29.5.09

ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ "ΠΑΙΖΟΥΝ" ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ...

Το καλοκαίρι είναι η αγαπημένη περίοδος των Ελλήνων φιλάθλων γιατί κατά τη διάρκεια του κάνουν την εμφάνισή τους μεταγραφικά "σενάρια" για όλες τις ομάδες, άλλα ανταποκρινόμενα στην πραγματικότητα και άλλα αποτέλεσμα "πληροφοριών" από "παπαγαλάκια", "ατζέντηδες", και "μυημένους". Εξαίρεση δε θα μπορούσε να αποτελεί ο Πιερικός καθώς στην ερχόμενη χρονιά οι Κατερινιώτες αναμένεται να διαδραματίσουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα. Το "katerinisport" μη θέλοντας να "διαφημίζει" την ποδοσφαιρική "πραμάτια" και να εμπλακεί σε κάθε λογής παιχνίδια, θα σας παρουσιάζει ανά τακτά χρονικά διαστήματα, τη λίστα με τα ονόματα που"ακούστηκαν" για τον Πιερικό, χωρίς να "προσυπογράφει" ότι όντως υπάρχει ενδιαφέρον από την πλευρά της κατερινιώτικης ομάδας.

Έχουμε και λέμε λοιπόν:

Ουέλινγκτον: Ο 26χρονος Βραζιλιάνος για πολλές ημέρες "πρωταγωνίστησε" στα ρεπορτάζ του Πιερικού, εθεωρείτο μάλιστα "κλεισμένος", ωστόσο τελικά κατέληξε στον Διαγόρα.
Θοδωρής Γκίτκος: Ο 35χρονος τερματοφύλακας του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώνεται τον Ιούνιο, "ακούστηκε" ότι προτάθηκε στον Πιερικό.
Ζόλνταν Κόβατς: Ο έμπειρος "πορτιέρο" δεν αποκλείεται να μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό και στην περίπτωση αυτή "συζητά" το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Πιερικό, όπου θα βρει τον παλιό του γνώριμο Μάκη Κατσαβάκη.
Γιώργος Κόλτσης: Ο Κόλτσης είναι ένας ακόμα παίκτης που γνωρίζει ο Μάκης Κατσαβάκης και μετά από την αποχώρηση του από τη Βέροια "εμφανίζεται" ως μεταγραφικός στόχος του Πιερικού.
Δημήτρης Σαμαράς: Ελεύθερος από τη Βέροια έμεινε και ο 31χρονος αμυντικός Δημήτρης Σαμαράς, όνομα που επίσης "ακούστηκε" για τον Πιερικό.
Ιεροκλής Στολτίδης: Πολύ δύσκολη περίπτωση είναι αυτή του Ιεροκλή Στολτίδη (ακόμα δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό), το όνομά του οποίου πάντως, "ακούστηκε" στα "ποδοσφαιρικά στέκια" της πόλης.
Ηλίας Αναστασάκος: Ο έμπειρος επιθετικός του ΠΑΟΚ, σίγουρα αποτελεί μια πολύ καλή λύση για την επιθετική γραμμή οποιασδήποτε ομάδας Β' Εθνικής ωστόσο, πρέπει πρώτα να μείνει ελεύθερος από τον "δικέφαλο". Κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί ακόμη. Το όνομά του πάντως ακούστηκε μαζί με αυτό του Στολτίδη.
Χάρης Παππάς: Ο ταχύς 26χρονος μεσοεπιθετικός έμεινε ελεύθερος από την Ξάνθη και εμφανίζεται ως μεταγραφικός στόχος αρκετών ομάδων Α' και Β' Εθνικής, μεταξύ αυτών και του Πιερικού...
Στάνιμιρ Μιλόσκοβιτς: Ο 25χρονος Σέρβος (άρα μη κάτοχος κοινοτικού διαβατηρίου) έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από τον Διαγόρα και όπως γράφτηκε σε εφημερίδες, προτάθηκε στον Πιερικό.

10 σχόλια:

  1. σφαλιάρα από ουέλινγκτον και διαγόρα! άντε γεια κορόιδα. που να μην ήταν και το κονέ του κατσαβάκη. σας χαλούσε ο σερζίνιο για 5 χιλιάδες. θέλετε και άνοδο με ξωφλημένους 34ηδες (καλλιμάνης). ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. όπα! ξεφόρτωσε! πιστεύεις ότι ο κατσαβάκης ήλθε χωρίς εγγυήσεις; ας έχουμε υπομονή! ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ ΟΛΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δίκτυο Κατσαβάκη,αυτό θα μας σώσει !!!!
    Και μετά ξύπνησα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κάνε και μιά λίστα με τους παίχτες που έδιωξαν απο το 2005 και μετά.
    Και απο αυτούς που χάθηκαν και πήγαν αλλού,κατερινιώτες εννοώ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η Καλλιθέα ενώ έπεσε κατηγορία,έχει έναν καλό φόρ τον Μαρκόφσκι,είναι 22 ετών,σε 32 αγώνες έβαλε 9 γκόλ, σε ομάδα που έπεσε και ήταν μόνος.

    Να φανταστείτε ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΚΡΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΧΑΦ, που σε 33 συμμετοχές έβαλε 5 γκόλ και μαζί με τον Θάνο,τον καθαρόαιμο επιθετικό που και αυτός σκόραρε 5 γκόλ.

    Τα στοιχεία αυτά είναι απο τα στατιστικά της Β-Εθνικής που είχε η εφημερίδα Goal στείς 20.Μαίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και ο Λεοζίνιο,ο βραζιλιάνος επιτελικός της Καλαμαριάς είναι καλός παίχτης,
    Στην ανύπαρκτη Καλαμαριά φέτος σκόραρε σαν επιτελικός 5 γκόλ,σε 24 αγώνες.
    Και νομίζω μένει ελεύθερος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Αγροτικός Αστέρας τον Ιανουάριο 2009 απέκτησε τον Σέρβο Γέβντζοβιτς απο το πουθενά,
    και ο παίχτης αυτός έγινε πρώτος σκόρερ της ομάδος αυτής με
    7 γκόλ σε 12 αγώνες !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η Καλαμάτα με τόσα προβλήματα έχει αυτόν τον Μαρσελίνο Λείτε,22 ετών,επιτελικός,που σε 14 συμμετοχές σκόραρε 5 γκόλ στην Καλαμάτα φέτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το ενδεχόμενο ενδιαφέρον για τον Γιώργο Κόλτση δεν το καταλαβαίνω.Sorry Μάκη Κατσαβάκη,
    αλλά ο Κόλτσης είναι αμυντικό χάφ,είναι 34 ετών,έπεσε με την Βέροια στην οποία αγωνίστηκε σε 23 αγώνες.Υποτίθεται στην θέση αυτή πρέπει να έχεις τρεχαντίρια και παίχτες νικητές,όχι λούζερ.
    This is my oppinion...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Την απόκτηση του Ουέλινγκτον Γκονσάλβες ανακοίνωσε η διοίκηση του Διαγόρα. Ο 26χρονος Βραζιλιάνος άσος, που αγωνιζόταν στον Θρασύβουλο και παλαιότερα στον Απόλλωνα Καλαμαριάς, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Προτίμησα τον Διαγόρα από άλλες ομάδες της Σούπερ Λίγκα, που μου είχαν κάνει πρόταση, γιατί έχω μάθει τα καλύτερα για αυτή την ομάδα. Θέλω να παίξω ποδόσφαιρο χωρίς το μυαλό μου να είναι αλλού. Ερχομαι σε ομάδα που έχει υψηλούς στόχους και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω κι εγώ να υλοποιηθούν οι στόχοι του Διαγόρα».

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Accuweather Forecast