18.5.09

ΣΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ Ο ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ.

Την πρώτη του μεταγραφή εν όψει της νέας χρονιάς ανακοίνωσε ο Πιερικός ο οποίος συμφώνησε με τον 33χρονο Κώστα Καλλιμάνη. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της κατερινιώτικης ΠΑΕ στην ιστοσελίδα της ομάδας www.pierikos.gr : "Ο Πιερικός πραγματοποίησε την πρώτη του μεταγραφή για τη νέα χρονιά αποκτώντας έναν πολύτιμο ποδοσφαιριστή. Πρόκειται για τον ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΙΜΑΝΗ ο οποίος αγωνίζεται στις θέσεις του δεξιού και κεντρικού αμυντικού με την ίδια επιτυχία. Την περασμένη χρονιά ο παίκτης αγωνιζόταν στον Πανσερραϊκό στον οποίο είχε μια πλήρη αγωνιστική περίοδο".

Ο έμπειρος αμυντικός ξεκίνησε την καριέρα του από τον Λήλαντα Βασιλικού και έκτοτε αγωνίστηκε στο Λεβαδειακό, την Προοδευτική, την Ξάνθη, τον Άρη, ξανά το Λεβαδειακό και τέλος στον Πανσερραϊκό από τον οποίον και έμεινε ελεύθερος πριν αποκτηθεί από τον Πιερικό. Στο Λεβαδειακό είχε την ευκαιρία να συνεργαστεί με τον νέο προπονητή του Πιερικού Μάκη Κατσαβάκη.

8 σχόλια:

  1. elpizw na bastan ta podia tou akoma...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. kanena allo "mpoumpouki" den tha paroume?
    osfp katantisame! tha mazepsoume ola ta "talenta" etwn 33+

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. giati re 8.58 poion allon "mazepsame" ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΣ ΓΚΡΙΝΙΕΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ Ο ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ.ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΜΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΤΟΝ ΟΣΦΠ ΤΟΝ ΑΡΗ ΚΛΠ.ΚΙΧ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΖΑΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΑΤΕ ΔΙΘΥΡΑΜΒΟΥΣ.ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΙΚΤΑΡΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΠΧ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ Η Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ ΚΛΠ.ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΓΑΤΕ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΑΝ ΟΙ ΦΥΛΛΑΔΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣΑΛΛΟΝΙΚΗΣ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η απόλυτη μιζέρια

    Τη στιγμή που η ΠΑΕ Πιερικός ανακοινώνει διθυραμβικά την απόκτηση του 34χρονου Καλλιμάνη που είναι η πρώτη επιλογή του έμπειρου Κουτσαβάκη, την ίδια στιγμή ένα 17χρονο παιδί από το Βατανιακό Κατερίνης, που αγωνίζεται στην Δ΄ Εθνική δοκιμάστηκε με επιτυχία στην γερμανική Βόλφσμπουργκ, την πρωταθλήτρια της χώρας και οδεύει προς την Μπουντεσλίγκα. Η απόλυτη μιζέρια του ελληνικού ποδοσφαίρου. Μπράβο Κουτσαβάκη. Μάκη μαζί στη Γ΄ Εθνική!

    http://www.athlitiki.gr/vortal/content/view/7044/41/lang,el/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΣΥ ΦΙΛΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ MANAGER ΚΑΙ ΣΕ ΕΚΛΑΣΕ Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΚΑΙ ΛΕΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΣΤΑ ΣΚΛΑΒΟΠΑΖΑΡΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΦΑΙΔΡΑ.ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙΣ ΧΟΛΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΤΣΑΒΑΚΗ.ΠΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΑΘΗΝΑΣΑΛΛΟΝΙΚΗΣ.ΤΗ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ.ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΟΥΝ ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΙΠΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΠΑΣ ΣΕ ΑΛΛΟ ΓΗΠΕΔΟ.ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΧΩΡΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΕΤΑΓΡΦΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΝ ΞΕΡΕΕΙΣ ΜΗΠΩΣ ΟΣΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΙΣΠΑΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είναι πολύ καλή μεταγραφή ρε παιδιά, πώς είναι δυνατόν να μη σας αρέσει; Εντάξει και τα νέα παιδιά πρέπει να παίρνουν χρόνο συμμετοχής, αλλά αφού ισχυρίζεστε ότι φέτος χτυπάτε άνοδο ο Καλλιμάνης θα σας βοηθήσει πολύ περισσότερο από κάποιον πιτσιρικά χωρίς εμπειρία.

    Είσαι το καλύτερο αλάνι Καλλιμάνη Καλλιμάνη!
    Καλή συνέχεια στην καριέρα σου Κώστα!
    Serres Che 5

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. kala ta eipe sto metrosport o magkas

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Accuweather Forecast