15.5.09

ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΑΡΧΕΛΑΟΥ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ

Το δ.σ. του Πιερικού Αρχελάου καλεί όλους τους φίλους του μπάσκετ να παραβρεθούν στον κυριακάτικο αγώνα με το Παλαιό Φάληρο που η είσοδος θα είναι ελεύθερη. Από τις 4 μ.μ και μετά, μέχρι τις 5 μ.μ που θα αρχίσει ο αγώνας, αθλητές και αθλήτριες των ακαδημιών, όπως και οι μικροί και μεγάλοι φίλοι του μπάσκετ, θα έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν με τα μέλη της ανδρικής ομάδας, τον προπονητή και τους βοηθούς του, να πάρουν αυτόγραφα και να παραλάβουν αναμνηστικά από την αγαπημένη τους ομάδα.

Οι όμορφες που στιγμές που πέρασε ο όμορφος φίλαθλος κόσμος της Πιερίας στους κυριακάτικους αγώνες, θα είναι ακόμη πιο όμορφες αυτή τη μέρα, αφού δεν θα υπάρχει το άγχος της απόλυτης επικράτησης στο παιγνίδι. Θα απολαύσουν διάφορα χάπενινγκ και όλοι μαζί θα ανανεώσουν το ραντεβού τους για τη νέα αγωνιστική περίοδο, τον ερχόμενο Οκτώβριο που θα αρχίσει και πάλι το συναρπαστικό πρωτάθλημα της Β΄ εθνικής κατηγορίας.

Πρόκειται για μια πραγματικά γιορτή του μπάσκετ που δεν πρέπει να λείψει κανείς.

Τέλος, το δ.σ. του Πιερικού Αρχελάου ευχαριστεί για μια ακόμη φορά τον όμορφο κόσμο του μπάσκετ τόσο για το απλόχερο αγκάλιασμα που έκανε στην ομάδα, όσο και για τη θερμή συμπαράσταση που έδειξε σε όλη τη χρονιά. Χωρίς τη συμβολή του θα ήταν αδύνατη η επίτευξη των στόχων που τέθηκαν από την αρχή του πρωταθλήματος.

(δελτίο τύπου του δ.σ. του Πιερικού Αρχελάου)

3 σχόλια:

  1. ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΧΑΠΕΝΙΝΓΚΣ! ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ, ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ, ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ ΟΛΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αυτα να τα βλεπει ο ποδοσφαιρικος πιερικος, μπας και μαθουν τιποτε απο μαρκετινγκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. mpravo sta paidia tis omadas basket
    dioikisi proponitis paiktes filathloi paragontes

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Accuweather Forecast