16.1.10

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: ΗΛΘΕ Η ΜΠΛΕ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΡΕΓΙΕΣ, ΠΑΡΕΛΘΟΝ Ο ΣΟΥΛΙΔΗΣ.

Στη διάθεση του Σούλη Παπαδόπουλου τέθηκε από σήμερα ο Ρέγιες μιας και η μπλε κάρτα του ήλθε από την Ισπανία. Έτσι εναπόκειται στον 42χρονο τεχνικό να αποφασίσει αν θα συμπεριλάβει στα πλάνα του για τον αγώνα με την Κέρκυρα τον Ίβηρα μέσο. Σύμφωνα πάντως με πρόσφατες δηλώσεις του Παπαδόπουλου στη Δίον TV μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό την Τετάρτη, ο Κορυδαλλιώτης τεχνικός θεωρεί πως ο Ρέγιες θα είναι 100% έτοιμος να προσφέρει όσα μπορεί στον Πιερικό σε περίπου δυο εβδομάδες. Έτσι, αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, ο Ρέγιες θα υπολογίζεται από τον επόμενο αγώνα με τον Παναιτωλικό.
Παρελθόν ο Σουλίδης.
Και τυπικά παρελθόν από το δυναμικό της ΠΑΕ Πιερικός αποτελεί ο Άκης Σουλίδης. Ο νεαρός μέσος δεν υπολογιζόταν από τον Σούλη Παπαδόπουλο και για αρκετό καιρό ακολουθούσε ξεχωριστό πρόγραμμα εκγύμνασης από τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές, μαζί με τους επίσης...κομμένους Μανουσαρίδη και Καλλιμάνη μέχρι να λυθεί η συνεργασία των δυο πλευρών. Σήμερα βρέθηκε η "χρυσή τομή" και ο ποδοσφαιριστής αποχαιρετά τους "μελανολεύκους" ύστερα από μερικούς μήνες συνεργασίας.

3 σχόλια:

  1. kalytera na elege parelthon o soulis oxi o soulidis....ti eftaige to paidaki me ton kathe komplexiko proponhth....den exoume dei enan pitsirika fetos na paizei...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ ΕΣΕΝΑ ΤΗ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ Ο ΣΟΥΛΗΣ.ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΦΑΓΕ ΤΗ ΘΕΣΗ.ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΟΥΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΦΕΡΓΚΙΣΟΝ.ΑΥΤΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΑΛΛΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Μ.....ΕΣ ΓΙ'ΑΥΤΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.ΕΥΤΗΧΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΡΕΧΑΓΚΕΛ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΡΕΖΙΛΙ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ.ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΚ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΣ/ΡΟΚ.ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΟ....ΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάντως φίλοι μου το παιδί δεν έδειξε ότι θέλει να δουλέψει πραγματικά! Η αλήθεια είναι ότι το παιδί δεν είχε και ούτε θα έχει το ταλέντο του Γιώργου Κωστίκου, του Λάκη Παπαϊωάννου, του Νίκου Καλαμπάκα και των άλλων μικρών, που μπήκαν απο τα 16-18 χρόνια τους στην Α΄ ομάδα αν θυμάμαι καλά! Πάντως καλή επιτυχία στο παιδί και να μας διαψεύσει σε όποια ομάδα και αν πάει, φυσικά θα χαρώ αν μας βάλει γκολ... αν ποτέ βρεθεί αντίπαλος της ομάδας μας! Ο προπονητή μας
    είναι ο πιο μάγκας που υπάρχει αυτή την στην στιγμή στο Ελληνικό ποδόσφαιρο! Η προπονητική και τακτική του στην ομάδα μας, σίγουρα είναι κάτι ανάμεσα από Νίκο Αλέφαντο, Πωλ Τσερνάϋ και Ότμαρ Χίτσφελντ!!! Όταν ανεβούμε με το καλό στην Super League θα βγάζουμε μάτια ακόμη και στην Ευρώπη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Accuweather Forecast