28.5.09

ΙΔΙΕΣ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΣΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ-ΚΑΜΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΤΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ.

Καμία αλλαγή στις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας εν όψει της νέας σεζόν σε σχέση με τη χρόνια που ολοκληρώθηκε δε θα πραγματοποιηθεί από την ΠΑΕ Πιερικός. Οι διοικούντες την κατερινιώτικη ομάδα αποφάσισαν να διατηρήσουν τις ίδιες τιμές με το πρωτάθλημα που μόλις τελείωσε, απευθύνοντας ουσιαστικά με αυτό τον τρόπο κάλεσμα στο φίλαθλο κόσμο για να σταθεί ακόμη περισσότερο στο πλευρό της ομάδας τη νέα περίοδο στην οποία ο Πιερικός αναμένεται να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο. Όπως χαρακτηριστικά δηλώσε στέλεχος της ΠΑΕ: "σε μια σεζόν που το μπάτζετ σχεδόν θα διπλασιαστεί, εμείς επιλέξαμε, παρά την υπέρβαση, να κρατήσουμε τις τιμές σταθερές, επιβραβεύοντας τον κόσμο για τη στήριξη του αλλά και προσβλέποντας σε μεγαλύτερη ακόμα προσέλευση".

Υπενθυμίζεται ότι οι τιμές που ίσχυαν φέτος και θα διατηρηθούν και του χρόνου είναι:

400 ΕΥΡΩ (VIP)
200 ΕΥΡΩ
100 ΕΥΡΩ (θύρες 5-6)

Η διαφημιστική καμπάνια της ΠΑΕ για τα εισιτήρια διαρκείας αναμένεται να αρχίσει τις επόμενες μέρες και λογικά θα συνδυαστεί με ανακοινώσεις "ηχηρών" μεταγραφών.

Στα θέματα του έμψυχου δυναμικού της ομάδας, από μέρα σε μέρα αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις για Ουέλινγκτον, ενώ δεν έχει ξεκαθαρίσει τι θα συμβεί με τον Γιάννη Τσιγιάννη, ο οποίος όμως μάλλον θα αποχαιρετήσει τον Πιερικό καθώς δε θα ανανεωθεί το συμβόλαιό του, όπως και αυτά των Δεμιρτζόγλου και Γκαρόζη. Τέλος, εξελίξεις αναμένονται και στη θέση του τερματοφύλακα καθώς η συμφωνία με έμπειρο "πορτιέρο" που επιθυμεί ο Μάκης Κατσαβάκης, "οδηγεί" λογικά έναν εκ των Τόλιου, Καρακούτση εκτός Πιερικού.

7 σχόλια:

  1. μ'έναν σχεδόν μηδενικό πληθωρισμό, που σημαίνει ότι το μέσο προϊόν στην πορεία του έτους δεν αύξησε την τιμή του (και τους μισθούς να ακολουθούν ανάλογη πορεία) δεν είναι για να πανηγυρίζουμε για την μη αύξηση. Το αυτονόητο καθήκον της έκανε η ΠΑΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα είχες δίκιο αν η ΠΑΕ είχε σοβαρά έσοδα από κάπου...
    Και όλο το γήπεδο να πουλήσει σε διαρκείας πάλι ούτε το μισό προϋπολογισμό θα καλύψουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βάζω στοίχημα ότι θα τον καλύψουν.
    Δεν μας αρέσουν εδώ "στημένα" σχόλεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπομονή και θα δείτε την ομάδα σε λίγο.Η ομάδα θα ανέβει στην super leaque

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. re min eiste mizeroi!se kathe eidisi ta idia!
    koitate to kalo tis omadas oloi.....oi upeuthunoi tis pae ta tis pae kai oifilathloi xeroun ti prepeina ginei, ok?
    FORZA PIERIKARA!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. http://www.sportnet.gr/report.aspx?id=189228

    σφαλιάρα από ουέλινγκτον και διαγόρα! άντε γεια κορόιδα. που να μην ήταν και το κονέ του κατσαβάκη. σας χαλούσε ο σερζίνιο για 5 χιλιάδες. θέλετε και άνοδο με ξωφλημένους 34ηδες (καλλιμάνης). ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Accuweather Forecast