25.1.10

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΠΙΕΡΙΚΟΣ: 1-1 ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ.

ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΜΑΤΙΕΣ ΣΤΑ ΣΠΟΡ" ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΠΑ, ΣΤΗ 1 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 92,2 FM, ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΗΧΟΓΡΑΦΗΜΕΝΗ ΟΛΗ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1-1. ΜΕΡΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.


Η συνέντευξη Τύπου

Γιάννης Νταλακούρας (προπονητής Παναιτωλικού): Γνωρίζαμε ότι ο Πιερικός ερχόταν με άγριες διαθέσεις, αλλά στο γκολ που πέτυχε, προηγήθηκε επιθετικό φάουλ στον Θεοδωρίδη. Αντίθετα, εμείς πετύχαμε ένα πολύ όμορφο τέρμα. Μας επηρέασε η αποβολή του Ζουρούδη. Ψάχνουμε για κάτι καλό στο μεταγραφικό παζάρι, αν δεν βρούμε, θα στραφούμε στους νεαρούς παίκτες της ομάδας.

Σούλης Παπαδόπουλος (προπονητής Πιερικού): Γνωρίζαμε την έδρα του Παναιτωλικού και την τεχνική του παιχνιδιού του. Οι δυο ομάδες ήταν πολύ καλές και δυνατές, παίχτηκε καλό ποδόσφαιρο. Γνώριζα τη σωστή συμπεριφορά του Παναιτωλικού, αλλά αυτά που έγιναν σήμερα, δεν τα περίμενα. Το γκολ του Παναιτωλικού δεν έπρεπε να μετρήσει.

*** Ένταση επικράτησε στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου Αγρινίου, όταν ο Σούλης Παπαδόπουλος λογομάχησε έντονα με μέλος της διοίκησης της αγρινιώτικης ΠΑΕ. Παρ' όλα αυτά, με την επέμβαση των ψυχραιμότερων αποτράπηκαν τα χειρότερα μεταξύ των δυο ανδρών.

Πηγή: mikriliga.com

2 σχόλια:

  1. stis 1 tora to mesimeri tha exei sto 92,2 oli ti synenteuksi.valte na akousete. mou to eipe o pappas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. stis 1 tora to mesimeri tha exei sto 92,2 oli ti synenteuksi.valte na akousete. mou to eipe o pappas

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Accuweather Forecast