25.1.10

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1-1: ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΙΣΟΦΑΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ.

9 σχόλια:

  1. Είναι πασιφανές, ότι ο Πιερικός ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΑ είναι από τις πιο αδικημένες ομάδες της Ελλάδας.
    Η δική μου άποψη είναι, ότι είναι η πιο αδικημένη απ' όλες τις ομάδες.
    Είμαστε υποχρεωμένοι, δρώντας συλλογικά, να κάνουμε κάτι γι' αυτό το γεγονός, ούτως ώστε να προστατεύσουμε το όνομα και την ιστορία του Πιερικού μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καραγκιόζηδες!!! Τα ίδια και τα ίδια συνέχεια. Αυτό το οφ-σάιντ θα το έδινε και ο πρόεδρος του ΠΑναιτωλικού και πολύ σωστά το έδωσε ο βοηθός. Ο καραγκιόζης(μειώνω τον εθνικό μας γελοτωποιό που αναφέρω έτσι τον απαράδεκτο διαιτητάκο)ο διαιτητής δεν είδε τις προάλλες τον αγώνα του Καταϊσκάκη με ΑΕΚ που γελούσαν όλοι με τον Καλόπουλο; Ακριβώς η ίδια φάση είναι. Και μόνο που κινείται στη πορεία της μπάλας και εμποδίζει την ορατότητα του τερματοφύλακα είναι νόμος οτι είναι οφ-σαϊντ. Που θα πάει αυτή η απαράδεκτη κατάσταση με τον Πιερικό και το ποδόσφαιρό μας να βιάζονται συνεχόμενα. Β΄εθνική σου λέει μετά. Αλητεία, σαπίλα και βρωμιά. Τέλος...
    Μπάμπης Πεϊδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. OΔΥΣΣΕΑΣ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ25 Ιανουαρίου 2010 στις 2:35 μ.μ.

    χαιρετισματα στον κανάρη και την μπουμπουλίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟ ΓΚΟΛ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ante k itan ofside o amuntikos petaei xartaeto?????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ολυμπιακος(στο οσφπ-αεκ 1-2) κ παναιτωλικος μονο τετοια γκολ.κ μου αρεσε που πιστευαμε οτι η διοικηση μας εχει ακρες για να βγαλει την ομαδα κατηγορια....μας σφαζουν με μπατονετα ρεεεεεεεεε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και τα δυο γκολ ειναι ακυρα!Στο πρωτο εχει προηγηθει φαουλ απο παιχτη του Πιερικου ενω το γκολ του Παναιτωλικου ειναι οφσαιντ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το γκολ ειναι offside επειδη επηρεαζει την φαση και το οπτικο πεδιο του τερματοφυλακα! ΔΙΕΤΙΤΗΣ ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ Παυλος Αβραμιδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Accuweather Forecast