5.1.10

ΣΑΝΤΣΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΣΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ, ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ (2-0) ΜΕ ΜΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ.



Την ευκαιρία να τεστάρει τις ικανότητες του Ισπανού μέσου Νταβίντ Σάντσεζ αλλά παράλληλα να δοκιμάσει και άλλους ποδοσφαιριστές είχε ο Σούλης Παπαδόπουλος στο φιλικό αγώνα με την ΜΑΕ Ποντίων που διεξήχθη στο γήπεδο του Δίου και είχε διάρκεια 60 λεπτών (2 ημίχρονα των 30) λόγω του κρύου. Ο Σάντσεζ έδειξε καλά στοιχεία αγωνιζόμενος στο πρώτο ημίχρονο σαν επιτελικός μέσος και στο δεύτερο σαν ανασταλτικός, ωστόσο φάνηκε ακόμη εκτός κλίματος. Παράλληλα, εκτός από τον Ίβηρα ποδοσφαιριστή, στο φιλικό δοκιμάστηκαν και δυο Αργεντινοί ποδοσφαιριστές, ο Γκερμάν Ρικάρντο Ριβέρα και ο Μάυρο Μπέλεν που έδειξαν καλά στοιχεία. Όσον αφορά στον Ριβέρα, είναι 23 ετών, ύψους 1,79, παίζει σαν αριστερός μπακ, αγωνιζόταν στη β' ομάδα της Νιούελς και διαθέτει όλα τα δικαιολογητικά για να του εκδοθεί ιταλικό διαβατήριο. Ο Μάουρο Μπέλεν είναι 24 ετών, αγωνίζεται στην ίδια θέση με τον Ριβέρα και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ήταν παίκτης της Γκιγέρμο Μπράουν, ομάδα 3ης Αργεντινής. Αμφότεροι μπορούν να παίξουν και σαν κεντρικοί αμυντικοί. Οι δυο ποδοσφαιριστές βρέθηκαν στην Ελλάδα για τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς προσκεκλημένοι του Μαρσέλο Πέντα και μάλιστα ήταν παρόντες στην χριστουγεννιάτικη γιορτή της ΠΑΕ Πιερικός.
Εκτός από τους παραπάνω, στο φιλικό δοκιμάστηκαν και ο νεαροί Μπάτσιος και Σταφίδας. Ο πρώτος μέχρι πρότινος ανήκε στο Θερμαϊκό, ενώ ο δεύτερος ανήκε μέχρι πριν λίγο καιρό στο δυναμικό της Ρόδου. Οι δυο παίκτες κατάγονται από τα Ρυάκια και τον Άγιο Σπυρίδωνα αντίστοιχα.
Στο αγωνιστικό μέρος, ο Πιερικός επικράτησε δίκαια με 2-0 με τον Τσιτλακίδη να ανοίγει το σκορ στο 19' με ψηλοκρεμαστό σουτ στην κενή εστια, εκμεταλλευόμενος τη λάθος εκτίμηση του Σαρρή που βγήκε εκτός περιοχής για να απομακρύνει τη μπάλα και τον Παστό στις καθυστερήσεις του β' ημιχρόνου να εκτελεί εύστοχα πέναλτι που υπέδειξε ο διαιτητής Καζάς σε μαρκάρισμα του Σαρρή στον Τόσκα. Ο Κωνσταντινίδης σημάδεψε για λογαριασμό του Πιερικού το δεξί δοκάρι της ΜΑΕ Ποντίων στο 30' και στη συνέχεια της φάσης ο Μαυρίδης απομάκρυνε τη μπάλα.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
Πιερικός (Σούλης Παπαδόπουλος): Τσιντώτας, Παστός, Αγγελόπουλος, Ριβέρα, Κωνσταντινίδης, Τόσκας, Μαρτίνεζ, Σάντσεζ, Τσιτλακίδης, Νίκου, Μπάτσιος. Στο β' ημίχρονο έπαιξαν και οι Κουδουνάς, Μπέλεν και Σταφίδας.
ΜΑΕ Ποντίων (Γιώργος Καμπερίδης): Σαρρής, Μαυρίδης, Μπαλαμπάνης, Οικονόμου, Κουμορτζής, Ταρασιάδης, Μπαγλαρίδης, Κ. Παπαδόπουλος, Κεστελίδης, Κούρτογλου, Βεϊδαμενίδης. Στο β' ημίχρονο έπαιξαν και οι Ουσταμπασίδης, Αρβανίτης, Εφραιμίδης, Ν. Παπαδόπουλος, Κατσάρας, Διαμαντόπουλος.
  • Όσοι ποδοσφαιριστές του Πιερικού αγωνίστηκαν χθες, ακολούθησαν χαλαρό πρόγραμμα. Δε γυμνάστηκαν οι τραυματίες Κόιτς, Ολγκίν (ελαφρύ διάστρεμμα), ο κρυωμένος Γιαζιτζόγλου και ο Ντεμπελέ που εξακολουθεί να βρίσκεται στη Γαλλία λόγω προσωπικού προβλήματος.
  • Ο έτερος Ισπανός Χοσέ Λουίς Ρέγιες Βερντέχο με τον οποίο υπάρχει κατ' αρχήν συμφωνία, δεν έκανε την εμφανισή του και αναμένεται να βρίσκεται μέχρι το βράδυ στην Κατερίνη.
  • Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 14.00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Accuweather Forecast