26.1.10

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: ΑΤΟΜΙΚΟ ΟΙ ΡΕΓΙΕΣ, ΓΚΟΥΓΚΟΥΛΙΑΣ, ΠΛΑΤΑΝΟΣ, ΡΕΠΟ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ.

Την ευκαιρία να ξεκουραστούν και να "γεμίσουν" τις μπαταρίες εν όψει του κυριακάτικου παιχνιδιού με την Ηλιούπολη που θα διεξαχθεί εντός έδρας στις 15.00, είχαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Πιερικού καθώς ο Σούλης Παπαδόπουλος χορήγησε ρεπό. Εξαίρεση αποτέλεσαν οι Ρέγιες Βερντέχο, Νίκος Πλάτανος και Γιώργος Γκουγκουλιάς που πραγματοποίησαν ατομικό πρόγραμμα με σκοπό να καλύψουν το χαμένο έδαφος, οι δυο πρώτοι από την αγωνιστική απραξία καθώς μέχρι να υπογράψουν στον Πιερικό πέρασε ένα διάστημα που βρέθηκαν χωρίς ομάδα, και ο τρίτος λόγω του πρόσφατου προβλήματος στο κουντεπιέ. Όσον αφορά στην περίπτωση του Πλάτανου, ο παίκτης πρέπει να θεωρείται μέλος του δυναμικού των "μελανολεύκων", προς το παρόν όμως δεν έχει υπογραφεί συμβόλαιο συνεργασίας ανάμεσα σε αυτόν και την πιερική ΠΑΕ.
Τα τυπικά για Αγγελόπουλο, Μανουσαρίδη.
Τέλος, αναμένονται οι εξελίξεις στην υπόθεση αποδέσμευσης του Αγγελόπουλου με τις δυο πλευρές να αναζητούν τη "χρυσή τομή" για να λύσουν τη συνεργασία τους αφού ο έμπειρος στόπερ δεν υπολογίζεται από τον Σούλη Παπαδόπουλο, αλλά και τα τυπικά για το "τέλος" του Μανουσαρίδη από τον Πιερκό. Όσον αφορά στον νεαρό μεσοαμυντικό, δε συμμετέχει πλέον στις υποχρεώσεις της ομάδας (ακούστηκε ότι βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τη Βέροια), ωστόσο δεν έχουν ολοκληρωθεί οι επαφές ανάμεσα στην ΠΑΕ Πιερικός και ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην οποία ανήκει ο ποδοσφαιριστής.
Τρεις επιστροφές, πέντε απουσίες.
Στο παιχνίδι με την Ηλιούπολη θα επιστρέψουν οι Μαρτίνεζ, Εξουζίδης και Γκουγκουλιάς που εξέτισαν την ποινή τους στο ματς με τον Παναιτωλικό. Ο 42χρονος τεχνικός όμως δεν υπολογίζει τόσο στον Ολγκίν που αποβλήθηκε στον αγώνα με τους Αγρινιώτες όσο και στους Μακρή, Θάνο, Φρέντερικς και Χατζηζήση που έχουν συμπληρώσει απαγορευτικό αριθμό καρτών.

2 σχόλια:

  1. Έφυγαν οι "παλιοί" για νά ρθουν οι "νέοι", που κι αυτοί σύντομα θα παλιώσουν.
    Φαύλος κύκλος δηλαδή.
    Πρέπει σύντομα όλες οι ομάδες της Ε.Π.Α.Ε. και σίγουρα η δική μας ομάδα, να προωθήσουν νέο αίμα, από τα σπλάχνα τους.
    Η διαδικασία για τον Πιερικό μας, πρέπει να είναι η εξής:
    Σπορά, καλλιέργεια, παραγωγή, διάθεση και πάλι από την αρχή, σαν τον καλό αγρότη.
    Καλογιάννη μ' ακούς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με ΔΟΞΑ παιζουν Δευτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Accuweather Forecast