25.9.09

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΑΡΧΕΛΑΟΣ: ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΜΕ ΜΕΝΤ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ.

ΜΕΝΤ – Πιερικός Αρχέλαος για το κύπελλο ανδρών

Επίδοξος Τεχνική ΕΠΕ και ΥΔΡΩ, νέοι χορηγοί

Το Σάββατο η πρώτη επίσημη εμφάνιση του Πιερικού Αρχελάου για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Στις 5 μ.μ. αντιμετωπίζει στη Θεσσαλονίκη στις 5 μ.μ. για το κύπελλο Ελλάδος τη ΜΕΝΤ και ο αγώνας αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αφού ο κατερινιώτικη ομάδα είναι πλήρως ανανεωμένη και οι απαιτήσεις των φιλάθλων είναι και αυτές φέτος αυξημένες.

Τον αγώνα ορίσθηκαν να διαιτητεύσουν οι κ.κ. Τσούντσουρας και Φακίτσας.

● Με 60-59 νίκησε στο φιλικό παιγνίδι, στο Λιτόχωρο, ο Πιερικός Αρχέλαος τον Αίολο Τρικάλων, έναν αγώνα που τον παρακολούθησαν και αρκετοί φίλαθλοι.

Δύο νέοι χορηγοί πλαισιώνουν τη φετινή αγωνιστική περίοδο τις δραστηριότητες του Πιερικού Αρχελάου. Πρόκειται για την ΕΠΊΔΟΞΟ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΕ του συμπολίτη μας κ. Σίμου Συμεωνίδη και για το Συνεταιρισμό Θερμοϋδραυλικών Πιερίας - ΥΔΡΩ, όπου με πρωτοβουλία του δραστήριου διευθυντή της κ. Γιάννη Κλιγκόπουλου άρχισε η συνεργασία με το σύλλογο.

● Το Σάββατο στις 4 μ.μ στο κλειστό γυμναστήριο της Κατερίνης για το κύπελλο ανδρών της ΕΚΑΣΚΕΜ, η θυγατρική ομάδα Κατερίνη 2008 ΒΙΟΡΟΛ αντιμετωπίζει την Αναγέννηση Λιτοχώρου, ενώ την Κυριακή στις 6 μ.μ,. στο Λιτόχωρο, θα αντιμετωπίσει το Μ. Αλέξανδρο Λεπτοκαρυάς.

● Επίσης, το Σάββατο αρχίζει και το πρωτάθλημα παμπαίδων της ΕΚΑΣΚΕΜ, όπου στις 12 το μεσημέρι ο Πιερικός Αρχέλαος φιλοξενεί το ΓΑΣ Κορινός, ενώ στις 3 μ.μ. η Αναγέννηση Λιτοχώρου αγωνίζεται με την Κατερίνη 2008.

Την Κυριακή αρχίζει και το παιδικό πρωτάθλημα για το οποίο στις 12 το μεσημέρι ο Πιερικός Αρχέλαος αντιμετωπίζει την Αναγέννηση Λιτοχώρου και στις 11 π.μ. ο Αιγινιακός την Κατερίνη 2008.

● Ο Σύνδεσμος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Θεσσαλονίκης ξεκινάει την αθλητική περίοδο με μια μεγάλη εκδήλωση. Όπως έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια διεθνώς, το τέταρτο Σάββατο του Σεπτεμβρίου γιορτάζεται η MAXIDAY. Όπως μας πληροφορεί η Παγκόσμια Ομοσπονδία Maxibasketball (FIMBA), η Maxiday είναι η Παγκόσμια Μέρα για την προβολή και τη διάδοση της αθλητικής κατηγορίας «maxi». Η κατηγορία «maxi» ξεκινά από την ηλικία των 35 ετών για τους άντρες και των 30 ετών για τις γυναίκες. Το πρόθεμα «maxi» είναι παγκόσμια αναγνωρισμένο (maxibasket, maxisports, maxigames κτλ). Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Maxibasketball (FIMBA) συντονίζει τον εορτασμό της Maxiday προωθώντας τη διοργάνωση αγώνων maxibasketball σε όλα τα γήπεδα του κόσμου.

Έτσι λοιπόν, ο Σύνδεσμος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Θεσσαλονίκης συνεχίζοντας τη συμμετοχή του σε εκδηλώσεις της FIMBA οργανώνει όλη τη μέρα του Σαββάτου 26 Σεπτεμβρίου, αγωνιστικές δραστηριότητες. Περίπου 100 βετεράνοι καλαθοσφαιριστές, μέλη κα μη μέλη του Συνδέσμου θα αγωνιστούν αυτή τη μέρα συμμετέχοντας στον εορτασμό της Maxiday.

Θα διεξαχθούν τέσσερις αγώνες στο κλειστό γυμναστήριο της Μίκρας 2 και το πρόγραμμα της ημέρας έχει ως εξής:

12.00 Βετεράνοι Θεσσαλονίκης – Βετεράνοι Νικήτης Χαλκιδικής

17.00 Αγώνας γυναικών βετεράνων Θεσσαλονίκης

18.30 Αγώνας ανδρών μεταξύ μελών του Συνδέσμου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Θεσσαλονίκης

20.00 Αγώνας ανδρών μεταξύ μελών του Συνδέσμου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Θεσσαλονίκης

● Τέλος, ιδιαίτερες προσπάθειες καταβάλει η τεχνική εταιρία «ΕΝΙΠΠΕΑΣ» για την αποπεράτωση του νέου κλειστού γυμναστηρίου στο Σιδηροδρομικό Σταθμό. Άλλωστε η ευαισθησία του εκπροσώπου της Θόδωρου Γαλανού για το μπάσκετ είναι γνωστή και δεδομένη, όπως και του Δημάρχου Κατερίνης Σάββα Χιονίδη που πήρε στα «ζεστά» την υπόθεση, ώστε μέχρι το τέλος της χρονιάς να είναι έτοιμο. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αναμφισβήτητα, υπάρχει και από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Θανάση Λιακόπουλο που είναι και μέλος του δ.σ. του ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος που μαζί με τον πρόεδρο του ΑΟΔΗΚ κ. Γιώργο Γκοτζαμανίδη, δηλώνουν ικανοποιημένοι από την πορεία των εργασιών.


(Δελτίο τύπου από το γραφείο τύπου του ΣΦΚ Πιερικός-Αρχέλαος)

1 σχόλιο:

Accuweather Forecast