5.5.09

Ο Κατσαβάκης στον Πιερικό!

Μόνο τυπικές λεπτομέριες απομένουν για να ανακοινωθεί και επίσημα η συμφωνία του Πιερικού με το Μάκη Κατσαβάκη. Ο έμπειρος προπονητής αποδέχτηκε τελικά την πρόταση των "μελανολεύκων" βάζοντας έτσι τέλος σε ένα "σήριαλ" που κράτησε αρκετό καιρό με την κατάληξη να είναι η ευτυχέστερη για τον Πιερικό, για τους ιθύνοντες του οποίου ο 56χρονος τεχνικός αποτελούσε "διακαή πόθο". 
Ο Μάκης Κατσαβάκης ήταν εξαρχής ο "υπ' αριθμόν ένα" στόχος της διοίκησης του Πιερικού για τη θέση του προπονητή μετά την αποχώρηση του Σούλη Παπαδόπουλου. Στο πρόσωπό του, οι διοικούντες την κατερινιώτικη ΠΑΕ εντόπισαν τον άνθρωπο που θα αναλάβει να κρατήσει το "τιμόνι" του Πιερικού την ερχόμενη σεζόν που η ομάδα έχει πρωταγωνιστικές βλέψεις. Μάλιστα, ο Μάκης Κατσαβάκης, μαζί με παράγοντες του Πιερικού, παρακολούθησε από τα "επίσημα" τρεις αγώνες της ομάδας με τελευταίο τον εκτός έδρας με την Καβάλα γεγονός που επιβεβαίωσε τα "σενάρια συνεργασίας" των δυο πλευρών. Ωστόσο παρά την δελεαστική πρόταση που δέχτηκε από τον Πιερικό, κι ενώ θεωρούταν "κλεισμένος", ο Σερραίος προπονητής φάνηκε να προτιμά την ομάδα της γενέτειράς του, τον Πανσερραϊκό. Μάλιστα, όλες οι πληροφορίες έκαναν λόγο για συμφωνία "λιονταριών"-Κατσαβάκη.
Όπως αποδείχτηκε όμως, ο Πιερικός δεν εγκατέλειψε την περίπτωση Κατσαβάκη, συνέχισε τις επαφές με τον Μακεδόνα προπονητή, (προσεγγίζοντας παράλληλα κι άλλες περιπτώσεις σε περίπτωση που το "ναυάγιο" ήταν οριστικό) και τον έπεισε να απαντήσει θετικά στην πρόταση των "μελανολεύκων". Κύριο "όπλο" της ομάδας της πόλης μας ήταν, εκτός από τις πολύ καλές αποδοχές, και η διαβεβαίωση ότι ο νέος προπονητής θα έχει το απόλυτο "κουμάντο" στην ομάδα. 
Μετά την ανακοίνωση και παρουσίαση του έμπειρου προπονητή, αναμένεται να δρομολογηθούν οι εξελίξεις για ανακατατάξεις στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες του katerinisport, ο Μάκης Κατσαβάκης έχει ήδη έτοιμη λίστα με παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν τον Πιερικό να επιτύχει το στόχο της ανόδου την ερχόμενη σεζόν, με δυο από αυτούς να προέρχονται από το κυπριακό πρωτάθλημα και πιο συγκεκριμένα από ομάδα της Λεμεσσού.

3 σχόλια:

  1. Καλή επιτυχία κύριε Μάκη !!!
    Υγεία και επιτυχίες !!!
    Και άνοδος στην Σούπερ Λίγκα.

    ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
    ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 2010/2011

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παμε μωρη ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ.......!!!
    ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ.......!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΜΑΚΗΣ ΚΑΤΣΑΒΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛ0Σ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΟΔΟ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Accuweather Forecast