20.9.09

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ-ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1-1 (Νικολόπουλος 24'-Ντεμπελέ 9')

Δεν κατάφερε να ζευγαρώσει τις νίκες του Πιερικός ο οποίος, μετά τη νίκη της πρεμιέρας, αναδείχτηκε ισόπαλος με την Ηλιούπολη, με 1-1, εκτός έδρας. Οι παίκτες του Μάκη Κατσαβάκη αν και προηγήθηκαν στο 9' με κοντινή κεφαλιά του Ντεμπελέ, ύστερα από κεφαλιά-πάσα του Θάνου, ισοφαρίστηκαν σχετικά γρήγορα, στο 24' με πέναλτι που υπέδειξε ο διαιτητής της αναμέτρησης Μπαλωμένος για ανατροπή του Παπαδημητρίου. Την απόφαση αυτή αμφισβήτησαν οι "μελανόλευκοι" (αναφέρθηκε στη φάση και ο Μάκης Κατσαβάκης, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου) ωστόσο ο Νικολόπουλος που ανέλαβε την εκτέλεση δεν είχε κανενός είδους...τύψεις και νίκησε τον Κοτταρά από τα 11 βήματα φέρνοντας το ματς στα ίσια. Ο...σπεσιαλίστας στις αποκρούσεις πέναλτι Κοτταράς λίγο έλειψε να πιστοποιήσει για άλλη μια φορά την ιδιότητά του, ωστόσο στάθηκε άτυχος μιας και πρώτα απέκρουσε τη μπάλα και κατόπιν αυτή κατέληξε στα δίχτυα. Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να έχουν ισοφαρίσει νωρίτερα, όταν το δυνατό σουτ του Νατσέφσκι προσέκρουσε στο αριστερό δοκάρι του Πιερικού ενώ ο Πιερικός "απάντησε" στα δοκάρια με τον Μαρτίνεζ να στέλνει τη μπάλα στο δεξί δοκάρι του Θέμελη, στο 37'. Στην επανάληψη, ο Πιερικός δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό πλεονέκτημα που του έδωσε η αποβολή του Σαρμιέντο και η Ηλιούπολη με αμυντική τακτική και "σύμμαχο" ορισμένα "φαλτσοσφυρίγματα" του Μπαλωμένου κράτησε το ένα γκολ παθητικό. Στο τέλος μάλιστα, κι ενώ είχε προηγηθεί μεγάλη ευκαιρία του Γκουγκουλιά στο 88', ο Κρητικός θα μπορούσε να προκαλέσει "έμφραγμα" στον Πιερικό αν ευστοχούσε προ κενής εστίας.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Μπαλωμένος από την ΕΠΣ Αργολίδας με βοηθούς τους Χειβιδόπουλο από την ΕΠΣ Αργολίδας και Ζαρακοβίτη από την ΕΠΣ Μεσσηνίας. Ο ρέφερι της συνάντησηςε, εκτός από τον Σαρμιέντο που απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 66', τιμώρησε με κίτρινη κάρτα τους Κρητικό, Παραρά από την Ηλιούπολη καθώς και τους Γιαζιτζόγλου, Ντεμπελέ και Τσιτλακίδη από τον Πιερικό.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Ηλιούπολη (Νίκος Παντέλης): Θέμελης, Ρουσσάκης, Νικολόπουλος, Παπαδημητρίου, Στεφανίδης, Κρητικός, Παραράς, Ψαρρής (10' λ.τ. Δημήτρης), Τσιώλης, Σαρμιέντο (76' Μπολμποσιάν), Νατσέφσκι (51' λ.τ. Μπασαλά).
Πιερικός (Μάκης Κατσαβάκης): Κοτταράς, Γιαζιτζόγλου, Εξουζίδης, Μανουσαρίδης, Παντελιάδης, Μαρτίνεζ, Μακρής (82' λ.τ. Καλλιμάνης), Θάνος, Πέντα, Ολγκίν (73' Γκουγκουλιάς), Ντεμπελέ (90' Τσιτλακίδης).

6 σχόλια:

  1. 1-2-3 γαμιεται η διαιτησία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. TI PENALTI THA TAN AUTO TORA...

    PAME RE OMADA. GAMA TOUS MPRAVOUS!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ ΒΑΛΕ ΕΝΑ ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΛ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ.ΞΑΝΑ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ.ΠΙΕΡΙΚΕ ΓΕΡΑ Γ....ΤΑ Μ..... ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πέναλτι που ούτε ο Μπέος θα έδινε. Μετά την αποβολή του Σαρμιέντο μας έβαλε το κοράκι στην περιοχή με αλεπάλληλα φάουλ που τους έδινε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΗΜΗΤΡΗ...Η ΑΝΟΔΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΧΟΣ...ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣΚΟΠΟΣ!!

    ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΜΕΣ'ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΑΝΟΔΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ! G.5

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Accuweather Forecast