22.1.10

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: ΜΕ ΠΛΑΤΑΝΟ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ!

Με νέο πρόσωπο τον Νίκο Πλάτανο, ο Πιερικός θα ταξιδέψει αύριο το μεσημέρι στο Αγρίνιο για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Παναιτωλικό. Ο 25χρονος αμυντικός που αποτελεί προσωπική επιλογή του Σούλη Παπαδόπουλου προπονήθηκε και σήμερα με την υπόλοιπη ομάδα και όπως όλα δείχνουν, θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Πιερικό, πιθανότατα μέχρι το καλοκαίρι του 2011. Ο Πλάτανος μάλιστα, μετά το τέλος του προγράμματος συνέχισε για λίγο να προπονείται ατομικά υπό τις οδηγίες του Γιώργου Μαυρομουστακίδη.
19 παίκτες στην αποστολή.
Εκτός από τον Πλάτανο, την αποστολή των "μελανολεύκων" εν όψει της δύσκολης αναμέτρησης με τον Παναιτωλικού απαρτίζουν οι: Καρακούτσης, Γουμάγιας, Παντελιάδης, Γιαζιτζόγλου, Χατζηζήσης, Κωνσταντινίδης, Νίκου, Τασίδης, Παστός, Κοντέων, Μακρής, Τόσκας, Κόιτς, Ρέγιες, Πέντα, Φρέντερικς, Τσιτλακίδης, Θάνος και Ολγκίν. Οι ποδοσφαιριστές θα κάνουν χαλάρωμα το πρωί του Σαββάτου και εν συνεχεία, η αποστολή θα αναχωρήσει για το Αγρίνιο.
Χωρίς Μαρτίνεζ, Εξουζίδη, Γκουγκουλιά.
Ο Σούλης Παπαδόπουλος καταστρώνει τα πλάνα του για το ματς με τα "καναρίνια" δίχως τους τιμωρημένους λόγω καρτών Μαρτίνεζ, Εξουζίδη και Γκουγκουλιά (απόψε αναμένεται το πόρισμα της μαγνητικής τομογραφίας για να διαπιστωθεί η αιτία του πρηξίματος στο κουντεπιέ).
Οι νεαροί επαγγελματίες Τσιντώτας και Κωτσιόπουλος θα αγωνιστούν με την ομάδα Νέων στον αγώνα με την αντίστοιχη του Παναιτωλικού που θα διεξαχθεί το πρωί της Κυριακής. Νοκ άουτ γι' αυτό το παιχνίδι έχει τεθεί ο επίσης επαγγελματίας Μίγκος που ταλαιπωρείται από διάστρεμμα.
Αποκλείστηκε επίσης ο γκολκίπερ Κουδουνάς.
"Τελειώνει" και ο Αγγελόπουλος.
Να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ζήτησαν από τον Αχιλλέα Αγγελόπουλο οι διοικούντες την πιερική ΠΑΕ. Ο έμπειρος αμυντικός δεν υπολογίζεται από τον Σούλη Παπαδόπουλο και αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τον Πιερικό, όπως και ο Κώστας Μανουσαρίδης για τον οποίον απομένουν τυπικές λεπτομέριες. Με τη διαφαινόμενη αποχώρηση των Αγγελόπουλου και Μανουσαρίδη ολοκληρώνεται ο...χορός των αποδεσμεύσεων, που συνεχίστηκε σήμερα το πρωί με την λύση της συνεργασίας ανάμεσα στην ΠΑΕ Πιερικός και τον Κώστα Καλλιμάνη. Υπενθυμίζεται ότι παρελθόν από τους "μελανολεύκους" κατά την εμβόλιμη μεταγραφική περίοδο έχουν αποτελέσει οι Κοτταράς, Παέζ, Σουλίδης, Λαναρής, Ντεμπελέ και Καλλιμάνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Accuweather Forecast