7.5.09

"ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ" ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ.



Η φετινή χρονιά βαδίζει προς το τέλος της μιας και απομένουν μόλις δυο παιχνίδια για να λήξει το πρωτάθλημα, ωστόσο, οι προετοιμασίες εν όψει της νέας σεζόν έχουν αρχίσει εδώ και καιρό στις τάξεις του Πιερικού. Και πώς θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά αφού έχει τεθεί ως στόχος για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο η άνοδος στη Super League. Αυτό άλλωστε μαρτυρεί η συμφωνία με το Μάκη Κατσαβάκη, και οι προσπάθειες για ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού, με τη διατήρηση παράλληλα βασικών "τροχών" της φετινής "μηχανής" του Πιερικού στο ρόστερ και για του χρόνου.
Έκτος όμως, από το ποδοσφαιρικό τμήμα, ήδη από τώρα ξεκινούν οι προετοιμασίες για τη νέα περίοδο και οι οργανωμένοι φίλαθλοι του Πιερικού που φιλοδοξούν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους του χρόνου, περισσότερο παρά ποτέ και να συνδράμουν κι αυτοί από την πλευρά τους στο στόχο της ανόδου. Το katerinisport γνωρίζει αρκετές από τις ιδέες που έχουν στο μυαλό τους οι οπαδοί του Πιερικού, ωστόσο δε θέλει να χαλάσει τις "εκπλήξεις" που ετοιμάζονται αποκαλύπτοντάς τες. Αν πάντως πάρουν τελικά "σάρκα και οστά" όσα σχεδιάζονται, θα μιλάμε για κάτι ανεπανάληπτο όχι μόνο για τα δεδομένα της πιερικής κερκίδας αλλά και για τα δεδομένα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Η αλήθεια είναι ότι ο πήχης έχει μπει ψηλά από τους οργανωμένους, όμως μόνο στοχεύοντας ψηλά μπορεί κανείς να επιτύχει σπουδαία αποτελέσματα. 
"Φιλοδοξία μας είναι να φέρουμε περισσότερο κόσμο στο πλευρό του Πιερικού, ειδικά προσελκύοντας τα νεαρότερα παιδιά. Είναι ένα δύσκολο στοίχημα που πρέπει να κερδίσουμε για το παρόν και το μέλλον της ομάδας. Έχουμε φοβερή όρεξη για τη νέα σεζόν όπου όλα δείχνουν πως ο Πιερικός θα πρωταγωνιστήσει. Δε μπορούμε στην παρούσα φάση να αποκαλύψουμε λεπτομέριες, αλλά αν πάνε όλα όπως τα σκεφτόμαστε, οι κερκίδες του γηπέδου μας θα θυμίζουν...Λατινική Αμερική", δήλωσε χαρακτηριστικά στο katerinisport  ηγετικό στέλεχος του συνδέσμου "club-μελανόλευκοι"

Υ.Γ. Η φωτογραφία προέρχεται από το www.pierikosfriends.gr .

14 σχόλια:

  1. μακάρι να γίνουν όλα αυτά γιατί το κομμάτι που υστερεί πιο πολύ ο πιερικός είναι το οπαδικό! ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ Α ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πιερικός αρρώστεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. παμε γερααα....ΠΙεΡΙΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑ......ανοδο 8ελουμε...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. melanoleykoi club katerini........
    panta monadikoi k prototypoi!!!!!!
    trelane mas pierikara..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΣΑΒΑΚΗ ΕΓΩ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΚΑΤΣΑΒΑΚΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΡΕΙ Ο ΜΑΚΗΣ ΤΕΡΖΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΛΑ ΠΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΦΩΝΑΞΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ 3 ΟΜΑΔΕΣ ΜΙΚΡΕΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΚΑΤΣΑΒΑΚΗ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΜΥΑΛΟ???????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Pierikara me arrwstises.....By Cleaner
    Club Melanoleukoi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ase mas re file pou tha mas peis esy oti eisai o pierikos kai theleis to kalo tou pierikou kai....malon se pirakse poli pou eirthe o katsabakis ston pieriko,,giati se ayth tin kolo poli pou zoume h misoi den thelete to kalo tou pierikou thelete na ton blepete stis mikres katigories...oust ta lamogia apo to pieriko

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗΦΗ
    Σ.Ο.Π.ΘΥΡΑ 5

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σ.Ο.Π...? :Ρ Γιατι μας ξενερωνεις ρε...?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ Σ.Ο.Π...? :Ρ Γιατι μας ξενερωνεις ρε...? ΕΣΤΕΙΛΑ ΕΝΑ ΜΗΝΗΜΑ ΑΣΧΕΤΟ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΓΡΑΜΜΕΝΑ.ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΝΕΡΩΣΩ ΚΑΝΕΝΝΑΝ ΑΠΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩΣΩ ΤΟ ΜΗΝΗΜΑ ΟΤΙ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΕΠΑΝΑΣΤΣΗ ΑΡΧΙΣΕ ΣΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΣΕ ΚΑΙ ΝΕΟΣ ΜΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΤΣΑΒΑΚΗΣ ΜΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΑΝΤΕ ΡΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΕΡΚΙΔΑ ΔΥΝΑΤΗ ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ. ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ !
    Α΄ΕΘΝΙΚΗ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. forza pierikara..tou xronou anodo... club melanoleykoi!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ
    ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
    ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Accuweather Forecast