30.1.10

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ: "ΛΕΥΚΗ" ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ.

Δεν ανέδειξε νικητή το κατερινιώτικο ντέρμπι ανάμεσα στην πρωτοπόρο ΜΑΕ Ποντίων και τον Σβορώνο που έγινε στο γήπεδο της Νέας Ζωής. Στο πρώτο μέρος το ματς ήταν μοιρασμένο, ενώ στην επανάληψη οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να παραβιάσουν την εστία του Ίτσιου. Τον αγώνα "σημάδεψε" η φάση του 60' όταν οι γηπεδούχοι πέτυχαν γκολ με τον Ταρασιάδη το οποίο ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ (χέρι) του φορ των Ποντίων.

Η ισοπαλία αυτή δίνει τη δυνατότητα στη Νάουσα (33 β.), εφ' όσον κερδίσει στο αυριανό παιχνίδι με τον ουραγό Απόλλωνα Αμμοχωρίου να πιάσει στην κορυφή τους Πόντιους (36 β.). Από την πλευρά του ο Σβορώνος ισοβαθμεί πλέον με την ΑΕ Ποντίων Βατολάκκου (16 β.) έχοντας βέβαια έναν αγώνα περισσότερο.

Το παιχνίδι διετήτευσε ο κ. Τακτικός.

Το "φιλμ" του αγώνα.

2' Συρτό σουτ του Κουμορτζή από το ύψος της περιοχής πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Σβορώνου.
11' Ο Ίτσιος απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ το σουτ φάουλ του Νάκα από τα αριστερά.
33' Ο Βέργος μπήκε στην περιοχή της ΜΑΕ Ποντίων από δεξιά, καθυστέρησε όμως να ενεργήσει με αποτέλεσμα ο Παπαγιαννόπουλος να παραχωρήσει κόρνερ.
36' Διαγώνιο σουτ του Ταρασιάδη ύστερα από πάσα του Κουμορτζή βρήκε την εξωτερική πλευρά των δικτύων.
37' Σουτ του Βέργου από το ύψος της περιοχής πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Βασιλειάδη.
55' Ύστερα από σέντρα του Τσέργα από αριστερά, ο Αετός σούταρε αλλά ο Βασιλειάδης μπλόκαρε.
60' Ο Ταρασιάδης σημείωσε τέρμα πλασάροντας πάνω από το σώμα του Ίτσιου, όμως ο Α' βοηθός Κόκκαλης υπέδειξε ότι ο σκόρερ πήρε τη μπάλα με το χέρι στο ξεκίνημα της φάσης. Η ακύρωση του τέρματος προκάλεσε ένταση και διαμαρτυρίες που είχαν ως αποτέλεσμα να αποβληθούν οι Παναγιωτίδης (παράγοντας ΜΑΕ Ποντίων) και Τάσσος (αναπληρωματικός παίκτης Σβορώνου).
81' Ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Νάκα και φάση διαρκείας στην περιοχή του Σβορώνου, ο Βεϊδαμενίδης σούταρε πάνω από το σώμα του Ίτσιου, ο Βαρβαρέζος όμως με το κεφάλι πρόλαβε πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή.
82' Ο Ίτσιος παραχώρησε κόρνερ αποκρούοντας κεφαλιά του Καλουσίδη από εκτέλεση κόρνερ του Κουμορτζή από δεξιά.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΜΑΕ Ποντίων (Καμπερίδης): Βασιλειάδης, Κεστελίδης, Παπαγιαννόπουλος, Καλουσίδης (89' Μπαλαμπάνης), Μαυρίδης (71' Κ. Παπαδόπουλος), Βεϊδαμενίδης, Πεΐδης (76' Μπαγλαρίδης), Κουμορτζής, Οικονόμου, Ταρασιάδης, Νάκας.
Σβορώνος (Ταβουκτσής): Ίτσιος, Αετός, Βαρβαρέζος, Πέτρου, Τσέργας, Μιχαλήτσιος (70' Πασχαλίδης), Κατσίμπουρας, Νταντάμης, Κεσίδης, Βέργος (80' Βούλγαρης), Σιγατζίδης (73' Γκουνταμάνης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Accuweather Forecast