρούς του ποδοσφαίρου να μας βλέπουν για θύματα ενώ δεν είμαστε. Κρατείστε το άθλημα ψηλά. Αςδείξουμε οτι δεν είμαστε κάφροι και αξίζουμε καλύτερο ποδόσφαιρο. Καλή άνοδο στην Κέρκυρα και εμείς πλεόν καλή συνέχεια. Με ότι συνεπάγεται σε αυτό...
    Μπαμπης Πείδης
    Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Πολύ σωστά μιλάει ο προηγούμενος.
    Η Κέρκυρα έχει πολύ καλο υλικό και την καλύτερη ομάδα στη B εθνική.Το παραδέχονται όλοι.
    Ο Μπέρνς που έβαλε 2 γκολ προχτές είναι δανεικός από την Αεκ και διεθνής με την ομάδα της Αυστραλίας.Οι περισσότεροι παίκτες της έχουνε παίξει A εθνική.
    Έχουμε αδικηθεί και μεις στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό,όπου μας ακυρώσανε κανονικό γκολ σαν οφσάιντ και κανένας δεν είπε τίποτα κι ας μας φάγανε 2 βαθμούς.
    Και μεις πέρσι που πηγαίναμε χαλια βρίζαμε τον Σπανό του Ατρόμητου,ότι αγοράζει διαιτησίες,και για τα Γιάννενα το ίδιο,όπως και για Καβαλα.Έτσι γίνεται πάντα στην B εθνική.Για την ομάδα που είναι στην κορυφή,λένε ότι πάει καλά γιατί έχει λαμόγιο πρόεδρο και αλλα ανυπόστατα.
    Εγώ εύχομαι καλή συνεχεια στον Πιερικό και μακάρι σύντομα να επανέλθει στην A εθνική.

    Κερκυραίος φίλαθλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Accuweather Forecast