19.5.09

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ-ΠΙΕΡΙΚΟΣ 4-0 και...ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!

Με το χειρότερο δυνατό τρόπο έκλεισε τις υποχρεώσεις του για τη φετινή σεζόν ο Πιερικός γνωρίζοντας τη συντριβή στον Εύοσμο από τον Αγροτικό Αστέρα με 0-4, ήττα που ήταν η βαρύτερη στο πρωτάθλημα για τους "μελανολεύκους". Οι πάικτες μου Γιώργου Μαυρομουστακίδη δεν κατάφεραν σε κανένα σημείο του παιχνιδιού να γίνουν ιδιαίτερα απειλητικοί με αποτέλεσμα οι "σταχυοφόροι" να επικρατήσουν άνετα. Το παιχνίδι βέβαια δεν είχε την παραμικρή βαθμολογική σημασία μιας και αμφότεροι οι αντίπαλοι είχαν εδώ και καιρό εξασφαλίσει την παραμονή τους στην κατηγορία. Ωστόσο, το κλείσιμο της χρονιάς δεν ήταν καλό για τον Πιερικό ο οποίος δεν κατάφερε να "γευτεί" τη χαρά της νίκης σε κανένα από τα οκτώ τελευταία παιχνίδια του, γνωρίζοντας μάλιστα επτά ήττες και αποσπώντας μόλις ένα βαθμό στον εντός έδρας αγώνα με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Πάντως, υπάρχει το ελαφρυντικό για την κατερινιώτικη ομάδα ότι παρατάχθηκε με πολλές αλλαγές στη σύνθεσή της. Το "συγκρότημα" του Γιώργου Φοιρού άνοιξε το σκορ στο 19' με έναν πρώην "μελανόλευκο", τον βετεράνο Τσουκαλίδη ενώ διπλασίασε τα τέρματά της με σουτ του Γέσιτς στο 33'. Στο 45' ο Βαγγελόπουλος με κεφαλιά έκανε το 3-0 ενώ ο Γέσιτς στο 83' διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Άγροτικός Αστέρας (Γιώργος Φοιρός): Γιακουμής, Σκλιοπίδης, Παπαδόπουλος Ν., Χασιώτης (70' Κοσμίδης), Βαγγελόπουλος, Κούτσης (55' Πεχλιβάνης), Μπλαζέφσκι, Τσουκαλίδης (46' Ασπρίδης), Μπεκιάρης, Τσούκλης, Γέσιτς.

Πιερικός (Γιώργος Μαυρομουστακίδης): Ίτσιος, Βέρμπης (45' Ουζούνης), Λουτσιάνο, Κόιτς, Τόσκας (46' Μακρής), Παντελιάδης, Φρέντερικς, Μαρτίνεζ, Ματζουράκης (46' Μάγγος), Παστός, Χατζόπουλος.

Ο Γιώργος Φοιρός έδωσε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του για την εμφάνιση, ιδίως στο πρώτο ημίχρονο, χαρακτηρίζοντάς την ως την καλύτερη της χρονιάς την οποία χαρακτήρισε επιτυχημένη.
Ο Γιώργος Μαυρομουστακίδης που ολοκλήρωσε τη θητεία του ως υπηρεσιακός τεχνικός στον πάγκο του Πιερικού δήλωσε πως το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο με την ομάδα να παρουσιάζει δυο πρόσωπα, ένα κακό στο πρώτο ημίχρονο κι ένα βελτιωμένο στο δεύτερο.

  • Την Τετάρτη αναμένεται να αναχωρήσουν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές οι ποδοσφαιριστές του Πιερικού.

3 σχόλια:

Accuweather Forecast