28.1.10

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ-"ΚΛΕΙΝΕΙ" ΛΑΖΑΡΙΔΗ.

Χωρίς προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του Πιερικού για τον αγώνα με την Ηλιούπολη που θα διεξαχθεί στις 15.00 την Κυριακή στο γήπεδο της πόλης. Ο Σούλης Παπαδόπουλος καταστρώνει τα πλάνα του για το ματς με τους Ηλιουπολίτες χωρίς τους Χατζηζήση, Μακρη, Θάνο, Φρέντερικς και Ολγκίν που είναι τιμωρημένοι. Οι τέσσερις πρώτοι συμπληρωσαν κάρτες και έχουν δηλωθεί να εκτίσουν την ποινή τους στον προσεχή αγώνα ενώ ο Αργεντινός φορ αποβλήθηκε στον αγώνα με τον Παναιτωλικό. Στα θετικά για τον Παπαδόπουλο συγκαταλέγεται η επιστροφή των Μαρτίνεζ, Εξουζίδη και Γκουγκουλιά που εξέτισαν την ποινή τους στον αγώνα με τον Παναιτωλικό. Κανονικά υπολογίζει ο Σούλης Παπαδόπουλος και στο Νίκο Πλάτανο, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για ενάμιση χρόνο με την ομάδα της Κατερίνης. Σήμερα, μετά το ζέσταμα, οι ποδοσφαιριστές έκανα ασκήσεις τακτικής και κατοχής της μπάλας.
Προβληματισμός για επίθεση.
Οι απουσίες των Θάνου, Ολγκίν και Φρέντερικς προσφέρουν στον Σούλη Παπαδόπουλο για την επιθετική γραμμή μόλις δυο επιλογές, αυτές των Γκουγκουλιά και Τσιτλακίδη. Πιθανότατα ο Τσιτλακίδης θα καθίσει στον πάγκο και θα χρησιμοποιηθεί ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα.
Κοντά σε Λαζαρίδη.
Την απόκτηση του Κώστα Λαζαρίδη αναμένεται να ανακοινώσει τις επόμενες ώρες η ΠΑΕ Πιερικός. Ο Λαζαρίδης είναι 21 ετών, αγωνίζεται ως αμυντικός χαφ, και μέχρι πρότινος ανήκε στο δυναμικό του ΦΣ Κοζάνης που αγωνίζεται στο Βόρειο Όμιλο της Γ' Εθνικής. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής έπαιξε φέτος σε 11 παιχνίδια, ενώ πριν τον ΦΣ Κοζάνης ανήκε στο δυναμικό του Απόλλωνα Καλαμαριάς. Ο παίκτης συμμετείχε στο χθεσινό αλλά και το σημερινό προπονητικό πρόγραμμα αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις και αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Πιερικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Accuweather Forecast