2.9.09

ΜΠΕΟΣ: Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΘΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΚΑΔΑ!

Δεν υπολογίζει στις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν στο νέο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής τον Πιερικό ο Αχιλλέας Μπέος. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937, μιλώντας στην εκπομπή του Libero 107,4 "Γεγονότα", ούτε καν ανέφερε τους "μελανολεύκους" στους συλλόγους που θα παλέψουν για τα τρία "εισιτήρια" ανόδου στη Super League, ξεχωρίζοντας μόνο τους Ολυμπιακό Βόλου, Δόξα Δράμας, Πανσερραϊκό, Κέρκυρα και ΟΦΗ. Όταν στην κουβέντα "έπεσε" το όνομα του Πιερικού από τον δημοσιογράφο της εκπομπής ο οποίος επισήμανε την καλή προσπάθεια που γίνεται στους "μελανολεύκους" με την πρόσληψη του Μάκη Κατσαβάκη και τον ερχομό παικτών εγνωσμένης αξίας, ο πρώην παράγοντας των Πανιωνίου και Ηρακλή Θεσσαλονίκης και παρ' ολίγον των Παναχαϊκή και Νίκη Βόλου, δήλωσε ότι η ομάδα της Κατερίνης δε θα βρίσκεται καν στην πρώτη δεκάδα. "Οι μεγάλες πορείες ξεκινάνε από τον κόσμο, κάτι το οποίο δε διαθέτει ο Πιερικός", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αχιλλέας Μπέος.

38 σχόλια:

  1. adiko exei?? parte to xampari stin trEndoupoli mas oti o cafes einai pio ftinos sto gipedo! gi'auto oloi apo tin 1i agwnistiki mexri to telos sto gipedo gia na stirixoume tin omadara kai n avoulwsoume stomata!

    oso gia to (m)PEO as erthei katerini kai n ata leei auta stis kerkides....
    SE PERIMENOUME MOYNI! G.5

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. akou re ti eipe o magluteros ROYFIANOS toy ellinikou podosfairou! oust re vrwma.....!

    PIERIKARA GERA ANODO XANA KAI GAMA TA MOYNIA!!! gate -5-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. άσε μας ρε μπέο.μην τσιμπατε, τα λεει επιτηδες, για να ειναι πολεμικο το κλιμα, να γινουν επεισοδια και να τιμωρηθουμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μην παρασύρεστε από τον Ολυμπιακό Μπέου...
    Όταν μια ομάδα έχει ξεπουληθεί, έπρεπε να αγωνίζεται στη Γ' Εθνική και προσπαθεί με πλάγιους τρόπους και με άλλοθι τον τραμπουκισμό, τον όχλο του "μεγάλου" του λαού να γίνει ομάδα, δεν αξίζει να ασχολούμαστε καν μαζί του.
    Αγνοήστε τους.
    Τα ίδια έκαναν και στην κατοχή, δυστυχώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. poutanas yioi aystriakoi.....TSIRAKIA TOU (M)PEOY KAI ALLODAPOI!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. poustogria...palioflwra mpeo! ante geia....kai se vlepoume gia Gama(ta) ethniki!
    ante geia malaka! grammeno s'exoume kai esena kai ti gnwmi sou!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ante re ilithios na poume skata stous austriakous re ga5te melanoleykoi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κάθε χρονιά βρίσκουν αφορμή για να ρίχνουν λάδι στη φωτιά.
    Μην ασχολείστε με μικρές ομάδες.

    ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο κόσμος του Πιερικού δεν είναι δυνατόν να προσβληθεί από την καρικατούρα του ελληνικού ποδοσφαίρου που κάθε χρονιά ψάχνει καινούργια ομάδα για να κάνει το κέφι του.
    Μπέο πες αλεύρι...
    Ένας Πάνθηρας από τη Νέα Σμύρνη σε γυρεύει και μια γριά από τη Θεσσαλονίκη έφερε το χάσι χάσι, Παναγίτσα μου να χάσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Tis mamas sou to mouni mpeo mpine poutanas gie...Gamise to mpeo to poustraki re giannaki re giannaki(Ntoumo).

    Kai diladi i kerkura exei kosmo kai 8a prwtagvnistisei..???Xese te lage....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. xese re nai mlk!
    voliotes poustrakia....fate tin papara!
    (m)peos afou den sevesai tha mas fovasai!
    ante na doume me posous bravous tha ertheis sto gipedo re!i esu i autoi! ante geia mlk!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. μπέο σ αγαπάμε! κάθε χρόνο από κάτω μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΣΑΣ ΜΙΛΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟΝ ΑΧΙΛΛΕΑ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΤΙΔΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ, ΟΤΙ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕ ΒΑΘΥΤΕΡΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!!!! ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΠΟΛΥΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. aliti mpeo kati arxidia san kai esena gamane tis omades! gera re paidia,oloi mazi tha ton patwsoume! tha peseis toso katw pou ta skata tha einai pio yila apo oti esu!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΒΟΛΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠ' ΕΥΘΕΙΑΣ ΤΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ SUPERLEAGUE. ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΕΡΜΑΤΙΣΑΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ Γ' ΕΘΝΙΚΗ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΩΜΗ, ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ Ο ΚΑΤΣΑΒΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ!!!
    ΕΣΥ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΑΤΕΡΙΝΙΩΤΗ ΦΙΛΑΘΛΕ!!! (ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΠΕΤΡΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο ΤΣΙΤΛΑΚΙΔΗΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΩΝ!!! ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ...ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΡΧΕΣΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙΣ, ΑΓΑΠΗΤΕ ΠΙΕΡΙΚΕ ΦΙΛΑΘΛΕ!!!! ΚΙ Ο ΜΠΕΟΣ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. άντε ρε με το φλωρό-μπεο
    να ξυπνήσουμε όλοι και να ανεβάσουμε την ομαδάρα μας ρε!επειδή έχει παρτίδες με την πόλη τι να κάνουμε να του γλείφουμε τον κώλο τον πούστη?!?!?!?!
    όλοι ενομένοι και αδιάιρετοι να στηρίξουμε τον ΠΙΕΡΙΚΟ μας! g.5

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. re stin epanomi tha pame alla to match xameno tha einai sigoura! egw proswpika tha eimai elpizw na dw gnwrimes fatses....

    xere re... ;)

    mallon alloi koimountai kai vlepoun oneira... makari na vgw yeutis!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΡΑ ΠΙΕΡΙΚΟΥ-ΒΟΛΟΥ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 34 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΠΡΙΝ ΤΑ PLAYOFFS. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΑ ΕΥΧΟΜΟΥΝΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Β' ΕΘΝΙΚΗΣ, ΕΝΩ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΛΟ. ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΚΟΡΔΕΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΝΕΜΗΘΕΙ ΣΤΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ. ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΤΕ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΒΛΕΠΩ ΠΑΛΙΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΜΕ ΕΚΔΗΛΟ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΩ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ, ΝΑ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΚΑΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΞΑΝΑΡΘΟΥΝ!!!!! ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΕΤΣΙ Μ' ΕΝΑ ΘΑΥΜΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ν' ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ!!!
    ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ:
    ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΠΙΕΡΙΚΟ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΨΕΥΤΕΣ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΦΕΤΙΝΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΙ ΘΕΡΜΟΑΙΜΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ. ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΔΩΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΞΕΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΑΜΑ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΥΓΙΕΙΣ-ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ, ΝΑ ΧΑΡΟΥΜΕ Ή ΝΑ ΛΥΠΗΘΟΥΜΕ, ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ 'Η ΝΑ ΠΙΚΡΑΘΟΥΜΕ, ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΜΟΝΟΤΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗ. (ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟΥΜΠΑ, ΧΑΡΙΛΑΟΥ & ΚΑΥΤΑΤΖΟΓΛΕΙΟ ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΝΑ ΓΗΠΕΔΑ, ΟΤΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗ ΕΔΡΑ ΤΗΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΔΙΚΑΩΜΑΤΑ Κ ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ.ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ κ ΕΜΕΙΣ 4000 ΚΟΣΜΟ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΝΕ ΑΥΤΟΙ Δ ΘΑ ΜΙΛΟΥΣΕ.ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΜΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΝΙΚΗΣ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Η τελευταία τοποθέτηση είναι πολύ σωστή. Αυτό που μας απασχολεί όλους και προέχει, είναι η άνοδος. Ο Μπέος ξέρει οτι είναι καμμένο χαρτί. Είναι στη μαύρη λίστα της FIFA και σύντομα θα χτυπήσει το καμπανάκι για την ομαδούλα του.Τελειωμένος είναι. Εκτός αυτού έδειξε το κόμπλεξ του απέναντί μας γιατί αισθάνεται κατώτερος. Εμείς δεν έχουμε παρά να τον γράψουμε στα βαριά μας Πιερικά μπαλάκια και να συνεχίσουμε το ταξίδι προς τη Σουπερ Λινκ. Ποιός Μπέος και ποιός Θεοδωρίδης ρε μάγκες??? Φέτος είναι δική μας η χρονιά...Μπάμπης Πεϊδης Αθλητικογράφος, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΟΣ, ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΟΣ, ΠΛΗΓΩΜΕΝΟΣ, ΚΑΚΟΚΕΦΟΣ, ΖΟΡΙΣΜΕΝΟΣ, ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ, ΒΑΡΙΕΣΤΗΜΕΝΟΣ, ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ, ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ, ΕΥΕΡΕΘΙΣΤΟΣ, ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΣ, ΑΝΑΣΦΑΛΗΣ, ΤΣΙΓΚΟΥΝΗΣ, ΥΠΕΡΟΠΤΗΣ, ΞΕΡΟΛΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΗΣ ΜΠΑΛΛΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΩΝ Σ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ!!!! ΤΟΤΕ ΘΑ ΞΑΝΑΓΕΜΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΡΑΙΝΑ ΑΚΟΜΗ, ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΠΙΕΡΙΚΟΥ, ΣΗΜΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΝ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ. ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ. ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ, ΜΕ ΝΟΜΙΜΟ ΒΕΒΑΙΑ ΤΡΟΠΟ. ΜΕΤΑΛΑΜΠΑΔΕΥΣΤΕ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ. ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ. ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ. ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΠΑΛΙΑ, ΠΟΥ ΤΗΝ ΗΞΕΡΑΝ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ, ΤΟΝ ΑΧΙΛΛΕΑ ΜΠΕΟ, ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΣ ΑΝΟΙΞΕ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ. ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΠΡΙΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ, ΠΟΥ ΜΑΤΩΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ Σ' ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΑΤΑΙΟ ΚΟΣΜΟ!!! ΕΙΝΑΙ ΑΤΥΧΟΙ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΘΡΙΑΜΒΕΥΕΙ. ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΠΑΡΗΓΟΡΕΙ ΟΜΩΣ, ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙ Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΣΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΤΟΝ ΝΟΜΟ - ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑΡΑ
    ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΚΤΕΣ ΤΟΥ ΑΕΤΟΙ - ΤΗ ΛΕΝ' ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ!!!
    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ!!!
    ΝΑ ΑΠΑΓΓΕΛΕΤΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ
    ΜΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ!!!
    ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΘΗΤΗ ΠΟΥ ΑΠΑΓΓΕΛΕΙ ΤΟΝ ΥΜΝΟ, ΝΑ ΧΟΡΗΓΗΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΩΤΟΑΣΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ ΤΙΣ ΒΩΜΟΛΟΧΙΕΣ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΤΗΣ ΚΕΡΚΙΔΑΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΚΕΡΚΙΔΑ ΣΤΟ Α' ΔΑΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΑΡΤΥ ΓΕΝΕΘΛΕΙΩΝ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.
    ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΑΡΤΥ. ΔΥΟ ΣΕ ΕΝΑ ΔΗΛΑΔΗ!!! ΘΑ ΦΑΛΗΡΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΑΧΙΛΛΕΑ, ΑΧΙΛΛΕΑ, ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΚΗ ΠΑΡΕΑ,
    ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΘΑΥΜΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΟΥ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ.
    ΚΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ ΕΚΕΙΝΗ Η ΩΡΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ, ΤΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ.
    ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΟΜΑΔΑ ΖΗΛΕΥΤΗ ΚΑΙ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΚΙ Ο ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΣ Ο ΒΟΛΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ.
    ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ;
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ ΜΑΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Γειά σου Μπάμπη Πείδη.
    Στήριξε τον Πιερικό όσο μπορείς.
    Τα παλιά μέλη της ΘΥΡΑΣ 5 απουσιάζουν από τη νέα προσπάθεια στην οποία απόντες είναι και οι παλαίμαχοι.
    Όσο για τον Μπέο...
    Το δήλωσε ο ίδιος ότι ντρέπεται που γεννη΄θηκε στο βόλο. Έχει κόμπλεξ κατωτερότητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. MIn akoute ton poutanagio mafiozo!as er8ei stin katerini na dei agwna..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Η γνώμη είναι σαν την κωλοτρυπίδα. Όλοι έχουν από μία...
    (Από τα λίγα καλά αμερικάνικα...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. οτιδήποτε θέλετε να περάσω στο κομμάτι των ειδήσεων, είμαι πάντα στη διάθεσή σας. Γεννήθηκα μελανόλευκος και έτσι θα μείνω για μιά ζωή. Τα νέα παιδιά μη τσιμπάτε στς προκλήσεις και τις βλακείες κανενός. Δημιουργήστε ένα ωραίο προφίλ απέναντι σε όλους, για να κερδίσετε το σεβασμό όλων. Έτσι θα έχετε πάντα την υποστήριξη που στο μέλλον θα χρειαστείτε ότι και να σημαίνει αυτό. Και μη ξεχνάτε...πρέπει να είμαστε ενωμένοι και αποφασισμένοι. Να καταλάβουν οτι είμαστε εδώ και δε χαμπαριάζουμε κανέναν γιατί είμαστε μια σφιχτή γροθιά, που όποιον χτυπήσει θα τον κάνει να καταλάβει το λάθος του να βρεθεί απέναντί μας. Όποιος κι αν είναι αυτός και απο όποιον χώρο κι αν προέρχεται.- Μπάμπης Πεϊδης
    peidisbabis@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ρε Μπάμπη όταν έχεις νέα μπορείς να τα γράφεις και στο φόρουμ του ΣΟΠ, γιατί εδώ είναι λίγο δύσκολο να παρακολουθούμε λόγω της διαμόρφωσης του μπλογκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. παιδιά έχω κάνει αίτηση για τον ΣΟΠ και εκρεμεί εδω και καιρό. Περιμένω τι να κάνω. ας ελπίσουμε οτι κάποια στιγμή θα πάρω την έγκριση για να μπορώ να σας δίνω πληροφορίες για την ομάδα...
    Μπάμπης Πεϊδης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Accuweather Forecast