4.1.10

ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΠΙΕΡΙΚΟΥ, 4-1 ΤΗ ΡΟΔΟ.

Εύκολη αποστολή είχε η ομάδα Νέων του Πιερικού η οποία συνέτριψε με 4-1 την αντίστοιχη ομάδα της Ρόδου. Από δυο γκολ για τους νικητές σημείωσαν οι Καμπερίδης στο 5' και 47' και Σεχολάρι στο 15' και στο 30'. Οι φιλοξενούμενοι απλά μείωσαν στο 83' με τον Κόντο.

Η σύνθεση του Πιερικού: Αλεξίου, Καραγκούνης, Ντόσης (65' Μάρκογλου), Κωτσιόπουλος, Κραγιόπουλος, Μπαρέκας (55' Μετενίδης), Μίγκος, Σεχολάρι (70' Μυστακίδης), Τσικαδέρης, Τσιανάκας.
Η σύνθεση της Ρόδου: Καρίκης, Σκαρτάδος, Παπαδόπουλος, Κόντος, Αρβανίτης (65' Καμπούρης), Σώτα, Ταγκάεβ, Παπουτσογιαννόπουλος (83' Νικάνδρου), Κουρέτας, Ιμερελάι, Χατζηπαυλής (72' Ριζόπουλος).

4 σχόλια:

  1. Πρακαταθήκη για το μέλλον. Αν υπάρχει υπομονή και σύνεση, κάποια μέρα θα δούμε τον Πιερικό που όλοι ονειρευόμαστε. Διαφορετικά κάποια στιγμή η αγελάδα δε θα κατεβάζει πλέον γάλα και δεν είναι ανάγκη να πάμε μακρία για να καταλάβουμε τι θα γίνει...Κολινδρός και Πόρροι κοντά μας είναι. Και όλοι ξέρουμε την κατάληξη μετά την επόμενη ημέρα. Αυτό είναι το μέλλον. Όταν Μπαρτσελώνα, Μάντσεστερ, Ρεάλ κ.λ.π. επενδύουν στο νέο αίμα, εμείς εδώ στην Ελλάδα ψάχνουμε ακόμα να βρούμε τον πρίγκιπα του παραμυθιού. Ενώ τον έχουμε μέσα στα πόδια μας και τον κλωτσάμε. Όλα βέβαια λειτουργού σύμφωνα με το επίπεδο της χώρας μας. Δε θα μπορούσε να ξεφύγει το ποδόσφαιρό μας απο αυτό...
    Μπάμπης Πείδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Σ.Φ.Ι.Π. θα πρότεινε τα λεγόμενα του Μπάμπη.

    Διότι αν ανατρέξουμε πίσω, στην Ιστορία του Πιερικού μας και σε κάθε δεκαετία αυτής της Ιστορίας του, η ομάδα προόδευσε ως επι το πλείστον με ντόπιους ποδοσφαιριστές.

    Άρα βλέπουμε τον λόγο, η Ιστορία του Πιερικού μας ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ, σύμφωνα με το παραπάνω σχέδιο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. den pairnoun omos eukairies oi neoi. o toskas simera den epaikse, evale ton panteliadi amyntiko xaf. ego den eimai aisiodoksos oson afora stous neous paiktes.makari na diapseusto

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εχω παρακολουθησει πολλα παιχνιδια της ομαδας νεων και εχω να πω οτι εχουν πραγματικα καταπληκτικη ομαδα. Γινεται πολυ καλη δουλεια και απο τον προπονητη και τα παιδια ειναι μια αγαπημενη παρεα ολοι μαζι. Αξιζουν της προσοχής μας και σταδιακα ολοι να μπουν στην πρωτη ομαδα. Αρκετα με τους μισθοφορους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Accuweather Forecast