10.5.09

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΒΕΡΟΙΑ (ΔΕΥΤΕΡΑ 11 ΜΑΪΟΥ, 17.45 LIVE ET3)

Την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα αναζητά ο Πιερικός στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα του για τη σεζόν 2008-09 κόντρα στη γειτονική Βέροια η οποία "καίγεται" για βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στην κατηγορία. Η ομάδα της πόλης μας αγνοεί τη χαρά της νίκης εδώ και δυο περίπου μήνες (από 13 Μαρτίου εντός έδρας με 1-0 επί της Κέρκυρας) και έκτοτε έχει πέντε ήττες και μια ισοπαλία στους έξι τελευταίους αγώνες. Ο Μάκης Κατσαβάκης, νέος προπονητής του Πιερικού δε θα καθίσει στον πάγκο της ομάδας αλλά θα παρακολουθήσει τις προσπάθειες των "μελανολεύκων" από τα "επίσημα" του Δημοτικού Σταδίου.
Η προετοιμασία του Πιερικού 0λοκληρώθηκε το πρωί με χαλαρή προπόνηση και ακολούθως ο Γιώργος Μαυρομουστακίδης ανακοίνωσε τη δεκαοκτάδα στην οποία επιστρέφει ο Μαρτίνεζ που εξέτισε την ποινή του. Οι παίκτες που αποκλείστηκαν είναι οι τραυματίες Τσιγιάννης και Ντεμπελέ (αμφότεροι ταλαιπωρούνται από προβλήματα στα γόνατα), ο Σερζίνιο που "κληρονόμησε" πρόβλημα στη μύτη από το προηγούμενο παιχνίδι κόντρα στον Εθνικό), ο μακροχρόνια απών Χατζηζήσης που απουσιάζει από τη φετινή προετοιμασία, καθώς και οι τιμωρημένοι Παντελιάδης (εκτίει τη δεύτερη αγωνιστική της τιμωρίας του λόγω κιτρίνων καρτών) και Χαϊκάλης (αποβλήθηκε στον προηγούμενο αγώνα). Εκτός αποστολής έμειναν εξάλλου για αγωνιστικούς λόγους οι Τόλιος, Δεμιρτζόγλου και Γκαρόζης.
Οι παίκτες που βρίσκονται στη διάθεση του υπηρεσιακού προπονητή του Πιερικού είναι οι: Καρακούτσης, Ίτσιος, Παέζ, Ματζουράκης, Τασίδης, Παστός, Χατζόπουλος, Γιαζιτζόγλου, Μακρής, Μαρτίνεζ, Μάγγος, Τόσκας, Κόιτς, Λουτσιάνο, Φρέντερικς, Ουζούνης, Θάνος, και Βέρμπης.

1 σχόλιο:

Accuweather Forecast