14.5.09

Τι τρέχει με Βόλφσμπουργκ και Τσιρονίκο;



Στο Βόλφσμπουργκ είχε την ευκαιρία να βρεθεί για μια εβδομάδα ο 17χρονος ποδοσφαιριστής του Βατανιακού Γιώργος Τσιρονίκος, προσκεκλημένος της VFL Wolfsburg για να συμμετάσχει σε προπονήσεις με τη γερμανική ομάδα. Όπως αποκλειστικά σας πληροφορεί το "katerinisport", Έλληνας σκάουτερ που συνεργάζεται με την πρωτοπόρο της Μπουντεσλίγκα εντόπισε και πρότεινε τον ταλαντούχο μέσο στους Γερμανούς και αυτοί θέλησαν να τον περάσουν από "μικροσκόπιο" στις εγκαταστάσεις της ομάδας, που αυτή τη στιγμή θεωρείται η κορυφαία σε επίπεδο ακαδημιών σε ολόκληρη τη Γερμανία. Οι πρώτες εντυπώσεις που άφησε ο Κατερινιώτης ποδοσφαιριστής είναι πολύ θετικές όπως χαρακτηριστικά δήλωσε στο "katerinisport" ο διευθυντής των ακαδημιών της Βολφσμπουργ Μπέρνχαρτ Γιάνσεν: "Είχαμε την ευκαιρία να γνωριστούμε με το Γιώργο, να δουλέψουμε μια εβδομάδα μαζί, να πάρει κι αυτός μια γεύση από τις συνθήκες που δουλεύουμε εδώ και διαπιστώσαμε ότι είναι ένα παιδί με ήθος και ποδοσφαιρικό ταλέντο. Θεωρούμε πως έχει τις δυνατότητες, αν προπονηθεί σε επαγγελματικό επίπεδο, να φτάσει ψηλά. Πάγια τακτική μας είναι να επενδύουμε σε νέα, ταλαντούχα παιδιά με όρεξη και φιλοδοξίες και όπως μας πληροφόρησε ο εν Ελλάδι σκάουτερ-συνεργάτης μας, ο Γιώργος ανήκει σε αυτή την κατηγορία. Στην αρχή εντάχθηκε στην u19 team, όμως έδειξε ότι είναι σε υψηλότερο επίπεδο και στη συνέχεια "προβιβάστηκε" στην u23 team" είπε ο Μπέρνχαρντ Γιάνσεν ο οποίος κατέληξε: "Οι εντυπώσεις μας είναι θετικές και δεν αποκλείεται σύντομα να ανανεώσουμε το ραντεβού μας στο Βόλφσμπουργκ. Οπωσδήποτε όμως, εξελίξεις θα υπάρξουν μετά το τέλος του πρωταθλήματος μιας και προς στιγμήν προτεραιότητά στο σύλλογο αποτελεί η κατάκτηση της Μπουντεσλίγκα".

Λέτε, ένα παιδί από την Κατερίνη να αγωνίζεται σύντομα στα γερμανικά γήπεδα με τη φανέλα της Βόλφσμπουργκ; To "katerinisport" παρακολουθεί την υπόθεση και θα σας κρατάει ενήμερους για τυχόν εξελίξεις.

Η ιστοσελίδα της ακαδημίας της γερμανικής ομάδας:

Η ακαδημία της Βόλφσμπουργκ θεωρείται στις μέρες μας η πιο σύγχρονη της Γερμανίας και έγινε με χρήματα της αυτοκινητοβιομηχανίας Φολκσβάγκεν που αποτελεί χορηγό της Βόλφσμπουργκ. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Βόλφσμπουργκ είναι η έδρα της εταιρίας Φολκσβάγκεν.




17 σχόλια:

  1. oi ellinikes omades ti kanoun? kimounte? kai diladi, de me niazei gia tis ellinikes omades! o pierikos ti kanei?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΛΗΓΗ ΟΙ ΜΑΝΑΤΖΑΡΕΟΙ, ΠΟΥ ΦΟΥΣΚΩΝΟΥΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ! ΑΛΛΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΦΟΥ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΛΕΓΕΩΝΑΡΙΟΥΣ ΑΜΦΙΒΟΛΗΣ ΑΞΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλός παίκτης ο τσιρονίκος, τον έχω δει, έχει κι άλλα ταλέντα ο νομός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο στο παιδί αυτό.
    Μακάρι να πάει στο εξωτερικό για να γλιτώσει απο το ελληνικό ποδόσφαιρο.
    Εδώ δεν θα παίξει ποτέ.
    Μόνο στην Ελλάδα είσαι ταλέντο μέχρι τα 25.
    Στον Πιερικό δεν θα παίξει ποτέ,αφού προτείμουν άλλες πορτοκαλιές.
    Τώρα θέλουν έμπειρους παίχτες για να ανέβουν στην Σούπερ Λίγκα.Μόλις ανέβουν στην Σούπερ Λίγκα θα θέλουν πάλι έμπειρους παίχτες για να μήνουν στην Σούπερ Λίγκα και πάει λέγοντας...
    Δεν μπορούν να καταλάβουν την αξία ενός αυθεντικού ταλέντου.Γιαυτό μακάρι να πάει στο εξωτερικό το παιδί αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συγχαρητήρια στον Πιερικό,
    που ένα,ένα βλέπει να φεύγουν τα ταλέντα της Πιερίας για άλλες πολιτείες.
    Αλλά κάθε εμπόδιο σε καλό.
    Για τα παιδιά αυτά είναι καλύτερα να φεύγουν.
    Τι να κάνουν στον ΠΙΕΡΙΚΟ ?
    Ποιός θα τα εκπαιδεύσει ?
    Ποιός θα τα πιστέψει ?
    Πώς θα πάνε μπροστά ?
    Τι πρότυπα θα έχουν ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. O PIERIKOS ME KATSAVAKI MPAINEI SE ALLI EPOXI! EKSALLOU EGO EXO AKOYSEI OTI O TSIRONIKOS ENDIAFEREI KAI TON PIERIKO. OPOTE AS MI VIAZOMASTE NA KATIGOROUME TON PIERIKO.O NTOYMOS VAZEI TA LEFTA TOY KAI THELEI NA DEI TON PIERIKO PSILA. KAI O ELEFTHERIADIS! LIGI YPOMONI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπραβο στο παιδι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπράβο Γιώργο.
    Ελπίζω να πας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μακάρι οι άνθρωποι του Πιερικού να μαζέψουν όλα τα ταλέντα του Νομού και όχι μόνο και να τα εκπαιδεύσουν ξεχωριστά,δίνοντας τα ευκαιρίες.
    Οι ομάδες του εξωτερικού δεν κάνουν και κάτι τόσο το ιδιαίτερο.Εντάξει έχουν καλύτερα γήπεδα και οργάνωση,αλλά δεν έχουν πολύ καλύτερους προπονητές.Εξάλλου στην Ελλάδα υπάρχει πολύ ταλέντο σε μικρές ηλικίες που δυστυχώς χάνετε.Μακάρι να αλλάξει αυτό και τα ταλέντα να μένουν εδώ και να αγωνίζονται στην χώρα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο Κατσαβάκης μπορεί να συνδυάσει και το νεαρό ταλέντο και την εμπειρία με στόχο την Σούπερ Λίγκα.Είναι έμπειρος.Μακάρι !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ρε παιδιά θα μας τρελάνετε εντελώς?
    Μου φαίνετε πως μόνο απο το internet ενμερώνεστε!!!
    Εδώ και δύο μέρες ο Πιερικός κάνει φιλικά παιχνίδια με ομάδες επιλέκτων της ΠΙΕΡΙΑΣ υπο το βλέμα του ΚΑΤΣΑΒΑΚΗ και μέσα σε αυτούς ήταν και ο Τσιρονίκος.
    Πέρα απο όλα αυτά όμως αναρωτηθήκατε ποτέ με τι σνομπισμό αντιμετωπιζουν τον Πιερικό οι ίδιοι οι ΠΟΔΟΦΑΙΡΙΣΤΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΡΕ ΜΟΥΤΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καμιά άλλη εποχή δεν βλέπω με Κατσαβάκη.
    Νέα εποχή με παλιές νοοτροπίες δεν γίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλη επιτυχία σε όλους που ξεκινούν αύριο τις εξετάσεις.Υπομονή και δύναμη,και μακριά οι γονείς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. μακάρι το παιδί αυτό να φύγει εξωτερικό. το γνωρίζω καλά. έχει πολύ ταλέντο και εξαιρετικό ήθος.εύχομαι κάποια μέρα να καμαρώνουμε για αυτόν γιατι η ελλάδα τρώει τα παιδιά της.καλό είναι να βλέπουνε σε μικρή ηλικία και κάποια πράγματα εκτός ελλάδος..καλή τύχη φίλε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ekei stin pae asxoleitheite kai ligaki me tis akadimies kai ta taleda giati i kanoula me ta lefta tou proedrou kapote tha kleisei kai tha kataliksoume pali na paizoume me xwria stin d ethniki...mia filiki simbouli apla sas dinw ...ginete ligo epaggelmaties..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. κανένα νέο από αυτή την υπόθεση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Accuweather Forecast