21.9.09

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ-ΠΙΕΡΙΚΟΣ: ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ.

Μάκης Κατσαβάκης (προπονητής Πιερικού): Χωρίς να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, βάσει των δυνατοτήτων μας, αντιμετωπίσαμε μια ομάδα που ξέρει να παλεύει και της δώσαμε την ευκαιρία να ξαναμπει στο παιχνίδι με ένα πέναλτι που δεν υπήρχε. Δεν ήμασταν σε καλή μέρα. Πρέπει να βγάζουμε περισσότερες φάσεις στην αντίπαλη περιοχή. Ο Νίκος Παντέλης έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στην Ηλιούπολη, εγώ είχα προειδοποιήσει τους παίκτες μου γι' αυτή την ομάδα. Πρέπει να διορθώσουμε αρκετά πράγματα, κυρίως στην ηρεμία και την τελική προσπάθεια. Η Ηλιούπολη αντέδρασε μετά τη φάση της αποβολής και έγινε επικίνδυνη.

Νίκος Παντέλης (προπονητής Ηλιούπολης): Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου, όχι μόνο για το αποτέλεσμα, αν και ο πόντος που πήραμε, υπό αυτές τις προϋποθέσεις είναι χρυσάφι, αλλά για το γεγονός πως απέδωσαν καλά απέναντι σε μια ποιοτική ομάδα. Δεν έχουμε μεγάλο ρόστερ, ωστόσο οι αναγκαστικές αλλαγές, μας δημιούργησαν μια ισορροπία σαν ομάδα. Μετά το 66' ο αγώνας έγινε ρώσικη ρουλέτα. Είμαστε ικανοποιημένοι, καθώς γυρίσαμε παιχνίδι για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική. Αφήσαμε παρακαταθήκη για το μέλλον.

Δημήτρης Κοτταράς (ποδοσφαιριστής Πιερικού): Δεν κερδίσαμε χάρη στη δική μας αδράνεια και τα λάθη που κάναμε. Δεν είμαστε φαβορί για άνοδο, έχουμε σαν στόχο πρώτα να σωθούμε κι έπειτα να πάρουμε μια καλή θέση.

Στέλιος Κρητικός (ποδοσφαιριστής Ηλιούπολης): Σαν ομάδα, ήμασταν καλύτεροι σε ολόκληρη τη διάρκεια του αγώνα, ακόμα κι όταν μείναμε με παίκτη λιγότερο. Η ατυχία μας στέρησε τη νίκη.

Πηγή: mikriliga.com

9 σχόλια:

  1. ΔΗΜΗΤΡΗ...Η ΑΝΟΔΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΧΟΣ...ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣΚΟΠΟΣ!!

    ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΜΕΣ'ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΑΝΟΔΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ! G.5

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δημήτρης Κοτταράς είπε: Δεν είμαστε φαβορί για άνοδο, έχουμε σαν στόχο πρώτα να σωθούμε...
    Εγώ λέω: Δημήτρη τον κακό σου τον καιρό, με το συμπάθειο άμα λάχει. Γι' αυτό τον λόγο ήρθες στην ομάδα μας; Και τι κάνει η ρημάδα η διοίκηση, που σε πληρώνει(εκτός αν σε έχει απλήρωτο και τα λες), μ'αυτή τη συμφωνία υπέγραψες το συμβόλαιο σου; Τότε ας κρατούσε τον Τόλιο, που είναι κι από την Πιερία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. kala kanoun kai pane me auta ta muala....kai kratane pisines! alla na min ta lene kai ta akouei o kosmos giati einai apetitikos!
    ante geia anodo xana!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η δήλωση Κοτταρά είναι για να ξυπνήσει τους συμπαίκτες του, αλλά και τους οπαδούς.
    Είναι κάλεσμα στον καθένα μας να κάνει το καθήκον του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η δήλωση του Κοτταρά είναι επιεικώς απαράδεκτη και χρήζει περαιτέρω επεξήγησης ή κατά την γνώμη μου διόρθωσης και ακόμη καλύτερα ανασκέυασης.
    Αλλά εδώ που τα λέμε και ο κόουτς, τι αλχημείες με την 11άδα έκανε. Μήπως σκέφτηκε πώς θα μπερδέψει τον Παντέλη ή πως να το διευκολύνει για να βγεί το 1-1; Το παραπάνω ισχύει και για τον αντίπαλο. Μύλος δηλαδή. Άτιμο στοίχημα. Άραγε ο Τσιώλης με τον Μπέο τι συμπέρασμα έβγαλαν; Τι γίνεται με τον Φρέντερικς και είναι στο ψυγείο; Έχω χάσει την μπάλα αν και βρίσκομαι στο ΙΔΙΟ γήπεδο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ανασκεύαση εξαρτάται από άλλους. Εξαρτάται κι από μας.
    Όταν μπερδεύουμε το σώβρακο με την γραβάτα δεν μπορούμε να έχουμε απαιτήσεις. Ο Μπέος τι δουλειά έχει; Η διοίκηση έκανε το παν φέτος, έριξε φράγκα που ποτέ δεν έχουν πέσει στην ιστορία μας. Είναι απαράδεκτο να αφήνουμε αιχμές για το στοίχημα από την 2η αγωνιστική...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. STOIXIMA leei o allos! re epeidi esu to epaixes sigoura diplo kai to exases les na stinoun ta match!? ase re file pantou kai panta stimena vlepoume! na skiyoun to kefali na min kanoun dilwseis prwwres kai na paixoun mpala gia tin Pieria kai tin anodo! pes ta krwnie na mathainoun!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Μπέος με τον Τσιώλη ήταν στην Ηλιούπολη, για να κατασκοπεύσουν και τις δύο ομάδες, γιατί είναι προσεχείς τους αντίπαλοι. Επιμένω ότι ο Κοτταράς έκανε εσκεμμένο ΦΑΟΥΛ. Όπερ σημαίνει κόκκινη κάρτα. Με δεύτερη κόκκινη κάρτα απειλείται ο κόουτς Μάκης διότι κατέβασε πειραματική 11άδα με δύο αριστερά μπακ και δύο βασικούς εκτός. Χώρια που ο Μπαλωμένος φρόντισε από νωρίς το 1-1 για να μην έχει μπλεξίματα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ...σε συνέχεια από το προηγούμενο.
    Ολοι οι ιθύνοντες της ομάδας μας κάνουν γαργάρες.
    Δεν πειράζει αυτό διότι ο Πιερικός είναι Ανώνυμη Εταιρία όποτε το επαγγελματικό ποδόσφαιρο λειτουργεί κατά το δοκούν. Όπως και οι εταιρίες και η μαφία που δρούν γύρω από το στοίχημα.
    Για το στοίχημα κάνω την εξής ερώτηση. Τι γυρεύει η αλεπού στο παζάρι; Το Σάββατο το βράδυ ο Γενικός Αρχηγός της αποστολής ήταν στην εμποροπανήγυρη του Αιγινίου και ο νοών νοήτω.
    Τέλος η σωτηρία της ομάδας μας είναι ΔΕΔΟΜΕΝΗ ( Ο Κοτταράς το ξέρει πρώτος) οπότε παίρνουμε και κανένα ξηρό καρπό στο φιλικό ματς με τον Βόλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Accuweather Forecast