14.9.09

ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ.

ΑΕ Ποντίων-Εθνικός Αγιονερίου Κιλκίς 0-2

Την ήττα γνώρισε η ΑΕ Ποντίων στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας πριν από την έναρξη του περιφερειακού πρωταθλήματος. Οι "πόντιοι" έχασαν αρκετές ευκαιρίες με αποκορύφωμα το χαμένο πέναλτι του Κουμορτζή στο 74'. Το πέναλτι είχε κερδίσει ο Παπαδόπουλος σε ανατροπή από τον Μουρατίδη. Οι φιλοξενούμενοι σκόραραν στο 16' με τους Ουζουνίδη και Ζεμπελκέρη.

Τον αγώνα διατήτευσε ο κ. Τσαρτσαμπαλίδης με βοηθούς τους Σταυρίδη και Ατματζίδη. Ο ρέφερι στο 62' απέβαλε τον Αληχανίδη για εξύβριση.

Οι συνθέσεις:
ΑΕ Ποντίων: Σαρρής, Μαυρίδης, Παπαγιαννόπουλος, Καλουσίδης, Κουμορτζής, Βαρμάζης, Οικονόμου, Κεστελίδης, Βεϊδαμενίδης, Μπαγλαρίδης. Στην επανάληψη έπαιξαν και οι Καρυπίδης Ι., Παπαδόπουλος, Καρυπίδης Μ.
Εθνικός Αγιονερίου: Μουρατίδης, Πάτκος, Ιγνατίδης, Αληχανίδης, Λυπίτκας, Μαυρογενίδης, Δανόπουλος, Ουζουνίδης, Γκέλινος, Λευκαρίτης, Γιλτίδης. Στο β' ημίχρονο έπαιξαν και οι: Μακρής, Μέλλιος, Ζεμπεκέρης, Τσιρογιάννης, Τερζόπουλος.

ΓΑΣ Σβορώνου-Αλεξάνδρεια 2-2

Ισόπαλος 2-2 με την Αλεξάνδρεια αναδείχτηκε ο ΓΑΣ Σβορώνου στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας εν όψει του πρωταθλήματος. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 30' με πλασέ του Γασπαράτου. Ο ίδιος πάικτης στο 16' είχε στείλει τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Σιημητρά. Στο 64' ο Σβορώνος "απάντησε" στο δοκάρι με κεφαλιά του Μπατάλα ενώ στο 70' ο Μιχαλίτσιος ύστερα από μπαλιά του Τσέργα έκανε το 1-1. Στο 74' ο Γασπαράτος εκτέλεσε εύστοχα πέναλτι και έκανε το 1-2. Στο πέναλτι υπέπεσε ο Νταντάμης που ανέτρεψε το Νικολόπουλο. Το τελικό 2-2 έγινε με αυτογκόλ του Τσέου
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Καραϊσαρίδης με βοηθούς τους Κούγιουντζιτς και Καλφούντζου.

Οι συνθέσεις:
ΓΑΣ Σβορώνου: Σιημητράς, Βαρβαρέζος, Νταντάμης, Κατσίμπουρας, Μπατάλας, Αετός, Κεσίδης, Πέτρου, Τσέργας, Μιχαλίτσιος, Πασχαίδης. Στο β' ημίχρονο έπαιξαν και οι: Τσουκαλάς, Νατσιάβας Π. Καρυπίδης, Τσιαουσίδης, Σταυρογιάννης, Τσέμπελος, Νατσιάβας Ε., Λιάτσος, Τάσσου.
Αλεξάνδρεια: Καρασαββίδης, Πέικος, Πατρίκας, Τσέος, Δημητριάδης, Συμπεθέρης, Νικολόπουλος, Γασπαράτος, Καρράς, Παπαδόπουλος Α., Τενέδιος. Στο β' ημίχρονο έπαιξε και ο Παπαδόπουλος Κ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Accuweather Forecast