9.9.09

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ: ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΝΑΡΚΤΗΡΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ.

Στόχος και η διαμόρφωση κατάλληλης αθλητικής νοοτροπίας

Όχι μόνο παλιοί, αλλά και πολλοί νέοι υποψήφιοι καλαθοσφαιριστές και καλαθοσφαιρίστριες συμμετείχαν στην εναρκτήρια εκδήλωση της ακαδημίας μπάσκετ του Πιερικού Αρχελάου που έγινε το απόγευμα της Δευτέρας στο κλειστό γυμναστήριο της Κατερίνης.

Η ακαδημία που σκοπό δεν έχει μόνο την εκμάθηση, απλά, μπάσκετ, αλλά κύρια να συμβάλει στη διαμόρφωση κατάλληλης αθλητικής νοοτροπίας και γενικότερης παιδείας, λειτουργεί στην Κατερίνη με επιτυχία, εδώ και πολλά χρόνια.

Τους εκατοντάδες μαθητές και μαθήτριες που παραβρέθηκαν στη συγκέντρωση με τους γονείς τους, καλωσόρισε ο πρόεδρος του ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος κ. Απόστολος Πόδας, ο οποίος αναφέρθηκε στη λειτουργία της ακαδημίας, όπου ο σύλλογος δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα.

Χαιρετισμό απηύθυνε και ο γενικός γραμματέας του συλλόγου κ. Μάκης Γιαλένιος που έχει και την ευθύνη της λειτουργίας του τμήματος αυτού.

Τέλος, η προπονήτρια κ. Ράνια Μυρωτή, κάλεσε όλα τα παιδιά και χωρίστηκαν κατά τμήματα, έτσι ώστε αυτές τις μέρες να αρχίσει και το εντατικό πρόγραμμα.


(Από την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας http://www.pierikosbc.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Accuweather Forecast