11.9.09

ΚΑΤΣΑΒΑΚΗΣ: "ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ Η ΝΙΚΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΤΣ".

Η διεκδίκηση μίας θέσης που οδηγεί στη Σούπερ Λίγκα είναι ο στόχος του Πιερικού, όπως αυτός προσδιορίστηκε από τον προπονητή Μάκη Κατσαβάκη. Ο Σερραίος τεχνικός υπογράμμισε ότι η ομάδα της Κατερίνης θα παίζει σε κάθε ματς με στόχο τη νίκη, ενώ χαρακτήρισε το φετινό Πρωτάθλημα ως το πιο δύσκολο όλων των εποχών.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Novasport FM, o Κατσαβάκης επισήμανε: "Δειλά-δειλά θέλουμε να φτιάξουμε ομάδα. Όπως είναι διαμορφωμένο φέτος το υλικό του Πιερικού μπορούμε αρχικά να μπούμε στις 9-10 πρώτες ομάδες και στη συνέχεια να διεκδικήσουμε την άνοδο στην Superleague. Δεν υπάρχουν φαβορί όπως πέρυσι ο Ατρόμητος. Το φετινό πρωτάθλημα θα είναι το δυσκολότερο όλων των εποχών. Θα κυνηγήσουν πολλές ομάδες την άνοδο".

Για τον αγωνιστικό προσανατολισμό του Πιερικού είπε: "Βλέποντας την ομάδα πέρυσι δεν είχε τα "τρεξίματα" που θέλαμε. Ξεκινήσαμε νωρίς την προετοιμασία για να έχουμε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση και να εφαρμόσουμε ένα είδος πρέσινγκ με τρέξιμο-πίεση και όσο το δυνατόν πιο καθαρό μυαλό. Στόχος μας είναι πάντα να παίζουμε για τους τρεις βαθμούς της νίκης και αυτό θα γίνει".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Accuweather Forecast