20.1.10

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: ΤΕΛΟΣ Ο ΝΤΕΜΠΕΛΕ.

Το "χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου" ανάμεσα στον Πιερικό και τον Γκαρά Ντεμπελέ, γράφτηκε σήμερα το πρωί στα γραφεία της κατερινιώτικης ΠΑΕ αφού οι δυο πλεύρες συμφώνησαν να τερματίσουν κοινή συναινέσει τη...θυελλώδη συνεργασία τους. Ο Γκαρά Ντεμπελέ που επανειλημμένα είχε προκαλέσει με την εξωαγωνιστική συμπεριφορά του και είχε λάβει πριν τις γιορτές "συγχωροχάρτι" από τη διοίκηση δίνοντας την υπόσχεση να αλλάξει στάση, "κάηκε" τελικά λόγω της αδικαιολόγητης απουσίας του από τις προπονήσεις της ομάδας στο διάστημα 28 Δεκεμβρίου-14 Ιανουαρίου. Από χτες το μεσημέρι ο Ντεμπελέ βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις με την πιερική διοίκηση με σκοπό να βρεθεί η "χρυσή τομή" όσον αφορά στην αποζημίωση του (αυτός ήταν και ο λόγος που δε συμμετείχε στη χθεσινή προπόνηση). Οι διαπραγματεύσεις είχαν αίσιο τέλος πριν λίγες ώρες οπότε ο παίκτης αποτελεί παρελθόν από τον Πιερικό ύστερα από ενάμιση χρόνο παρουσίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γάλλος ποδοσφαιριστής που αποκτήθηκε σαν σέντερ φορ, αλλά χρησιμοποιούταν κυρίως σαν δεξί χαφ-εξτρέμ, πέρυσι έπαιξε 23 αγώνες και σημείωσε 4 τέρματα και φέτος αγωνίστηκε σε 9 παιχνίδια και σκόραρε 2 φορές .

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πιερικός όπως δημοσιεύθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της:

ΛΥΣΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ GARRA DEMBELE
Η ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ανακοινώνει την, κοινή συναινέσει, λύση του συμβολαίου με τον Γάλλο ποδοσφαιριστή Garra Dembele και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

4 σχόλια:

  1. Ερώτημα:
    Μήπως μπορεί κάποιος γνώστης του αντικειμένου να μας πει το ποσοστό επιτυχίας της ομάδας μας, στις μεταγραφές παικτών, την τελευταία τριετία;
    Παράλληλα με το ποσοστό, να αιτιολογήσει αν αυτό το ποσοστό, είναι υψηλό, μέτριο, χαμηλό ή οτιδήποτε άλλο.
    Ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το φτηνό, είναι ακριβό στο ποδόσφαιρο. Σπάνια συμβαίνει το αντίθετο. Και προσωπικά θα προτιμούσα το σίγουρο και εγγυημένο λόγω του ότι το έχω δεί, το γνωρίζω και έχω άποψη γι αυτό, παρά το παλτό που θα μου πασάρει στα μούτρα ο κάθε μανατζαράκος. Γι αυτό άλλωστε οι ομάδες τέτοια εποχή κάνουν σκάουτινκ και το καλοκαίρι ψωνίζουν...Εκτός αν έχεις την άνεση του ΠΑΟΚ οικονομικά να στείλεις τον Κονσεϊσάο στο εξωτερικό να χρησιμοποιήσει τις γνωριμίες και τις γνώσεις του, ή τον Ρότσα σαν ΠΑΟ στην Αργεντινή κ.λ.π. Δε ξέρω, μπορεί εγώ να έμαθα και να ξέρω λάθος τη διαδικασία αλλά αυτή είναι η άποψή μου.
    Μπάμπης Πείδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σύμφωνα με την άποψή σου Μπάμπη, επέτρεψε μου να βαθμολογήσω την ομάδα μας, με χαμηλό ποσοστό !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καί δυστυχώς δε θα έχεις καθόλου άδικο φίλε μου. Σίγουρα δεν είμαστε η μόνη ομάδα που ταλαιπωρείτε απο ανάλογες καταστάσεις στο επικείμενο θέμα αλλά πιστεύω οτι τα λάθη κάποια στιγμή πρέπει να γίνουν μάθημα. Και να μην επαναλαμβάνονται. Τον τρόπο για να γίνει αυτό θα πρέπει να τον βρούνε οι αρμόδιοι. Αλλιώς, πάλι μετά απο καιρό θα είμαστε εδώ και θα λέμε τα ίδια πράγματα. Και είναι κρίμα και άδικο, ακόμη και για την ίδια τη σημερινή διοίκηση, να έχει την οικονομική άνεση και τη θέληση να ενισχύσει με άξιους ποδοσφαιριστές την ομάδα και να μην έχει τον τρόπο, τη γνώση και τη σωστή διαχείρηση αυτής της κατάστασης, για να το κάνει.
    Μπάμπης Πείδης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Accuweather Forecast