20.9.09

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ: ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΟ (3-0) ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΒΑΤΑΝΙΑΚΟ. ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ (2-1), ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΣΒΟΡΩΝΟ (1-3)

Βατανιακός-Εθνικός Κατερίνης 0-3

Με το "δεξί" ξεκίνησε τη φετινή σεζόν ο Εθνικός Κατερίνης που επικράτησε με 3-0 επί του Βατανιακού, στο γήπεδο του Βατάν, στο τοπικό ντέρμπι της 1ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου του Περιφερειακού Πρωταθλήματος. Οι παίκτες του Γιάννη Κωνσταντινίδη ήταν καλύτεροι από τον Βατανιακό στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνίδιου και προηγήθηκαν με σουτ του Τάσσιου στο 32' ύστερα από κόντρα που προήλθε από κεφαλιά του Τσιμόπουλοτ μετά από κόρνερ του Σταλίκα ενώ οι Σαμανίδης (από πάσα του Σταλίκα) και Ζάρκος (από σέντρα του Δούμτση) στο 87' και το 90' αντίστοιχα έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη των "σιδηροδρομικών". Ο Βατανιακός από το 84' αγωνιζόταν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Κολαξίδη. Ο γηπεδούχος Βατανιακός φάνηκε περισσότερο στο πρώτο μισό της επανάληψης, δεν κατάφερε όμως να παραβιάσει την εστία του Σακελλαρίδη.

Τον αγώνα διετήτευσε ο Αγγελάκης (ΕΠΣ Μακεδονίας) που τιμώρησε με κίτρινη κάρτα τους Καλαμπαλίκη, Ζιούρκα από το Βατανιακό και τους Τζιάμα, Σταλίκα, Καλαϊτζίδη και Σαμανίδη από τον Εθνικό Κατερίνης.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Βατανιακός (Τάσος Ιωαννίδης): Χατζηεπίδης, Λαζαρίδης Ι., Αγγελάκης, Γιαπιτζής, Κολαξίδης, Βασιουρής (44' Κωνσταντινίδης), Ζούρκος, Μπατσαράς (57' Λαζαρίδης Χ.), Μυστρίδης, Καλαμπαλίκης, Ευσταθιάδης (69' Ανδρονικίδης).
Εθνικός Κατερίνης (Γιάννης Κωνσταντινίδης): Σακελλαρίδης, Τάσσιος, Δερμίσης, Τσιμόπουλος, Τζιάμας, Σαββίδης Ν., Σταλίκας, Σαββίδης Ι. (80' Δούμτσης), Δημόπουλος (76' Μπεκιάρης), Καλαϊτζίδης, Σαμανίδης (88' Ζάρκος).

ΑΕ Ποντίων Κατερίνης-Νίκη Αγκαθιάς 1-0

Ένα γκολ του Βεϊδαμενίδη ήταν αρκετό για την ΑΕ Ποντίων να πετύχει την παρθενική της νίκη στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα. Οι παίκτες του Σάκη Κωτσιόπουλου επικράτησαν με 1-0 της Νίκης Αγκαθιάς με το γκολ να επιτυγχάνεται στο 43'. Η ΑΕ Ποντίων ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο και θα μπορούσε να ανεβάσει το δείκτη του σκορ σε υψηλότερο επίπεδο. Στο β' ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοσή τους, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να φτάσουν στην ισοφάριση.
Τον αγώνα διετήτευσε ο Τσέτσιλας (ΣΔ Γρεβενών) που θα μπορούσε να υποδείξει πέναλτι στο 75' σε ανατροπή του Βεϊδαμενίδη από τον Βαλδήρ.

ΑΕ Ποντίων (Σάκης Κωτσιόπουλος): Σαρρής, Κεστελίδης, Οικονόμου, Μπαλαμπάνης, Παπαγιαννόπουλος, Βαρμάζης, Μπαγλαρίδης, Μαυρίδης, Καλουσίδης, Κουμουρτζής (87' Κουρτόγλου), Βεϊδαμενίδης (82' Αρβανίτης (90' Πεΐδης)).
Νίκη Αγκαθιάς: Κίτσας, Δάρλας (78' Κουβατζίδης), Μελιόπουλος, Πολυζόπουλος Κ., (72' Μπάκανος), Βαλδήρ, Πολυζόπουλος Π. (46' Τσούπρος), Λαμπριανίδης, Διτσόλας, Κωταΐδης, Καφές, Νάμτσος.

ΧΤΕΣ: Μακεδονικός Φούφας-ΓΑΣ Σβορώνου 3-1

"Λύγισε" στον Φούφα ο Σβορώνος, ο οποίος χτες ηττήθηκε με 1-3 από τον τοπικό Μακεδονικό αλλά και τον διαιτητή Παναγιωτίδη. Οι παίκτες του Στέφανου Ταβουκτσή κατάφεραν στο 65' με τον Μιχαλήτσιο (ασσίστ του Βαρβαρέζου) να ισοφαρίσουν το γκολ-οφσάιντ του Ξυνάδα με το οποίο προηγούνταν οι γηπεδούχοι από το 21' ωστόσο στο 84' ο ίδιος παίκτης έκανε το 2-1 για τον Μακεδονικό και πάλι με γκολ-οφσάιντ! Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο Καραγεωργίου στο 88' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο διαιτητής Παναγιωτίδης (ΕΠΣ Φλώρινας) απέβαλε τον τεχνικό του ΓΑΣ Σβορώνου Στέφανο Ταβουκτσή στο 70' για διαμαρτυρίες
Οι συνθέσεις των ομάδων:
Μακεδονικός Φούφα: Σακαρίδης, Σερέτης (81' Κουρκουτμάνος), Τσουκαλίδης, Ιωαννίδης, Χάιτας (65' Στεφανίδης), Φαχαντίδης, Σιδηρόπουλος, Μούκας, Ίτσκος, Καραγεωργίου, Ξυνάδας (90'+ Ιγνατιάδης).
ΓΑΣ Σβορώνου (Στέφανος Ταβουκτσής): Σιημητράς, Βαρβαρέζος, Νταντάμης, Μπατάλας, Κατσίμπουρας, Κεσίδης, Πέτρου, Τσουκαλάς (46' Καρυπίδης), Μιχαλήτσιος, Τσέργας, Γκουνταμάνης (81' Σταυρογιάννης).

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής:

Εθνικός Βατερού-Νάουσα 2-1

Απόλλων Αμμοχωρίου-Γρεβενά Αεράτα 1-1

Αλεξάνδρεια-ΑΟ Κάστωρ 1-0

Έν. Αποστόλου Παύλου-ΠΑΣ Φώρινα 1-1

ΑΕ Ποντίων Βατόλακκου-ΑΕ Σιάτιστα 1-0


Η επόμενη αγωνιστική (2η):

Μακεδονικός Φ.-Εθνικός Βατερού

Νάουσα-Απόλλων Αμμοχωρίου

Σβορώνος-ΑΕ Ποντίων Κατερίνης

ΑΕΡΑΤΑ-Αλεξάνδρεια

Νίκη Αγκαθιάς-ΕΑΠ

Κάστωρ-Βατανιακός

Φλώρινα-Σιάτιστα

Εθνικός Κατ.-ΑΕ Ποντίων Βατόλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Accuweather Forecast