23.9.09

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: ΝΟΚ ΑΟΥΤ Ο ΠΑΕΖ! ΜΕ 20 ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ.

Χωρίς τον Σέρτζιο Αριέλ Παέζ είναι αναγκασμένος να καταστρώσει τα πλάνα του εν όψει του μεθαυριανού αγώνα με τη Δόξα Δράμας ο Μάκης Κατσαβάκης. Ο Σερραίος τεχνικός είδε τον Αργεντινό μπακ-χαφ να παραπατάει κατά τη διάρκεια της χτεσινής προπόνησης και να τίθεται νοκ άουτ για το ματς με τους Δραμινούς. Ο λατινοαμερικανός ποδοσφαιριστής χτύπησε στο δεξί γόνατο και εκφράζονται φόβοι ότι έχει πειραχτεί ο μηνίσκος του. Ασφαλέστερα συμπεράσματα βέβαια θα βγουν μετά τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

20 στην αποστολή.

Όπως είναι φυσιολογικό ο Παέζ αποκλείστηκε από την αποστολή του Πιερικού για τον αγώνα με τη Δόξα, στην οποία περιελήφθησαν είκοσι ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τους Κοτταρά, Καρακούτση, Χατζηζήση, Καλλιμάνη, Παντελιάδη, Γιαζιτζόγλου, Παστό, Τασσίδη, Αγγελόπουλο, Εξουζίδη, Μανουσαρίδη, Μαρτίνεζ, Κόιτς, Πέντα, Ντεμπελέ, Φρέντερικς, Τσιτλακίδη, Θάνο, Γκουγκουλιά και Ολγκίν.
Εκτός αποστολής τέθηκαν, εκτός από τον Παέζ, ο Λαναρής που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα από τον τραυματισμό του στο παιχνίδι του Κυπέλλου, ο Μακρής που προπονείται κανονικά, ωστόσο θα προφυλαχθεί λόγω του τραύματος στο κεφάλι που αποκόμισε από το παιχνίδι με την Ηλιούπολη, οι Τόσκας και Σουλίδης, ο τρίτος τερματοφύλακας Κουδουνάς, και οι τέσσερις νεαροί Κωτσιόπουλος, Μίγκος, Νίκου και Τσιντώτας (θα μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων από την Παρασκευή).
Οι παίκτες θα προπονηθούν χαλαρά αύριο το πρωί και εν συνεχεία, αφού η ομάδα φάει, θα αναχωρήσει το μεσημέρι για τη Δράμα όπου και θα διανυχτερεύσει.

3 σχόλια:

  1. ti na ton kanoume ton paez.. ftanei pia
    vreite kapoion pou na mpori na vgazei mia sosti sentra..
    ti sas eftege o mantzourakis..???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαλια μαυρα η ομαδα σε ενα γήπεδο χωράφι.Με τρια σεντερ μπακ,τον μανουσαριδη,και με τον Ντεμπελε ψιλομεθυσμένο,η ομαδα δεν θα εχει τυχει φέτος.Οσο είναι νωρίς ας γίνει αυτο που πρεπει.Ο κατσαβακης ξερει καλυτερα,αλλα μεχρι στιγμης η ομαδα δεν πειθει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Accuweather Forecast