25.5.09

"ΚΟΥΝΑΝΕ ΜΑΝΤΙΛΙ" ΣΕΡΖΙΝΙΟ-ΠΑΕΖ.

Σήμερα, Δευτέρα, αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα της παραμονής των Σερζίνιο και Παέζ στον Πιερικό με τα δεδομένα ωστόσο να συγκλίνουν στο ότι οι δυο "λάτιν" ποδοσφαιριστές θα αποτελέσουν παρελθόν από την ομάδα της Κατερίνης. Οι μέχρι τώρα επαφές των διοικούντων τον Πιερικό με τους δυο παίκτες των οποίων τα συμβόλαια ολοκληρώνονται δεν καρποφόρησαν και μάλλον θα...κινήσουν για άλλες πολιτείες.
Ο 24χρονος Πορτογάλος, αποκάλυψε στο "katerinisport" ότι έχει στα χέρια του προτάσεις από άλλες ομάδες της Ελλάδας και του εξωτερικού ωστόσο προτεραιότητά του είναι να παραμείνει στον Πιερικό, αρκεί να ικανοποιηθεί οικονομικά, πράγμα που δε συμβαίνει με την τελευταία πρόταση που του έκαναν οι "μελανόλευκοι". Από την πλευρά της, η διοίκηση του Πιερικού θεωρεί ότι η προσφορά που κατέθεσε στον παίκτη είναι αξιόλογη και περιμένει την απάντησή του στο δευτεριάτικο ραντεβού. Η αλήθεια είναι πάντως ότι στον Πιερικό δε φαίνεται να...καίγονται ιδιαίτερα για την παραμονή του Σερζίνιο στην ομάδα μιας και σύμφωνα με πληροφορίες θεωρούν "σίγουρο" τον Ουέλινγκτον, επιλογή του Μάκη Κατσαβάκη. Ο πιθανός ερχομός του 26χρονου Βραζιλιάνου εξηγεί και την αποχώρηση του Λουτσιάνο που ανοίγει το δρόμο για τη μεταγραφή μη κοινοτικού ποδοσφαιριστή (ο Ουέλινγκτον είναι τέτοιος).
Λίγο διαφορετική είναι η περίπτωση Παέζ μιας και ο 28χρονος μπακ χαφ, μετά την απόκτηση του Κώστα Καλλιμάνη δεν αναμένεται να είναι στις πρώτες επιλογές του Μάκη Κατσαβάκη. Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής το γνωρίζει αυτό και προτιμάει να φύγει από την ομάδα για να βρει σε άλλο σύλλογο θέση βασικού.
Το μέλλον των δυο παικτών με τις μέχρι τώρα εξελίξεις φαντάζει μακριά από την Κατερίνη, εκτός κι αν ανατραπούν εντυπωσιακά τα δεδομένα στη συνάντηση της Δευτέρας.

3 σχόλια:

  1. μόλις είδα στο δρόμο τον παέζ και μου είπε ότι τελικά ίσως μείνει! θα δούμε! αν και είμαι σίγουρος ότι κι αν φύγουν θα ρθουν καλύτεροι! ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΡΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. re kratiste tous kalous kai diwxte ta palta!i omada den prepei na sundeetai sunaisthimatika me kanenan kai na min mperdeuei to sunferon me tous sunaisthimatismous!
    FORZA PIERIKARA!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Accuweather Forecast