2.5.09

ΟΥΧΙ ΟΙ ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΗΓΩΝΙΣΘΗΣΑΝ; ΟΙ ΔΕ ΔΕΚΑΤΡΕΙΣ ΠΟΥ;


Λίγο παλιό, αλλά οι σωστές ενέργειες πρέπει να προβάλλονται έστω και καθυστερημένα. Ήταν το σφύριγμα της λήξης στο παιχνίδι ΑΟ Καβάλας-Πιερικός που έγινε την περασμένη Δευτέρα, όταν οι πέντε φίλαθλοι του Πιερικού που βρέθηκαν στο πέταλο του "Ανθή Καραγιάννη" χειροκρότησαν τους ποδοσφαιριστές της αγαπημένης τους ομάδας για την προσπάθεια απέναντι σε έναν δυνατότερο αντίπαλο που με τη νίκη του στο εν λόγω παιχνίδι εξασφάλισε και μαθηματικά την άνοδο στη Super League. Στη στενοχώρια για την ήττα στον αγώνα, που φαινόταν ανάγλυφα στα πρόσωπα των φιλάθλων, ήλθε να προστεθεί η απογοήτευσή τους, καθώς στο χειροκρότημα, κανείς από τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ δεν ανταποκρίθηκε. Κανείς εκτός από δύο. Τους Νίκο Χατζόπουλο και Θανάση Παντελιάδη. Οι δυο παίκτες, εξίσσου κουρασμένοι και απογοητευμένοι με τους συμπαίκτες τους μετά την ήττα, κατευθύνθηκαν προς τους φιλάθλους του Πιερικού και με ένα χειροκρότημα αναγνώρισαν τη στήριξη του κόσμου προς την ομάδα ευχαριστώντας τους για την παρουσιά τους.
Πρόθεση του katerinisport σήμερα, για να προλάβουμε τους "καλοθελητές", δεν είναι ούτε να "αβαντάρει" τους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές, ούτε να "κράξει" τους υπόλοιπους. Απλά θέλει να τους συγχαρεί και να κάνει γνωστή στο φίλαθλο κοινό της Κατερίνης τη βαθύτατα επαγγελματική στάση δυο παικτών οι οποίοι, αν και δεν ήταν υποχρεωμένοι από κάποιον "ορο" στο συμβόλαιο, ένιωσαν την "ηθική" υποχρέωση να ανταποδώσουν το χειροκρότημα στους πέντε φιλάθλους του Πιερικού που ταξίδεψαν εκατοντάδες χιλιόμετρα για να βρεθούν στο πλευρό τους, μή έχοντας το παραμικρό όφελος, απλά λόγω της "καψούρας" τους για την ομάδα με τα "μελανόλευκα". Το γεγονός αυτό, άλλωστε, σχολιάστηκε στα οπαδικά "πηγαδάκια" με τον κόσμο να εκθειάζει το Θανάση Παντελιάδη και το Νίκο Χατζόπουλο για τη στάση τους.
 
Υ.Γ. Οι φωτογραφίες των ποδοσφαιριστών προέρχονται από την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Πιερικός www.pierikos.gr

7 σχόλια:

  1. δεν ήξερα το περιστατικό. μπράβο στους δυο παίκτες.ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. mpravo sta palhkaria....evge....
    oi ypolhpoi mallon 8a skeftotan thn epistrofh,sthn katerinh.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. oi upoloipoi mallon tha skeftontan na pane tin epomeni mera to prwi stin trapeza gia na vgaloun to mistho tous.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ayto mou thimise to pierikos - iwnikos 1-1 opou k h antipalh omada eixe 5 filathlous...antithetws apo tin dikia mas omws olh h omada pige k tous xeirokrothse...ase p ebgale k euxaristiria anakoinwsh o proedros gia tous 5 pou brethikan! auta einai kati pou den prokeite na ginoun apo ta dika mas pswnia!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. kaname 200+ km gia thn pierikara,xasame,elate sto lao sas toulaxisto re paidia! mprabo sto saki k sto niko!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. tora pou efige o enas elpizo na mi meinei mono o allos na xeirokrotaei

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Accuweather Forecast