14.9.09

ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ.


Σίνισα Γκόγκιτς (τεχνικός Παναιτωλικού): Συγχαρητήρια στον Πιερικό αλλά και στους παίκτες μου για την μεγάλη προσπάθεια. Θα είμαστε μια δυσκολοκατάβλητη ομάδα για οποιονδήποτε αντίπαλο, είτε παίζουμε εντός, είτε εκτός έδρας. Το παιχνίδι κρίθηκε στην ευκαιρία του Ζουρούδη, θα μπορούσε να γυρίσει στον επερχόμενο Λόπεζ. Είμαστε μια καινούρια ομάδα και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με το Βόλο για το οποίο δυστυχώς θα έχουμε ουσιαστικά μια μέρα για να δουλέψουμε! Ο Πιερικός είναι έμπειρη ομάδα στην κατηγορία, παίζει για τρίτη χρονιά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο του Παναιτωλικού για τη στήριξή του.

Μάκης Κατσαβάκης (τεχνικός Πιερικού): Ήταν πραγματικά ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι, ειδικά για πρεμιέρα, σε ένα γήπεδο που γινόταν όλο και πιο δύσκολο όσο περνούσε η ώρα. Η φάση του Ζουρούδη ήταν πράγματι καθοριστική γιατί έγινε σε ένα σημείο που και οι δυο ομάδες "ταλαντεύονταν" ποια θα πάρει το αποτέλεσμα. Πρώτο μας μέλημα ήταν να μην αφήσουμε τον Παναιτωλικό να κάνει παιχνίδι. Στο ημίχρονο είπα στους παίκτες μου ότι και 0-0 να έληγε ο αγώνας θα τους μοίραζα συγχαρητήρια για την απόδοσή τους. Πετύχαμε μια μεγάλη νίκη κόντρα σε μια ομάδα που θα διεκδικήσει την άνοδο. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την τιτάνια προσπάθεια και την παρθενική νίκη. Ευχαριστούμε τον κόσμο για τη στήριξή του και τον θέλουμε στο πλευρό μας μέχρι το τέλος της σεζόν. Το φετινό πρωτάθλημα θα είναι πάρα πολύ δυνατό και αξιόλογο. Αυτή η κατηγορία αξίζει να προσεχθεί περισσότερο από τους υπευθύνους.

Θανάσης Παλαιολόγος (ποδοσφαιριστής Παναιτωλικού): Προσπαθήσαμε στο σημερινό παιχνίδι αλλά φεύγουμε με άδεια χέρια. Νομίζω ότι το ματς κρίθηκε στην ευκαιρία του Λόπεζ. Σε τέτοια παιχνίδια όποιος σκοράρει πρώτος συνήθως κερδίζει κιόλας. Πρέπει να ανασυνταχθούμε για τον επόμενο αγώνα μας με το Βόλο. Συγχαρητήρια στον Πιερικό κι ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο μας.

Γιώργος Χατζηζήσης (ποδσοφαιριστής Πιερκού): Ήταν ένα δυνατό ματς, με πολλές μονομαχίες στο χώρο του κέντρου. Μελετήσαμε καλά τον αντίπαλο καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο. Στο β' ημίχρονο όμως κερδίσαμε περισσότερες μονομαχίες στο κέντρο, πετύχαμε τα γκολ και φτάσαμε στη νίκη. Συγχαρητήρια στον Παναιτωλικό αλλά και στους συμπαίκτες μου. Εύχομαι όλα τα παιχνίδια να είναι εφάμιλλα με το σημερινό από πλευράς θεάματος. Η Β' κατηγορία αξίζει να προσεχθεί πιο πολύ.

1 σχόλιο:

Accuweather Forecast