14.9.09

ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ, 18.00, Α' ΔΑΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.

Πρεμιέρα με το "δεξί" φιλοδοξεί να κάνει ο Πιερικός που σήμερα το απόγευμα φιλοξενεί τον φιλόδοξο Παναιτωλικό στο Α' ΔΑΚ Κατερίνης, στον αγώνα με τον οποίο κλείνει η πρώτη αγωνιστική της Β' Εθνικής Κατηγορίας. Η ομάδα του Μάκη Κατσαβάκης επιζητά το "τρίποντο" προκειμένου να αρχίσει με τον καλύτερο τρόπο τον φετινό "μαραθώνιο". Το σημερινό παιχνίδι κάθε άλλο παρά εύκολο είναι μιας και ο Παναιτωλικός είναι μια πολύ αξιόλογη ομάδα η οποία θα παραταχθεί στο γήπεδο με πρωταρχικό στόχο το "0" στην άμυνα. Ο αγωνιστικός χώρος θα είναι "βαρύς" από τις βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών πράγμα που δυσκολεύει τις ομάδες που θέλουν να παίρνουν πρωτοβουλίες. Οι παίκτες του Μάκη Κατσαβάκη καλούνται να αποτινάξουν το άγχος της πρεμιέρας και να φτάσουν στην νίκη έτσι ώστε να εκμεταλλευτούν με τον καλύτερο τρόπο τις "γκέλες" των υπολοίπων στα χτεσινά παιχνίδια και να μπουν από την πρώτη κιόλας αγωνιστική στη "θέση του οδηγού". Σημαντική θα είναι και η βοήθεια του κόσμου ο οποίος αναμένεται να προσέλθει μαζικά στην πρεμιέρα των "μελανολεύκων".

Η αποστολή:
Ο Μάκης Κατσαβάκης επέλεξε 20 παίκτες στην αποστολή της ομάδας, εκ των οποίων δυο θα αποκλειστούν λίγο πριν την έναρξη του αγώνα προκειμένου να προκύψει η δεκαοκτάδα. Οι παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή είναι: Κοτταράς, Καρακούτσης, Παντελιάδης, Γιαζιτζόγλου, Παέζ, Χατζηζήσης, Καλλιμάνης, Εξουζίδης, Παστός, Τασίδης, Μανουσαρίδης, Μαρτίνεζ, Μακρής, Τόσκας, Πέντα, Θάνος, Ντεμπελέ, Τσιτλακίδης, Γκουγκουλιάς, Ολγκίν. Υπενθυμίζεται ότι αποκλείστηκαν ήδη οι Μίγκος, Νίκου, Κωτσιόπουλος, Τσιντώτας, Κόιτς που έπαιξαν με τους νέους, ο τιμωρημένος Λαναρής, οι ανέτοιμοι Αγγελόπουλος, Σουλίδης και Φρέντερικς και ο τρίτος τερματοφύλακας Κουδουνάς.

Διαιτητής της αναμέτρησης κληρώθηκε ο Γ. Κύζας από την Ε.Π.Σ. Δράμας. Βοηθοί του θα είναι οι κ. Δηλγεράκης και Παρασκευούδης, επίσης από την Ε.Π.Σ. Δράμας ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Ι. Παπαδόπουλος από την Ε.Π.Σ. Μακεδονίας. Τέλος, παρατηρητής του αγώνα θα είναι ο κ. Κανούλης από την Ε.Π.Σ. Θεσσαλίας.

4 σχόλια:

Accuweather Forecast