25.1.10

Β' ΕΘΝΙΚΗ: Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ 18ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ.

Β' ΕΘΝΙΚΗ: ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 18ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ.

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ:

ΟΦΗ – Διαγόρας 0-1 ΤΕΛΙΚΟ (Γηπ. «Θ. Βαρδινογιάννης»)

(55' Τριανταφύλλου σουτ)

Στο 31' οριζόντιο δοκάρι ο Τριανταφύλλου

Στο 35' οριζόντιο δοκάρι ο Ρούσεφ

ΟΦΗ (Νίκος Γκουλής): Βεζυρίδης, Σταυρακάκης (78' Χαραλαμπάκης), Πίτσος, Νατσούρας, Μπερτίν, Κάλαϊτζιτς, Οργκανίστα, Κιάσσος (67' Περογαμβράκης), Ζορμπάς (57' Βλόνταρτσικ), Ογκουνσότο, Αγρίτης.

Διαγόρας (Γιώργος Φοιρός): Βελλίδης, Δήμου, Μπριλάκης, Σαλαμαστράκης, Κωνσταντινίδης (34' λ.τ Μπακομήτρος), Ρούσεφ (83' Χατζής), Χρήστου, Τριανταφύλλου, Κατερίνης (46' Σπάρταλης), Ταραχούλσκι, Τσιάτσιος.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κουτσιαύτης (Άρτας)
ΒΟΗΘΟΙ: Πασχάλης, Πρέντζας (Ηπείρου)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Νατσούρας, Ογκουνσότο - Μπριλάκης, Τριανταφύλλου, Βελλίδης, Χρηστού, Ταραχούλσκι, Τσιάτσιος
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 58' Τριανταφύλλου

Σχόλιο: Μεγάλη εκτός έδρας νίκη σημείωσε ο Διαγόρας με 1-0 κόντρα στον ΟΦΗ. Οι "κυανέρυθροι" πήραν το τρίποντο "δια πυρός και σιδήρου" διότι αγωνίζονταν από το 58' με δέκα παίκτες μετά την δεύτερη κίτρινη κάρτα που δέχθηκε ο σκόρερ της αναμέτρησης Τάσος Τριανταφύλλου. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους φιλοξενούμενους ήταν ο τερματοφύλακας Βελλίδης, ο οποίος πραγματοποίησε σωτήριες επεμβάσεις, με σημαντικότερη του 64' στην κεφαλιά του Ογκουνσότο. Στα αξιοσημείωτα του ματς, τα δύο δοκάρια που είχαν οι φιλοξενούμενοι με τους Ρούσεφ και Τριανταφύλλου. Από την άλλη ο Νίκος Γκουλής υπέστη την πρώτη του ήττα στον πάγκο του ΟΦΗ. Πάντως οι φίλοι των "μελανόλευκων" μετά τη λήξη του παιχνιδιού χειροκρότησαν τους παίκτες της κρητικής ομάδας.

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ:

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1-1 ΤΕΛΙΚΟ (Γ.Φ.Σ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ)

(45' Θεοδωρίδης σουτ - 42' Ολγκίν σουτ)

Παναιτωλικός (Γιάννης Νταλακούρας): Μπαμπανιώτης, Μπακάκης, Αναστασιάδης, Μόρετς, Γκόλιας, Μουμίν, Μπαϊκαρά (69' Παλαιολόγος), Θεοδωρίδης, Δημούτσος (92' Μαρτελότο), Ζουρούδης, Γκούρμα (85' Μπελεβώνης).

Πιερικός (Σούλης Παπαδόπουλος): Γουμάγιας, Χατζηζήσης, Παστός, Γιαζιτζόγλου, Τασίδης (65' Φρέντερικς), Παντελιάδης, Πέντα (90' Τσιτλακίδης), Κοντέων, Μακρής, Θάνος, Ολγκίν.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κεμεντσετσίδης ΕΠΣ Κιλκίς
ΒΟΗΘΟΙ: Λέζος ΕΠΣ Κέρκυρας, Αρμενιάκος ΕΠΣ Κέρκυρας
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μουμίν, Ζουρούδης - Μακρής, Ολγκίν
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 60' Ζουρούδης - 80' Ολγκίν

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ 1-1 ΤΕΛΙΚΟ (ΔΗΜ.ΓΥΜΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ)

(90+5' Κρητικός κεφ - 81' Μαρκόφσκι σουτ)

Ηλιούπολη (Νίκος Παντέλης): Τακίδης, Ψαρρής, Τσιώλης (56' Κοράλες), Νικολόπουλος, Παραράς, Ρουσάκης, Νατσέφσκι, Στεφανίδης, Σαρμιέντο (77' Νιάρος), Κρητικός, Δημήτρης.

Δόξα Δράμας (Κώστας Βασιλακάκης): Καρατζιοβάλης, Πακάλτσης, Ρομπίνιο, Πινδώνης, Γαλακτερός, Παπαθανασίου, Τσιμπλίδης, Γκίκας, Μαρκόφσκι (90+1' Λ. Μουρατίδης), Μαχαιρούδης (89' Τρελόπουλος), Χ. Μουρατίδης (90' Άγγος).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κουκλομένος ΕΠΣ Λάρισας
ΒΟΗΘΟΙ: Γιαβάζης ΕΠΣ Καρδίτσας, Κουρομπίλια ΕΠΣ Καρδίτσας
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ρουσάκης, Στεφανίδης, Σαρμιέντο - Πακάλτσης, Γκίκας, Γαλακτερός
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

Σχόλιο: Ματς "θρίλερ" έγινε στην Ηλιούπολη ανάμεσα στην ομώνυμη ομάδα και τη Δόξα Δράμας που αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1. Το παιχνίδι ήταν καλό και οι δύο αντίπαλοι προσπάθησαν να φτάσουν στη νίκη, που θα τους επέτρεπε να βελτιώσουν τη θέση τους στο βαθμολογικό πίνακα. Ο αγώνας ήταν αμφίρροπος στο μεγαλύτερο διάστημα ωστόσο στο 81' οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να σκοράρουν με πλασέ του Μαρκόφσκι. Όμως οι γηπεδούχοι δεν είχαν...πει την τελευταία τους λέξη και στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μουνιόθ εκτέλεσε το κόρνερ και ο Κρητικός με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, χαρίζοντας στους γηπεδούχους τον βαθμό της ισοπαλίας. Πρέπει να επισημανθεί ότι στον πάγκο των "μαυραετών" δεν έκατσε ο τεχνικός της ομάδας, Κώστς Βασιλακάκης διότι του έχει επιβληθεί τιμωρία από την Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΕΠ.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ - ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0 ΤΕΛΙΚΟ (ΔΗΜ.ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ)

Στο 50' είχε δοκάρι ο Μπενίσκος

Εθνικός Αστέρας (Αντώνης Μανίκας): Γκίτκος, Παριανός, Καρατζάς, Τραορέ (62' Πασάς), Κριπιντίρης, Χωριανόπουλος, Γκουεΐ, Λουάμο (37' Μπενίσκος), Διαμάντης, Τζημόπουλος, Φαμπίνιο (69' Καγκιούζης).

Αγροτικός Αστέρας (Μάκης Χάβος): Γιακουμής, Μπάρμπας, Χασιώτης, Ν. Παπαδόπουλος, Γ. Παπαδόπουλος, Κούτσης, Βαγγελόπουλος, Τσούκλης (76' Κρουσταλέλης), Στεφανίδης (82' Γέβτζοβιτς), Μπλαζέφσκι, Καθάριος (62' λ.τ Τσουκαλίδης).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δελφάκης ΕΠΣ Αρκαδίας
ΒΟΗΘΟΙ: Σερεμέτης ΕΠΣ Μεσσηνίας, Κανδύλης ΕΠΣ Ηλείας
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Παριανός, Καρατζάς, Κριπιντίρης, Χωριανόπουλος, Τζημόπουλος, Φαμπίνιο, Καγκιούζης - Γιακουμής, Μπλαζέφσκι, Μπάρμπας, Γ. Παπαδόπουλος
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 39' Μπλαζέφσκι

Σχόλιο: Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση του Εθνικού Αστέρα με τον Αγροτικό Αστέρα καθώς οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0. Στο πρώτο ήμιχρονο οι φάσεις ήταν λιγοστές και το πιο σημαντικό γεγονός ήταν η αποβολή του Μπλαζέφσκι στο 39' με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Από την άλλη η ομάδα της Καισαριανής προσπάθησε να αξιοποιήσει το αριθμητικό της πλεονέκτημα αλλά δεν τα κατάφερε αν και δημιούργησε κάποιες καλές ευκαιρίες. Η πο σημαντική ευκαιρία για τους "ερυθρόλευκους" έγινε στο 50' όταν ο Μπενίσκος έκανε το σουτ με την μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι της εστίας του Γιακούμη.

ΑΙΓΑΛΕΩ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ 2-1 ΤΕΛΙΚΟ (ΔΗΜ.ΣΤΑΔΙΟ ΑΙΓΑΛΕΩ)

(22' Πουλάκος κεφ, 68' Τσαμπούρης σουτ - 36' Καμινιώτης κεφ)

Αιγάλεω (Θώμας Γράψας): Στεφανάκος, Τσιρογιάννης, Παντίδος, Μπάκοβιτς, Μουστόγιαννης, Ουμούρι (80' Αυλωνίτης), Σκάρος, Τσαμπούρης (90+2' Παυλίδης), Νάστος (46' Φρίμπονγκ), Φραντζεσκί, Πουλάκος.

Καλαμάτα (Γιώργος Μπένος): Μπαλτιμάς, Νικητόπουλος (35' Καμινιώτης), Παπουτσής, Ψυχογιόπουλος, Καλαγκάνης (46' Αθανασόπουλος), Τσιμικλής, Τάσιτς, Χατζής, Σκαρλάτος, Πουρτουλίδης, Ετέροβιτς (69' Χ. Κωνσταντόπουλος).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Καραγκούνιας ΕΠΣ Αχαϊας
ΒΟΗΘΟΙ: Πεντζερετζής ΕΠΣ Κιλκίς, Σαπαρδάνης ΕΠΣ Σερρών
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Παντίδος, Φραντζεσκί, Φρίμπονγκ, Μπάκοβιτς, Τσαμπούρης - Νικητόπουλος, Σκαρλάτος, Τσιμικλής
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

Σχόλιο: Μετά από δεκαεννέα αγωνιστικές κατάφερε το Αιγάλεω να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής. Το "Σίτι" επιβλήθηκε με 2-1 της Καλαμάτας, σε ένα καλό ματς, το οποίο διατήρησε το ενδιαφέρον του ως το τελευταίο σφύριγμα. Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και έχασαν κάποιες ευκαιρίες πριν φτάσουν στην επίτευξη του γκολ με γυριστό σουτ του Πουλάκου στο 22'. Ωστόσο, η "Μαύρη Θύελλα" αντέδρασε και στο 36' έφτασε στην ισοφάριση με κεφαλιά του Καμινιώτη έπειτα από εκτέλεση κόρνερ. Στην επανάληψη, οι δύο ομάδες αναζήτησαν το γκολ που θα τους έδινε το προβάδισμα και τελικά στο 68' Τσαμπούρης με κοντινό πλασέ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των Μεσσήνιων. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και να φτάσουν για δεύτερη φορά στην ισοφάριση αλλά δεν τα κατάφεραν και οι Αιγαλεώτες πανηγύρισαν την παρθενική τους επιτυχία.

ΕΘΝΙΚΟΣ - ΙΩΝΙΚΟΣ 0-1 ΤΕΛΙΚΟ (ΟΛΥΜ.ΕΓΚΑΤ. ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ)

(90+2' Φουρτάδο κεφ)

Στο 50' έχασε πέναλτι ο Σουμπίνιο, καθώς η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι

Στο 71' δοκάρι ο Ροντρίγκο

Στο 71' οριζόντιο δοκάρι ο Παγώνης

Εθνικός (Μιχάλης Γρηγορίου): Συμεωνίδης, Γκράiμς (46' Αλημπάς), Παγώνης, Μοσχογιάννης, Καρακώστας, Σιλιγαρδάκης, Σουμπίνιο, Ψιάνος (83' Ραμπαβίλας), Ροντρίγκο, Κωστάκης (63' Χαϊκάλης), Φαρινόλα.

Ιωνικός (Στράτος Βουτσακέλης): Παγούδης, Α. Παπαζούδης, Σ. Παπαζούδης, Τσερκέζος, Μωραΐτης, Μπέριος, Μακράκης, Γεωργίου (83' Σιδέρης), Χαλαουάνι (90+3' Κριστόρι), Σάλτο (55' Γάλας), Φουρτάδο.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μπαλωμένος ΕΠΣ Αργολίδας
ΒΟΗΘΟΙ: Δρανδάκης ΕΠΣ Λασιθίου, Φραγκιαδάκης ΕΠΣ Δωδ/νησου
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Παγώνης, Σιλιγαρδάκης - Φουρτάδο, Γεωργίου
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

Σχόλιο: Tην πρώτη του εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα και την τρίτη διαδοχική στο Ελληνικό πανηγύρισε ο Ιωνικός, καθώς επιβλήθηκε 1-0 του Εθνικού. Οι Πειραιώτες τα έχουν με την τύχη τους, καθώς έχασαν σωρεία σημαντικών ευκαρίων, ανάμεσά τους κι ένα πέναλτι. Στο αγωνιστικό μέρος, οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και περιόρισαν σε παθητικό ρόλο τους αντιπάλους τους, όμως η πίεση που άσκησαν δεν απέφερε καρπούς. Πάντως, τέσσερα λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης, ο Εθνικός κέρδισε πέναλτι αλλά ο Σουμπίνιο, που το εκτέλεσε, έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Παγούδη. Οι Πειραιώτες συνέχισαν να χάνουν τη μία ευκαιρία μετά την άλλη και μάλιστα στο 71' είχαν δύο δοκάρια στην ίδια φάση σε σουτ των Ροντρίγκο και Παγώνη. Όμως ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου επιβεβαιώθηκε για ακόμη μία φορά, καθώς στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Χαλαουάνι σέντραρε και Φουρτάδο με κεφαλιά χάρισε το τρίποντο στους Νικαιώτες. Αξίζει να αναφέρουμε ότι μεγάλος πρωταγωνιστικής για τον Ιωνικό ήταν ο τερματοφύλακας Μιχάλης Παγούδης, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός από τον Εθνικό!

ΡΟΔΟΣ - ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ 1-1 ΤΕΛΙΚΟ (ΔΗΜ.ΣΤΑΔΙΟ ΡΟΔΟΥ)

(37' Λάζετιτς σουτ - 69' Ζώνας κεφ)

Ρόδος (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Παναγιωτόπουλος, Καντιμοίρης Στ., Δανάς, Πελέκης, Σωτηρχος, Βεργώνης, Ιράλα , Ρικάρντο (84' Κακλαμάνος), Ζιλβαν (69' Αθανασιάδης), Λάζετιτς, Γ. Καντιμοίρης.

Θρασύβουλος (Γιάννης Σερέπας): Κωστάκης, Μιχος Σπ., Βασιλείου, Ζωνας, Πιπίνης, Μιχος Χαρ.(62' Κλούσενερ), Κόμπο, Χατζηπαντελίδης, Σαπάνης, καραμαλίκης (86' Βιτας), Ντελγκάδο.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Καλόπουλος ΕΠΣ Μακεδονίας
ΒΟΗΘΟΙ: Κωνσταντινίδης ΕΠΣ Μακεδονίας, Καπουτζής ΕΠΣ Μακεδονίας
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Βεργώνης, Γ. Καντιμοίρης - Ζωνας, Καραμαλίκης
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

Σχόλιο: Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν Ρόδος και Θρασύβουλος το απόγευμα της Κυριακής στο Δημοτικό Στάδιο Ρόδου. Καλύτεροι οι γηπεδούχοι στο α' μέρος, ανέλαβαν την πρωτοβουλία και ευτύχησαν σε μια από τις δυο καλές ευκαιρίες που δημιούργησαν, να πετύχουν το γκολ με τον συνήθη ύποπτο Λάζετιτς. Στο β' μέρος οι φιλοξενούμενοι με βοηθό τον αέρα, αύξησαν τον ρυθμό τους και με καλή κυκλοφορία της μπάλας στον χώρο της μεσαίας γραμμής, προσπάθησαν να φτάσουν στην ισοφάριση, εκμεταλλευόμενοι όποια στημένη φάση έπαιρναν έξω από την περιοχή του Παναγιωτόπουλου. Με ένα από τα κόρνερ που κέρδισαν, ισοφάρισαν σε 1-1 και θα μπορούσαν στο τέλος σε δυο περιπτώσεις που απεσωβησε ο Παναγιωτόπουλος να πάρουν και την νίκη ακόμα και να φύγουν με τους τρεις βαθμούς από την Ρόδο.

ΑΥΡΙΟ ΔΕΥΤΕΡΑ:

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ-ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 17.00 CONNX

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 18.00 ΕΤ3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Accuweather Forecast