3.5.09

Εθνικός Πειραιά-Πιερικός, αύριο στις 17.50, στο γήπεδο του Ελληνικού.

Την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα έχουν σαν στόχο στον Πιερικό, η αποστολή του οποίου αναχώρησε για την πρωτεύουσα εν όψει του αυριανού παιχνιδιού στο γήπεδο Ελληνικού με τον Εθνικό Πειραιά. Οι παίκτες του Γιώργου Μαυρομουστακίδη αφού προπονήθηκαν το πρωί, ξεκίνησαν στις 12 η ώρα για την Αθήνα, αφού προηγουμένως γευμάτισαν. Από τον αυριανό αγώνα με τον Εθνικό ο οποίος δεν έχει εξασφαλίσει 100% την παραμονή του, θα απουσιάσουν οι τραυματίες Τσιγιάννης και Ντεμπελέ (και τιμωρημένος) που αντιμετωπίζουν πρόβλημα στα γόνατα, ο μακροχρόνια απών Χατζηζήσης, καθώς και οι τιμωρημένοι Μαρτίνεζ και Παντελιάδης. Επίσης αποκλείστηκαν οι Κόιτς, Δεμιρτζόγλου και Τόλιος.
Οι 19 παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή και από τους οποίους ένας θα αποκλειστεί πριν τον αγώνα για να προκύψει η 18άδα είναι οι εξής: Καρακούτσης, Ίτσιος, Παέζ, Γιαζιτζόγλου, Ματζουράκης, Τασίδης, Χατζόπουλος, Παστός, Μακρής, Μάγγος, Τόσκας, Γκαρόζης, Σερζίνιο, Φρέντερικς, Λουτσιάνο, Βέρμπης, Θάνος, Χαϊκάλης, Ουζούνης.
Η ομάδα της πόλης μας προέρχεται από πέντε αγώνες χωρίς νίκη και έχει να γευτεί τη χαρά του "τριπόντου" από τον εντός έδρας αγώνα με την Κέρκυρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Accuweather Forecast