6.5.09

Κατσαβάκης: Στόχος μας η άνοδος στη Super League.


Αισιόδοξος, ότι ο Πιερικός μπορεί να επιτύχει το στόχο της ανόδου στο "φυσικό του χώρο", τη Super League, εμφανίστηκε, κατά την επίσημη παρουσίασή του από τη διοίκηση της ΠΑΕ Πιερικός, στα ΜΜΕ της Κατερίνης, ο νέος προπονητής της ομάδας Μάκης Κατσαβάκης.
Ο Σερραίος προπονητής που θα βρίσκεται στο "τιμόνι" του Πιερικού για τα επόμενα δυο χρόνια είπε ότι στους "μελανολεύκους" πληρούνται οι προυποθέσεις για "ποδοσφαιρική "επανάσταση" εκθειάζοντας τις συνθήκες λειτουργίας της ομάδας και υπογράμμισε ότι η προσπάθεια για προβιβασμό μπορεί να επιτευχθή αρκεί να γίνουν όσο το δυνατόν λιγότερα λάθη. 
"Βρίσκομαι σε ένα ιστορικό σωματείο, και αυτό οφείλεται στον πρόεδρο κ. Ντούμο, τον αντιπρόεδρο κ. Ελευθεριάδη, τον κ. Σατσίδη και τους υπόλοιπους παράγοντες που έδειξαν ότι με ήθελαν πάρα πολύ στην ομάδα. Μέσα από 3-4 συναντήσεις που είχαμε κατάλαβα ότι έχουμε την ίδια φιλοσοφία όσον αφορά στον τρόπο με τον οποίο χτίζεται μια ομάδα" δήλωσε ο Μάκης Κατσαβάκης ο οποίος στη συνέχεια είπε ότι θα υπάρξουν αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό του Πιερικού με τον κορμό ωστόσο να διατηρείται.
"Αν δούμε τον ποδοσφαιρικό χάρτη της Ελλάδος βαθύτερα και με ρεαλιστικό μάτι, ο Πιερικός ξεχωρίζει κι αυτό ήταν κίνητρο για να συνεργαστούμε. Είναι αναγκαία η συμπαράσταση του κόσμου ο οποίος ήδη στέκεται κοντά στην ομάδα, τον χρειαζόμαστε όμως ακόμα πιο μαζικά. Δεν τρέφω ψευδαισθήσεις. Θα δουλέψουμε σκληρά καθώς μόνο με τα ονόματα δεν επιτυγχάνονται οι στόχοι. Απαιτείται προσπάθεια και σύμπνοια" είπε εξάλλου ο 56χρονος κόουτς που στη συνέχεια τόνισε ότι ελπίζει να φανεί αντάξιος των προσδοκιών της διοίκησης και του φιλάθλου κόσμου και στο τέλος της νέας σεζόν η ομάδα να κερδίσει το "εισιτήριο" της ανόδου.
Αποκάλυψε ακόμη ότι η διετής συνεργασία του με τον Πιερικό, θα είναι ευχής έργο να επεκταθεί καθώς είναι άνθρωπος που δεν του αρέσουν οι συχνές αλλαγές και θεωρεί πως η παραμονή σε ένα σύλλογο για πολύ καιρό του επικεφαλής, αν υπάρχει σωστή λειτουργία της ομάδας, μόνο επικερδής μπορεί να είναι καθώς μειώνονται τα λάθη στις μεταγραφές ενώ προωθούνται και επιτυχώς παίκτες από τα φυτώρια. Ειδικότερα στο θέμα της ενίσχυσης του ρόστερ με ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, ο Μάκης Κατσαβάκης αποκάλυψε ότι φιλοδοξία του είναι να γίνει ο Πιερικός "γωνιακό μαγαζί" στην ευρύτερη περιοχή της Μακεδονίας, της Θράκης και της Ηπείρου" αναπτύσσοντας το τμήμα scouting και να αποτελέσει η κατερινιώτικη ομάδα πόλος έλξης νεαρών παικτών χάρη στην οργάνωση και την οικονομική συνέπεια που διαθέτει.
Το ντεπούτο του στον πάγκο του Πιερικού θα πραγματοποιηθεί τη νέα σεζόν καθώς στους δυο εναπομείναντες αγώνες θα συνεχίσει το κοουτσάρισμα ο υπηρεσιακός προπονητής Γιώργος Μαυρομουστακίδης.
"Στην προσπάθεια που θα κάνουμε θα υπάρξουν δυσκολίες, ο δρόμος δε θα είναι στρωμένος με ροδοπέταλα, θα αντιμετωπίσουμε χτυπήματα, ενδεχομένως και ύπουλα. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι, χωρίς γκρίνια και ταλαιπωρίες. Εγώ από την πλευρά μου θα κάνω ό,τι κάνω σε κάθε ομάδα, θα καταθέσω την ψυχή μου και τις λιγοστές γνώσεις μου στην ομάδα για να επιτευχθεί ο στόχος" ήταν τα τελευταία λόγια του Μάκη Κατσαβάκη, ο οποίος στη συνέχεια αποθεώθηκε από αρκετούς φίλους της ομάδας με το σύνθημα "ΜΑΚΗ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ Α' ΕΘΝΙΚΗ".

6 σχόλια:

Accuweather Forecast