13.1.10

KATERINISPORT: ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΟΙ "ΗΡΩΙΚΟΙ" ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΟΑΚΑ.

Το katerinisport προτείνει στη Διοίκηση της ΠΑΕ Πιερικός, τη δωρεάν είσοδο στο προσεχές κρίσιμο παιχνίδι του Πιερικού με την Κέρκυρα όλων των οπαδών της ομάδας που ταξίδεψαν στο ΟΑΚΑ για να στηρίξουν την προσπάθεια των "μελανολεύκων" κόντρα στον Παναθηναϊκό στο σημερινό αγώνα κυπέλλου. Αυτή θα είναι η ελάχιστη ανταμοιβή προς όλους αυτούς τους ανθρώπους που για την πιερική ιδέα, ταξίδεψαν εκατοντάδες χιλιόμετρα μέσα σε μια μέρα αφήνοντας εργασίες, οικογένειες και υποχρεώσεις και δε σταμάτησαν λεπτό να φωνάζουν για την αγαπημένη τους ομάδα.

katerinisport.

2 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια στους ηρωικούς οπαδούς μας, που δείχνουν με την στάση τους ότι αγαπάνε την ομάδα περισσότερο από εμάς, που προτιμήσαμε τους καναπέδες και την άνεση της αγαπημένης μας πόλης.
    Αξίζουν πολλά, που θα είναι έτσι κι αλλιώς λίγα, μπροστά σ' αυτά που προσφέρουν για την ομάδα μας, τώρα αλλά και στο μέλλον. Σας αγαπάμε.
    Μπράβο σας !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμείς που βρεθήκαμε κοντά στην ομάδα δε θέλουμε δωρεάν είσοδο εξάλλου έχουμε διαρκείας. Το χειροκρότημα των παικτών προς το μέρος μας σε κάθε αγώνα ανεξαρτήτως αποτελέσματος και ένα δημόσιο ευχαριστήριο από την ΠΑΕ είναι αρκετά για μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Accuweather Forecast